>

Ett irritationsmoment!

Blev så sur asså. Var och kolla på underkläder. (Just nu finns det btw massa troligt vackra bhar, måste ha lööönen nu :D!) Så såg jag massa balconette bhar (jag älskar balconette..). Och det är ju såååå fult. Det här gäller inte bara balconette utan bhar i allmänhet. Upp till C-kupa är det typ alltid massa push up och grejer i bharna, men sen D och uppåt så äre inte ett skit i bhn, även om det är precis samma modell.. Så jävla löjligt. Visst just jag tycker för visso inte om push up speciellt mycket men liksom, även om man har lite större tuttar kan man väl ändå vilja ha push up? Klart som fan det finns MASSA människor med stora tuttar, som vill att dom ska se ännu större ut. Löjligt, löjligt, löjligt!
Nejmen får väl ge lite god kritik nu också såklart :)! På senare tid har det kommit in allt mer och mer större storlekar än C i affärer, så pluspoäng. Av någon anledning verkar bröst vara större i allmänhet nu, mot kanske 50 år sen (y)
Tänk va synd det är om killar som inte har bröst :z Fast ioförsej är det inte alla brudar som kan stå upp och pissa heller så det jämnar väl ut sig i slutändan... LITE!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: