>

Blev sugen på att kladda med lite smink..

Nu för tiden använder man ju ba mascara, så man saknar ju att hålla på massor. Ska jag kanske leka lite? :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

BTW!


OJOJOJOJJJJ, duktigt gjort! ;)
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Deleted Scene

Denna scenen visas aldrig, men shit asså. Varför är Cecile+Sebastian alllllltid så jävla roligt?
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Cruel Intentions!

Hittade Cruel Intentions filmerna igår kväll, och har inte sett dem på flera år, fatta att jag är glad! Dom är så udda men bra. Lite sexy bitch sådär!
Introlåten fastnade ba lite..
För övrigt är det cepesynd om mig, för jag är sjuk! Och så har jag 150 sidor körkortsteori att läsa, kul. Och snart blir det mer! Men orkar inte nu, det är helg ju, och ska väl va hemma lite sen, så then i'll have the time.
Måste hämta en till mugg med tea..
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hemmadag

Kände mig lite dålig redan igår, så valde att va hemma idag. Vädret har inte anpassat sig till mina kläder än :).. Men gör iallafall något bra, sitter och skriver of Sapfo, tyvärr har jag skrivit klart om allt homosexuellt shit, så nu äre inget kul längre.. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Min första körlektion ever, läääskigt!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hade gruppsex i natt!

Fast ne, men drömde gött, gjorde jag..!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Bibliotekstjuven, OOOOOOOOH!


Nu börjar sista delen, lite smått spännande FAKTISKT! Så jävla lamt egentligen men ändå tillräckligt underhållande! Hah
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det blir ju faktiskt varmare utomhus!

Och på grund av det, har jag nu hittat mitt andra par med kläder den här veckan, som jag trivts med! Är sjukt sugen på att beställa hem lite nya kläder. Eller ah, byxor och skor. Men så är det ju svårt att hitta nåt riktigt kul. Och sen äre ju så att det finns massa snygga killbyxor, men utbudet till tjejer är betydligt sämre. Och i skoväg, är det väl mer färgglada skor. Men just nu är jag nästan pank, det är sjukt jobbigt att inte få nån lön..
På tal om lön, kommer jag få sommarjobb i år? Känns lite tveksamt, kan ju hoppas på Elux! Måste kirra mer pengar :) Att spara asså.
Men just nu har jag inget behov av det, känner mig hyffsat glad, har vart en bra dag!
Nu ska jag se på film och fixa nån mat!

Otroooligt söta, haha. Men dom måste jag beställa utomlands dåmen :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma från teorin (y)

Teori suger som fan, fan va allt jämt suger va? Nejmen ändå, kan ju inte påstå jag känt mig speciellt pigg på senare tid, tyvärr inget som jag pratar om, jävligt synd för er va? Iallafall, drog till netto lite snabbt, köpte en (till) påse godis, sen har jag en chokladkaka också. Fatlife typ. Men gött som fan är det me godis till frukost..!
Sitter just nu, lyssnar Whitesnake och ba tar det lugnt, medans allt annat känns rätt jävla segt. Det är nog fan bättre att jag inte skriver alls när jag ändå inte har nån ork till att skriva något intressant. Puss va, nu ska jag hitta några kläder som inte får mig att känna mig som ett äckel :')..
proffsfotarN.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gustav är hårdhänt..! :<

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Horsemen!

Såg på film med familjen - nämligen Horsemen! I liked it alooot :o Den vart sådär mysigt bra, precis som jag gillart. Så ska jag förklara det mysiga med den, va? Det är såhär va, att det var ungdomar som haft det shit, så tar dom ut det genom att ge andra smärta :)
Fick en sjukt glad överaskning när jag såg Ziyi i filmen, cuz i think she's pretty awesome. Det bästa va att jag aldrig sett henne spela så... jag vet inte.. sadistiskt? :) Hon är alltid så lugn och fin i mun vanligtvis.

Nu ska jag äta godis, mysa ner mig i täcket och se på nån film!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Först bil, sen taco!

Vaknade halv 8 idag :D Good work! Såg en film, och sen läste jag körkortsteori i 2 timmar. Sen lekte jag med mor, och drog ut henne köra bil! Kom nyss hem, efter att ha snott fars bensin de senaste 3-4 timmarna :D
har handlat godis (YAY) och massa shit till taco, nu ska jag och mor fixa mat!
Någon som sa Schweppes Russchian?! Gott.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mitt nya liv som Oxe..

