>

Kissemisse

imag0428 (MMS)

Kissemisse

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Skulle inte ha spelat i helgen.. Men en ku...

dragon-age-origi (MMS)

Skulle inte ha spelat i helgen.. Men en kul sak - tydligen spelar Petra Dragon Age, så vi har suttit tjatat haha. Fan gick till Morin och skulle va med lära Putte den, sen hamna ändå JAG här! Aja jag kan den och trivs här. Jag förblir nog här hela dagen, så går jag tebaka till slip imorrn :) När jag kommer hem ska jag spelaaaa <3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Alistair's rose

Jag föredrar Zevran, jämt. Men varje gång jag ser rosen jag fick av Alistair får jag dåligt samvete. Kanske vore det bra att välja Alistair, han kan ju stå hemma laga mat när jag är ute och slåss, kan ju kännas lite tryggt så också men..
Har ju hört man kan bli kunglig eller nåt om man väljer Alistair.. Det lockar!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

PELA PELA PELAAA

<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Snart snart snart..!

ELEVAN DAYS, undra sen när jag börjar på Elux, dom borde ringa snart? ÅHHHHH <3
Såhär vaaa, jag KUNDE ha blivit rik i år, men inte då!
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Bara för att mitt vackra ansikte inte vill synas på bild

Typ, piercingar fastnar på bild, men vad mer? Förövrigt ser jag asfet ut på bilden för den är tagen nerifrån och jag orkade inte lyfta på huvudet, inte lätt att va så ytlig som jag.
Den här och ett tiotal bilder till togs idag, försökte liksom ta nån bild på fejjan, men inte fan vill det sig! När dagarna är halvmenade ser inte leendena alls riktiga ut :)
Jag SKA lägga upp bilder nu, satt och kolla igenom lite halvgamla onormalt sexiga bilder föreställande mig själv :)
Såklart vill alla se :) Det är ju för bildernas skull man kollar bloggar hahahaa! Även fast jag aldrig tar nya bilder KAAAAN det ju va lite gött, slippa bläddra i historiken för att hitta bilder :) Puss på er alla, mina gullefjun.
Hittade bild från när jag gjorde traguspiercingen! Kan säkert hitta liknande bilder, bara att be om det, så skickar jag ett väldigt intimt och privat mail som man sedan får göra vad man vill med..
Här, kära vänner, har jag kletsmink endast på min ljuvliga haka :) Va väl nån finne eller nåt.. Jag är ju jämt söt?
Min söt-min
Min ihoptryckt-duckface-min. Såklart har den stadiga fotografen vart jag :) Är iaf brun, kunde ju fan se ut som en blatte. Speciellt med en KEPA på huvet, lite gangster är jag nog. Lite rebell, eller vad man ska kalla det.
Dessa två bilder reflekterar min kåta blick, den har liksom alltid funnits där.
SÅÅÅÅ, nu har jag gjort mig besväret att lägga upp bilder på bloggen, för att bli bekräftad, och hoppas att någon liten stackare tycker att jag är fin. Klockan är 11 och om 24h BORDE jag sova, godnatt.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Kvällen vart iallafall mysig

Lite kul frukt och glass/sorbet.
Annars har jag väl spelat och typ, gjort av med tid idag. Imorrn ska jag ockk spela? :)..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Va irriterad jag blir, dom hade ba två che...

imag0423 (MMS)

Va irriterad jag blir, dom hade ba två cheeseburgare kvar, och nu får man sitta vänta 10 minuter på att få resten..? Som vanligt, hur jävla svårt skare va att se till att dom har massa cheeseburgare tillgängliga hela tiden. Om jag jobbade på donken, fyfan vilken jävla service det skulle va då! Aja puss :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Köper ljud. Vart ett svårt val, denna hade...

imag0421 (MMS)

Köper ljud. Vart ett svårt val, denna hade bättre ljud, men en annan hade fetare bas. Det är inte lätt alltid!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag är en toffel

toffel_47065952 (MMS)

Jag är en toffel

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

STRÖMAVBROTT! Letade fram lite ljus jag la...

imag0420 (MMS)

STRÖMAVBROTT! Letade fram lite ljus jag lagt undan, och hittade även mina små sagoböcker, nu ångrar jag att jag gjorde mig av med alla disneyböcker, aja!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Great shirt, great price

Kunde inte bestämma mig för vilken färg som var sötast, så tog lite olika :) Och mer strumpbyxor! Har ju börjat använda det igen..! Vad mer köpte jag? Energidryck..
Nu måste jag äta samt fixa mat tills imorrn, har sjukt ont i huvudet. K, PUSS
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

OMG ELUX I SOMMAR IGEN <3 dock inte lika k...

sshot002 (MMS)

OMG ELUX I SOMMAR IGEN <3 dock inte lika kul att även bror fått jobb där... Fan om mamma driver med mig!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Idag har jag för första gången i mitt liv ...

imag0419 (MMS)

Idag har jag för första gången i mitt liv blivit nervös då jag kört en cnc maskin. Hade fixat med det sista i mitt program, men kom på att arbetsstycket var för högt, så fick göra om i programmet. Sen körde jag, hade ju vart kul om maskinen krashat och kommit där med ursäkten "jag sket i att låta någon kolla mitt program.."

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Haha gullungeeee <3

sshot001 (MMS)

Haha gullungeeee <3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det är jag och daddy! Är snart så fullt at...

imag0418 (MMS)

Det är jag och daddy! Är snart så fullt att man inte kommer in till veden :) hoppas vi inte håller på för länge, ska ju göra jordgubb- & rabarberpaj, hann inte igår.. Gissa vad?! IMORRN ÄR ANNAS SISTA DAG PÅ JOBBET, alla kommer sakna solstrålen!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fan, jag vill spela.. JOBBA, JOBBA, JOBBA!

imag0414 (MMS)

Fan, jag vill spela.. JOBBA, JOBBA, JOBBA!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Usch, vad jag älskar det här sköljmedlet!