Asseriös, nejmen, den här texten om Oxen är faktiskt mig rakt igenom, dock är det just den delen av mig som nästan inga känner, haha :)

Med kärleksplaneten Venus som stjärnteckenhärskare blir Oxen varm och sensuell. Oxen uppskattar skönhet och livets goda. I relationer och samarbete är Oxen sinnlig och lojal. En pålitlig vän som står med båda fötterna på jorden. Oxen är rejäl och håller sina löften. Oxen är i regel lugn, trofast och tålmodig, men mycket envis! 

Eftersom god mat och dryck uppskattas ser man ofta Oxen i köket, på caféer eller restauranger. En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Skönhetsplaneten Venus skänker Oxen en inbyggd känsla för färg och form. Ett intresse för kläder, inredning, dofter, blommor, konst eller musik hör till bilden. 

Förutom en dragning till livets goda värdesätter Oxen trygghet och stabilitet. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta och praktiska aspekter noga vägas in. Alltför snabba förändringar brukar inte välkomnas. ”Man vet vad man har men inte vad man får” En bestämd läggning och god framförhållning är kännetecknande, likaså ett ekonomiskt sinnelag. Att skapa långsiktiga mål är naturligt för den stabila och jordnära Oxen, som brukar bygga upp en solid materiell plattform. Planeringsförmåga, tålamod och omtänksamhet hör tecknet till. Barn, djur och natur ligger denna välvilliga och ansvarskännande personlighet extra varmt om hjärtat.
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

VADÅ ATT JAG INTE ÄR TVILLING LÄNGRE?!

Jag blir rätt jävla sur, faktiskt!
När jag var mindre tyckte jag alltid att min personlighet passade perfekt till Tvillingarna, men jag har ändrats mycket, jag tror nog faktiskt passar mycket bättre som en Oxe, och det är ju gulligare..
Men dålig stil tycker jag ändå - folk har ju liksom tatuerat in sitt stjärntecken på kroppen, och allt.
Men ja, jorden har ju som sagt flyttat på sig sen 3000 år tillbaka, och nu finns ormbäraren också med.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

En GOOO eftermiddag in ze skuul!

en bild säger mer än tusen ord
TRE GUBBAR I EN SOPCONTAINER!
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (1)

Natttankar

Vafan ska Flanders göra i en porrfilm?
När ska jag nästa gång trycka i mig några mysiga cheeseburgare?
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Har ni tråkigt? >:)

Sitter här och kollar min statistik som bara går uppåt, och tycker lite smått synd om er! Klickar er in på min otroligt söta blogg, för ni vill se nån snygg bild på mig eller ba njuta av mina vackra inlägg - så är jag asdålig på att uppdatera!
Iallafall, nu när skolan börjat har jag inte mycket kul att berätta, och när jag väl har nåt bra, så har jag inte tillång till dator, och tycker mobilbloggande är sjukt segt :D
Men vet ni något som iallafall är kul?! Imorgon är det verkstad, det bästa på hela veckan! Och svenska på morgonen, kommer inte långt, så ska nog jobba lite hemma, och sen se vad Sofi säger (grupparbete), är faktiskt rätt kass på att arbeta i grupp ibland :)

Fick bli en söt Hans, happyface!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Brooona ben

me like.
konstigt att magen och neråt alltid är brunt medans chest och uppåt blir ljusare, och det får ändå mer kontakt med ljus?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det är hårt att ha idrott!

Har nyss kommit hem efter en OH så dramatisk dag! Nej, men lite småjobbig. Gympaläraren körde slut på oss :< Men nu har jag inte så ont i benen längre! :D Iallafall, kom på att jag skulle skaffa ett litet kollegieblock till teorin, så vandrade till stan. Sen försökte jag smsa/ringa mor, men nepp, hade gjort slut på mina 5000 gratissms, och ringt upp alla pengar. Så gick snabbt mot Oxen för att tanka på mobilen - precis när jag gått ut från oxen, och är i full fart att ringa mor i hopp om att hon inte lämnat stan - hör jag en biltuta och ser min mors bil, YAAAY RÄDDNINGEN VAR KOMMEN!
Nu ska jag äta lite, och typ.. sen äre teori, bajs :<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag älskar alla dessa verser i skräckfilmer

One, two, Freddy's coming for you..
Three, Four, better lock your door..
Five, six, grab your crucifix..
Seven, eight, gonna stay up late..
Nine, ten, never sleep again..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Trött och sur,

Lägger in en bild på min sötfis, så blir stämningen helt plötsligt mycket trevligare. Satte på Nightmare on Elm Street 5 nyss, men har inte än haft ork att börja titta. Vet inte varför jag nu helt plötsligt blev så sjukt irriterad, känner ba att jag inte orkar med en enda jävel till idag! Aja, imorgon äre körkortsteori, och jag längtar inte till det ett jävla piss.
Over and out!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bara jag som tycker den här reklamen är SEXIG?

Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Det är såhär va..!

Att jag har från igår eftermiddag enbart sett på Nighmare on Elm Street! Så vad ska jag berätta om ;) Jo alla vill säkert höra om hur bra jag har haft det i skolan, det är ju självklart? Så synd då för er, för det orkar inte jag skriva så innerligt mycket om! :) Iallafall, har solat, och det va awesome! Och skolan beställde byxor åt oss, först skulle vi(CNCare...) tydligen ha ett par asfula typ kostym/resturang byxor, man ba whooooot. Men efter lite tjat fick vi våran vilja igenom, alla får ett par hederliga RIKTIGA arbetsbyxor :)! Ska bli gött att få ett par nya SVARTA arbetsbyxor, mina går INTE att ha.. haha.
En bebis :*
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Pizzabakande..


fail
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Bra start på dagen!

Schweeeeeeeet!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Att avsluta kvällen på ett mysigt sätt!

Ligger just nu i sängen med kolsyrat vatten, Schweppes och godis. Ska sätta på nån film an Dario Argento, den italienske splatter kungen! :D En nästan helt perfekt kväll, va? ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Va kebabtallriken awesome? Svar ja!

Såg även Halloween med familjen (dock den nya), blev full av glädje varje gång några hade sex och Myers kom och mörda dom, haha så bra är sånt.
Ah, kan ju inte förneka att masken är way hotter i de nya filmerna haha..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gemenskap med barnen i Afrika!

Ohja!
Har ätit godis, inte speciellt mycket, men tillräckligt för att göra mig illamående, så tycker lite sådär lagom synd om mig själv. Må sådär äckligt illa, men ändå känna sig hungrig. Så kommer man på att det är ungefär precis sådär barnen i Afrika måste känna varje jävla dag. Typ "Vad blir det för mat idag? Sand som vanligt antar jag.."
På tal om hunger, jag vill ha en fet pizza eller kebabtallrik!
Synd för alla stackars barn i Afrika som till skillnad från mig inte ba kan ringa och beställa en pizza!
Och om någon svenskt läskunnig afrika unge, kopplat upp sig på nätet och av någon anledning hamnat på min blogg, måste jag ba säga CHEER UP, snart finns det bilar som åker i luften.. JETSONS! haha
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Har slirat med bilen lite haha

God eftermiddag!
Gissa om jag blev sur imorse? Skulle testa starta min dator, men så hängde den sig sen ändå, sa jag inte att "problemet" var för simplet? Iallafall, lämnade in den, och de fick sig faktiskt för första gången en demonstration av min dators vrede! Ascepe såhär. Så nu ska dom fan fixa den! Annars :D haha. Ah, som rubriken säger, så körde jag! Skulle svänga ut, där det va massa snö och is, så bilen snurrade 180-270 grader, men jag tog kontroll och fixade det galant, pluspoäng (om man nu kan få det när man lyckats snurra med bilen haha..)! Så vart jag och mor och handlade lite gardiner och stuff till att baka pizza imorgon! YAY. Och så köpte jag värmeskydd, tuggummi och godis, fitta va jag har vart godissugen <3
(kolla btw mitt söta foto i bakgrunden, gissa vilka det är :))
Nu ska jag äta nån godiis!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Min prinsessa är hemma!

Kan man säga annat än SCHWEEEEET?!!
Dock tycker jag att "problemet" verkar alldeles för simpelt, men man får väl se!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

LOL

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagens sysselsättning!

Tyvärr ska man ju va vid Emcon ett tag, men ah har ju vart en trevlig dag iallafall :D Mysigt mysigt mysigt, finns det nåt mer att säga? :)
Ne nu ska jag fan snart ringa kolla om min dator är klar, han ringde ju för någon dag sen, men hann inte svara. Så får väl hoppas på det bästa (y)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

"I wanna go home"

Såå beck :) hah
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hemma tidigt idag!

Tyckte jag vart riktigt fräsig idag, rosa converse, rosa arbetsbyxor och leopardmönstrad tröja. Ah det är ju så det är :) Nejmen, har vart en riktigt mysig dag :D Liksom, följde ju med Sofi som öh, ska va kalla det moraliskt stöd :D Vetefan om jag vart till någon hjälp haha, men det va riktigt kul. Sen var ju 3orna tillbaka i verkstaden, så man kunde mobba Fabian lite :D Nejdå, han är ju så gullig så! ÄLSKAR ATT VA I VERKSTADEN, man har det nästan jämt så jävla kul/mysigt! Och föresten ska jag och Sofi läsa om en lesbisk(?) författare från den grekiska antiken på svenskan, så spännande..!
Fan nu vill jag ha choklad. Pappa kom bjöd mig på såndär "fin" choklad igår, nomnom. Och hela kvällen satt jag med mor som vanligt, såg första delen av Bibliotekstjuven, först tänkte jag ba "Okej.. vilken titel, kan ju va spännande asså..) Men det va riktigt bra, påminde mig om en Snabba Cash-situation. Fan jag ska se på Snabba Cash! :)
Men först måste jag börja fundera på vad jag ska göra för mat, känner starkt för kyckling, bara inte mor och far tycker det blir tjatigt. Ne, så ofta är det inte! GOTT, ah!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lite bra är jag allt!

Fick tydligen full pått på CNC B slutprovet, hah.
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

"Gillar inte den naturliga looken"

Lolo Ferrari har stora bröst
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Så är snart denna dagen slut.

De sista timmarna av den här kvällen ska nog spenderas med Bring It On filmer, dom är underbara ju!
Känns lite dystert att dagen gått så fort, men som sagt, slutar ju bara sent på tisdagar, handlar nog bara om att vänja sig. Har ju sovmorgon både på måndagar och tisdagar ;) Schweeeeet!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har fixat massa bra!

mobilbilderna blir alltid dåliga :<
Aja careface om det, ska väl va lite hygglig ibland och lägga upp en bild på ah, liksom.. snygga mig :)
Nejmen serious, skulle inte gått upp vid 6 idag, så jävla onödigt. Duschade, och när håret torkat (vid 8), så sprejade jag i nån NY sorts värmeskyddsak, men tydligen var det värmeskydds-styling spray. Så det va som hårsprej, fast det torkade segt. Kunde inte gå med det i håret :< Så gav mig in i duschen IGEN! Så använde hårfön ändå.. Kunde lika gärna sovit 2 timmar mer. Dessutom mådde jag superdåligt (som jag alltid gör när jag har sovmorgon?) känns som om man ska spy, och det gör om man, om man äter/dricker något. och sen ska man på bussen, där man redan mår tillräckligt illa ändå. Men iallafall, det släppte hyffsat fort idag.
Var kul att se Sofi igen, och träffade Blom i verkstaden! Sprang emot honom skrek "BLOOOOM!" och gav en stadig kram! Haha, så gullig är min lärare :D Och lille Jonas och ojoj, hihi. 
Iallafall, slutade matte b idag, det blir nog rött skönt, slippa få massa frånvaro därifrån :D Dessutom kunde jag inte koncentrera mig, men det blir skönt att slippa det nu. Känns dock som om jag gör någon besviken, men ah, jag kan inte alltid va perfekt :)
Sen har jag bokad tid för mer p-piller, och nyss ringde jag och anmälde mig till körkortsteori, schweet.
Nu ska jag äta lite, peace out!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kvällens planer

Mysa lite :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Omedvetna förolämpningar är oftast bäst!

Jag är nog rätt elak, jag tycker om att säga saker för att se hur folk reagerar. Sen om dom blir sura är det ju inte lika kul, men ah, det är ju knappast mitt fel :D PEACE AND LOVE TYP! Iallafall, nåt som jag är bra på, är att säga saker som kommer ut fel. Jag säger en hel del, och mycket av det betyder inte mer än något annat.

Min första "riktiga" pojkvän jag hade - vet inte riktigt varför, men jag hade väl känt doften av armhåla! Vi träffade en kille, som vi kallar.. Påse. Så satt Påse, min pojkvän, jag och två till och lekte lite. Och så kommer jag nära Påse, och säger "Du luktar som [pojkvännens] armhåla :D!" Haha, så började alla garva, men Påse vart kanske inte lika glad :D. Så jag ser mig om i tron om att någon ful tjock jävel sitter bakom mig och trycker i sig pannkakor eller något. Men sen fattar man ju..
Jag menade såklart inget illa, jag tyckte det lukta gott ju.. Om man nu kan tycka att armhåla luktar gott? Kanske va nån deodorant - hoppas jag verkligen!
Det var ju bara ett exempel, jag gör sånt hela tiden. Och inte bara sånt, jag kan säga "älskling", "sötfis" och "vill du gifta dig med mig?" till vem som helst, för det är ju bara så jag pratar. Sen hur fan dom tar det, är ju inte heller mitt fel, right?

Awesome!
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

The Addams Family

Gick in i brors rum i hopp om att finna något gammalt och mysigt :) Kollar igenom boxhyllan.. Dario Argento, Charlie Chaplin, Rawhide, Macahan, Helgonet, Monsters Collection.. ADDAMS FAMILY! Ja, varför inte, varför inte, varför inte? ;D
Och Broccoli till det! Haha
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Imorgon är det skola igen!

Idag ska jag väl ta det rätt chill. Har nyss diskat städat och fixat lite. Vad ska jag göra mer idag?:D Laga mat.. Ångbada ansiktet, lägga på mask och sova. Hah, jag är ensam hemma idag, för bror började skolan idag. YAAY ME :D Men frågan är, vad ska jag göra för mat idag? Är ju smart att tänka på det i tid så man hinner ta upp nåt och tina.. Kanske ska göra citronmarinerad fälskkotlett, sås och... POTATIS! :D:D:D
(klicka för att förstora)
Hiss eller diss?
Haha, förra vt slutade vi tidigt typ varje dag också. Synd det inte blir så ofta jag åker med mor hem då.. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En sur fisk

Ahaa, stackare. Känner mig bara irriterad och sur idag, ända sen jag kom hem från kusinerna. Har nyss ätit mat, så nu känner jag mig tjock istället. Vet ni vad? Imorgon är sista lediga dagen, som vanligt känns det lite tråkigt, för sen ska jag ha matte b 3 gånger i veckan! Hur ska jag orka :<?
NEJFAN, nu ska jag sätta på nån mysig film, göra lite milkshake, och chilla!
Puss på stjärten
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Humor

Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Väggar och golv

Känner mig så jävla trött och typ. Ah jag orkar inte något. Känns segt att det snart är skola, men ska nog bli kul att bara se dom. Och leka med Sofi!
Igår var vi hos mina kusiner hela dagen, hjälpte till sätta upp tapeter, det blev lite sent.. Men det var väl rätt okej, hade trevligt, spelade lite spel med barnen, och ja ^^..
Om typ en timma ska vi dit igen, och va med lägga golv. Frågan är då - ska jag följa med? :) Har typ inget annat bättre för mig, så kan lika gärna följa med. Jag vill lägga golv, det är så jävla kul, dock vet jag inte om jag är med, dom är redan 4 vuxna där ute, känns som om ah, det inte behövs någon mer. Men leka med småbarnen, kan väl vara roligare än att ba sitta hemma och typ.. sitta!
Haha, nu blev jag glad!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HAHA, jag är röd :D

Btw, varför ser mitt hår typ mörkbrunt ut :<? Ah blixt är läskigt det..
Både nu och sist jag solade har jag blivit lite röd i ansiktet + bröstet. Dock ser man ingen vidare skillnad på färg på resten av kroppen tyvärr. Men ah, jag är väl bara ljus i fejan, och the chest. Hah. Och så ska jag ju alltid ha sololja, så effekten blir ju hårdare, klart jag blir röd då, när jag solar så pass sällan?. Nejmen det är najs, jag gillar att bli röd, för när det röda har gått ner blir man brun. Yay.
Time to sleeeep, i¨m not tired. Gonna eat, yay me!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det där med drömmar

Drömmar och drömarbete kan
- visa på och lösa problem
- ge uttryck åt förträngda känslor
- ge perspektiv och överblick
- ta fram talanger och förmågor
- ge inspiration, entusiasm och kreativitet
- ge insikter och svar på frågor
- avspegla kroppens tillstånd
- ge vägledning i livssituationer
- ge undervisning, kunskap och vetskap
- förutsäga framtiden
- öppna dörrar till större/flera verkligheter
- ge budskap från flera skikt av psyket
- ge budskap från olika dimensioner
- ge kontakt med allt mellan himmel och jord och bortom


Jag fattar inte vad mina drömmar vill visa för något. Helt jävla meningslösa. De senaste året eller vafan det kan vara har jag seriöst nästan bara drömt om att folk skadas. Låter ju jävla kul, menar mitt undermedvetna att jag ska bli mördare?

Varför har man mardrömmar?

– Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att ruska om dig och säga att det är något viktigt som sker i ditt liv som du borde ta hänsyn till.

 

Men mina drömmar kallar jag inte för mardrömmar, vare sig jag drömmer att jag blir jagad, eller att det är JAG SJÄLV som jagar, spelar ingen roll. Jag vaknar upp ibland, men jag är inte svettig, andas inte onormalt, är inte uppskrämd på något sätt. Borde man inte va det va?.. Ne nu blir jag fan irriterad, måste fan va psyk eller nåt.
Fan tror jag är för ärlig just nu. Sadistisk jävel typ.
Ska nog fan ringa en drömtydare någon gång!
Låter inte så farligt än va? Min första dröm om att jag själv var utförare, för några år sedan är tillräckligt dålig. Vet att jag ströp nån tills personen inte längre andades, och det kändes sjuuuukt skönt, fick en kick. Inte fan vet jag om andra drömmer sånt? Kanske inte är något konstigt..?
Jag drömmer om att folk skadas och dör (oftast jag själv som utför..), är det något fel på mig? Eller ska man säga "jag drömmar om att mörda folk" :)?
Kanske har jag bara för mycket aggression som jag behöver ta itu med? Sparka på träd typ.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Vill spy, men jag är iallafall trött för en gångs skull ;)

Hela veckan har jag seriöst mått superunderligt. Kanske har jag druckit för lite vätska? Mår bara illa hela tiden och har spykänsla. Och igår när jag åt, var magen som förr i tiden, riktigt vidrigt. Dock kan det bero mycket på maten, det var inte jag som hade lagat maten, inget fel alls på maten NEJNEJ, men ah, jag och min mage har en gräns antar jag. Det blev kanske för mycket. Fan ska va glad att magen sköter sig riktigt bra nuförtiden, skönt att slippa spy upp minsta lilla vattendroppe man druckit.. :) Fan nu är jag inte trött längre, undra om mamma vill se på film med mig, det va så mysigt igårkväll :)
Känner för att göra något drastiskt men, what to do?
charmigt.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

solarium + shopping <3

Gårkvällen vart mysig, såg på Beck med mor, så somna jag i mamma pappas säng, sen väckte pappa mig :<. Hah. Dock blir jag faktiskt irriterad varje gång jag vaknar, drömmer så jävla äckliga och psykfall drömmar, det mest irriterande är nog att  jag inte reagerar alls på sånna drömmar längre. Men careface, dreams stay streams, typ. Iallafall, har vart med mor i stan några timmar, solat och handlat lite.
Shampoo&balsam, värmeskydd, täcke, bomullssatinpåslakan (fan va jag älskar (bomulls)satin, hah!), lakan, och så slank ett par billiga fula mysföttersaker med :)..
Skulle egentligen till strafikskola också och anmält mig, men så vart det inte öppet.. Får ta det på måndag eller nåt! :) Iallafall, vi åkte hem, sen åkte vi iväg igen, och handlade maaaassssa mat, däribland 12 kg kyckling och typ 6 kg broccoli <3 me like! hahahahahahhahaha. Det va mysigt, som vanligt så började daddy prata om att han är så glad att jag utvecklats så mycket, och framförallt lärt mig att jag duger. Min dad är väldigt bra på att göra en glad, utan att behöva överdriva eller säga en massa skit :)<3
Men asså fan va gött att sola, har ba gjort det två gånger de senaste tre månaderna. Fan nu känner jag mig lite färgad, men ah, snart går det bort, buhu :'< Kanske ska bli solarium narkoman igen ;)? Nje, det är ett alldeles för dyrt liv, HAHA.. Fattar inte vart jag fick alla pengar ifrån?
Nu ska jag typ äta nåt, och se på... Kalle och chokladfabriken? Kan nog va kul, jag gillar tjockisen och brudarna! :D
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Meka bil :D!

Ska ut med daddy i garaget lite, va med fixa med bromsplattor! :D
(y) Ciaoo ;)
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Ska nog fanimig gifta mig med Stratus..

Kolla 1:05, 3:15 och 3:45, shiiit. :D:D För dom som inte vet, jag har alltid velat träna brottning, så är rätt intresserad ahaa..
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Har klippt mor!

Lite duktig är jag fan. Haha nejmen, ville först ba fläta hennes hår, för ville testa göra en fiskbensfläta. Min mor har ju längre hår än mig, och så är det ju lättare än att göra på sig själv. :) Men slutade med att mamma tjatade om att jag skulle klippa henne, har ju hört det nu ett tag. Nu ska jag hitta något att äta, sen se på Dahmer, typ "biografi" av en seriemärdare. Den är säkert bra, tror inget annat. Men vad jag har läst ska filmen inte innehålla någon kannibalism eller (direkt) nekrofilism.. Lite gore hade nog gjort filmen mer sevärd, men ändå :) Får hålla tummarna!
Ofta kan en bild få en att tro att en film ska va på ett sätt, men ne finns nog inte mycket blod i den här filmen..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En speciell dag för bloggen..

För exakt ett år sen skrevs mitt första inlägg någonsin, ska nog fan baka en tårta.. Fast ne :)
Men det efter ett år sådär borde man ju kunna säga ett säkert ord om hur det är att blogga. Jag skriver typ inget spännande :D  Men det känns jävligt gött att ba skriva lite, visa upp en del av sitt liv och veta att någon faktiskt läser :)
halvgammal, halvsöt bild :)
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Shit vilken söt bild (a)

Hittade übergullig bild på min FÖRRA hamster, Naru. Haha, cepebarnet, trodde det inte gick att bli värre, men Potatis tar pris! Go go go go go Potatis :D:D:D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag är tidig, alltid!

Blir nog inte använda dom innan det blivit varmare ute. Hah, men ska fanimig köpa ett par gula också! Bara jag hittar min storlek..
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Ett paket till Johanna

Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Hittade något mysigare att göra..

Ahaahaha ;) Idag ska jag typ ba chilla. Senare ska jag gå in till bror spela ps ;) Kapow
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

A fresh start!

INTE.. Börjar dagen med att se på Mumin, haha.
Frågan är vad jag ska göra sen? Fundera på vad jag ska laga för mat idag kanske :)...
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mys på kvällen..

Förutom att pilla på sig själv, är nog fan värmen från en brasa det mysigaste som finns sent på kvällen/natten..
proffsfotarN!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Borde öppna blogg på ny sida?

Men jag är för tjock för det :D:D!
Blir rätt irriterad på blogg.se. För det första kan man tydligen inte ens med koder fixa sån där "äldre/nyare inlägg" knapp. Men visst careface. Nu vet jag inte vad det är för fel asså, har kollat igenom kodmallarna massa gånger nu, för har något bugg i kategorierna Shopping, Anime & nördigt och Allmänt.. Det syns ba 10-15 inlägg.. Asasegt, alla måste ju lätt och smidigt kunna se hur mycket grejer jag köper, måste ju visa hur rik jag är... Fan nu blir jag sur. LÄGG DAGS :D Fan ska jag in till stan imorgon igen, eller ta det senare i veckan? :) Behöver handla lite + sola, så det är väl mer chill om mamma skjutsar mig på fredag!
Ska se på Hip Hip Hora som läggdags film, så jävla bäst! På tal om läggdagsfilm, hittade min sabla spindel, den stod ju precis framför mig hela tiden typ.... Surt
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Till lille söte far:

Haha, nu blir jag fattig :)..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hann tyvärr inte med allt.. MEN ÄNDÅ :D!

3 bhar, såklart av märket Ella M <3 Fitta, vad det är svårt att fota svart med blixt..
Två halvt genomskinliga tshirts
Hittade faktiskt ett par tighta jeans, brukar vara rätt svårt.. Gillar ju stoooooora byxor :D Dessutom är jag cepepetig med färgen..
5 trosor, bara jag som tycker det inte finns något kul i affärerna längre..? Finns ba massa spets, jag gillar spets, men saken är ju att dom är INTE snygga.. Gillar söta trosor, i somras fanns det ju massvis!
Skulle egentligen köpa lite mer shampoo&balsam etc, och sen till Jysk och hitta massa saker till sängen. Men hann inte, för lika smidigt att åka hem när mamma slutar jobbet liksom :)
Nu ska jag lägga lite kläder i tvätt, sen laga mat!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Har färgat håret..

Ingen drastisk skillnad, nowai :) Men ah la i mellanblond hårfärg. Just nu känns det jääääävligt mörkt, men så brukar det ju va, efter ett tag ljusnar det :)
Ska ba vänta på att håret torkat, klä på mig, sen blire nog in till stan och småhandla lite (a)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har ÄNTLIGEN fått lönen!

Trodde dock vi skulle får mer (?) Aja, man får vara nöjd :).. Synd ba att typ hela lönen ska ges till far..
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Mat

Sist jag laga någon fiskrätt var typ 4 år sen, haha så får bara hoppas på det bästa! :) Bror har redan ätit:
"Vad var det får sås?"
"Citronsås.."
"Aha, den va godare än mammas"

HAHAHA astaskig, ba för jag vet mamma läser min blogg ibland ;D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kläder

Den här tshirten la jag faktiskt ba i ordern för skojj skull,
Ärligt talat tycker jag den är rätt ful :D men ändå. Den är typ stor/lång för att va i tjejmodell, men ah, får väl klippa av den på mitten...
JAG ÄLSKAR HOOOOOOOOODIEN :o Skulle fan tagit en i grå färg också :) Men får väl göra det nästa gång jag beställer därifrån :) (Finns ju även vit, men det är väl inget nice?) Den är stor vid halsen, och luvan är bigass :) Perfekt liksom!
Mitt ena par skor var i paketet, dom andra kommer väl snart dom med hah ^^
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Paket :)

Vaknade vid 10 idag, även om jag la mig astidigt igår?! cepe. Har iaf nyss gjort rent burar, och fått mitt första paket från amazon, spännande ;)
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Fan va romantisk jag är idag..!

Ska se på titanic ;) Ohohhohhhhhhwoww
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har rensat det sista onödiga i mitt rum, haha.

Blev sjukt irriterad förut, för tänkte på att jag måste köpa massa lakan och påslakan, och det får inte plats. Så ah, då får jag väl börja ha ALLT mitt i mitt rum. Har en "förvarings"garderob, som jag rensat förut lite ytligt. Nu slängde jag allt onödigt. Så fick en hel hylla över för mina sängkläder, yaaay me! Hittade även lite gamla spel som jag sparat i en spindel (På tal om spindel, vart fan har min "sovfilm"spindel tagot vägen haha :< Ska kolla i brors rum, den grisen :o) Ska fan spela Mulle Meck nu, hahaha askasst.
Bara jag som ÄLSKAR att rensa ut och slänga grejer? Får en kick av det haha.
Mangan tar ju lite plats, men kan verkligen inte göra mig av med det, haha jag som hatar att läsa.
Vad ska jag göra idag tro?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ska jag sova..?

Har kollar lite beck nu, funderar på om jag ska sova, har blitt så sent det senaste (VEM SKA JAG SKYLLA PÅ?! :o:ooooo). Men vill inte sova än, vill se mer Beck (a) Älskar Beck, synd ba man har sett ALLA filmer typ 57862896 gånger, haha. En film till skadar väl inte? ;)
Är det söndag imorgon, va? Fan man har ju ingen koll på veckodagar eller nåt när man är ledig, det är ju läskigt.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Crazy in love

Älskar låten, lyssnar på den om och om igen. Men ah, finns det någon som inte kan hålla med om att Eminem är bra? Allt i hans texter är så jävla vettigt på något sätt, hö.
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Dagen har gått fort!

Vaknade strax innan 12, shame on me ;D
En timma därefter åkte vi till mina kusiner hälsade på lite. Eller ah, jag körde dit, sen brumma jag runt i stan. Är lite kool ändå. Gick ju faktiskt bra hah! Har inte kört på cepelänge, ännu längre sen jag körde i fars bil. Hade nog gått bättre om far inte var med. När bara mor är med mig, är det cepekul, sjunger och är ba allmänt störd. :D
Har nyss ätit lite mat, och nu väntar lite namnamanamanamanam frukt och filmen Lars and the Real Girl! Så jävla bra haha.

DAGENS LÅT!
Go go go, Kjell Höglund! ahahahahaha
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

VADÅ ATT LICHRON HAR REKLAM PÅ SPOTIFY?!

fyfan hahahhahaa
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mysigaste nyår på länge :)

Brukar inte lägga nyårslöften, men får väl försöka bli bättre på att inte svära. Enligt andra låter det inte fint alls :<.

Vilken grön cider, skumt haha.
Har spelat spel med familjen, vilket inte är varje dag man gör :D Sen har vi suttit käkat massa underbar frukt och typ massa kul :D Och jag är cepekissenödig just nu :<
Pappa ville jag skulle stanna se på en film, men jag tror alla tyckte att filmen va skum(såg väl ba 10 minuter men..) Dom hade ba massa hett sex och mörda varandra ;) Nu ska jag se på film de sista timmarna av.. natten(?) Hah :)
Pusshej sötbarn!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GOTT NYTT ÅR!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)