<3
Postad i: Stuff Kommentarer (0)

JAG HAR INTE SPELAT PÅ MINST 4 VECKOR?!

Usch va jag är spelsugen......... Hur kan man INTE ha tid liksom..
För övrigt har jag lagt in den här videon förut, men va tvungen glo den BARA LIITE, den är ju sååå sexig, nu är jag helt kåt i hela fingrarna..
Snart, Dragon Age, SNART har jag tid för dig.. <3 
Nejfan, nu blev jag stum igen :).. Vet ju inte vad jag ska göra i spelet omg, har fortfarande inte löst mitt party-problem, har ju typ raggat på alla där, och nu är allla svartsjuka, vet ju fortf inte vem jag ska välja av Alistair och Zevran, resten kan ju ba dra eller nåt. Nejmen, nu har vi ett stort dilemma här igen! Zevran är bättre på slåss, snyggare, ascharmig OCH ROLIG. Alistair är en tönt, vad det än gäller, han tror han är romantisk och shit.. Men tror jag kan få fördelar om jag väljer honom... HM HM HM, det är inte lätt ibland asså! RP hora :)..
Borde fan ta spela lite..?
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

BABY BABY BABY OHHH!

Haha, jag tvingade en stackare att leka med mig igår :) Tror jag. Men ja, det är trevligt, blev det vanliga liksom? Leka (med vovven..) på min barndomsskola, sen hem till honom käka och kolla tv, sen dra ner lite dator chilla sängen, hmm :). Menmen det är trevligare än att sitta hemma! På tal om käka, shit jag vart assugen på kyckling, så fanns det typ 28930157891 kycklingar i köket omg.
Men iallafall, nu ska jag SNART sätta på laptopen och glo Hannah Montana The Movie :):) SÅÅÅÅÅ SJUKT BRA. Ibland är jag bra rolig, ena dagen Hannah Montana, andra dagen skräckfilmer från 60 talet :).. 
PÅ TAL OM 4 VECKOR!!! Bara 4 veckor kvar på praktiken.. Och nu kommer man snart få va ledig lite ockk, skönt skönt skönt :D:D Borde man inte få sommarjobb besked snart va? :) NU HOPPAS VI PÅ ATT JOHANNA TJÄNAR BIG MONEY! Alla håller tummarna!!
Fast vadå Hannah Montana egentligen, såg The Descent 1&2 igår för första gången på aslänge, nu vill jag se dom igen, eller nån BRA skräckis, me loove. Ska kanske först städa lite, har inte kunnat, eller ah, fortfarande massa skit i rummet efter garderobsfixet men AH!
Sött som socker, med maräng på toppen. Fyfan jag SKA HA GLASS OCH JORDGUBBAR!
Ah, det är mycket jag ska göra..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

SOMMAR, SOMMAR OCH SOL!

MÄSTERFOTARN HAR VART IGÅNG IGEN, VILL NI BLI FOTADE SÅ KOSTAR JAG 450 KR I TIMMEN!
Man blir glad, så mycket färger, och alla frukter och allt är på gång, underbart :))
Snart SNART SNART får jag färska jordgubbar, sweeeeet <3
Vad ska jag gör idag va, HOPPAS ATT NÅN VILL LEKA MED MIG
Gissa vad, jag ska laga mat nu hah.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

It's friday, friday!

Av en ren slump köpte jag mig ett par galoshhhher! Tänkte ju nästan ta ett par rosa med massa typ "batgirl, wonder woman, supergirl" etc saker på :) Men njaa, kände mig inte tillräckligt tuff för det. Nu jävlar kan jag traska runt i skogen hela året :)
Fick även hem ett paket, och eftersom det kommer från UK så är jag rätt säker på vad det innehåller... ;)
För övrigt drog jag hem två smalare korgsaker idag, BA YAAAY äntligen får jag bort bharna från garderobsdörren! Men ja, den blir lite överfull.. Med mina NU 31 bhar (fick hem en från Wonderbra idag) Måååste rensa ut lite imorn..
Nu måste jag äta och kissa, pusshej!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

No, he'll never ever touch you like I do -

Igår köpte jag en ny ställning sak! Onödigt dyrt ba, över 1000 för lite metallskrot! Kunde ju fan svetsat ihop en egen liten söt hylla :) Nejmen, det är väl okej.
Ser ju iaf bättre ut än innan och nej jag visar inte en bild på det, IGEN :) Ska ba köpa två smala korglådasaker, en till toppar och en till mina bhar haha. :) Allt borde få plats, även när jag tvättat det som ligger i tvättar-IKEA-påsesaken :) Har även rensat ut lite kläder, sweet :)
Allmänt om idag: Har mått riktigt illa, dumma mage, sen är humöret lite halvt, men som sagt detta är ingen bra vecka. Blev rörd till tårar 5389553 gånger på jobbet idag, främst av Anna, Frans och Mikael, men såklart fick jag försöka hålla inne det. Dom är ju så söta alla, känner faktikst att jag hellre skulle sitta på jobbet nu, än här hemma.. Men nja, har gjort en så patetisk sak, kommer bli lite pinsamt att gå dit imorrn men men!
Gissa om jag är trött? Har gått i typ 3 h sammanlagt idag, solat på det(man blir så trött av all värme och uttorkning eller man ska kalla det) och bankat ställningen isär och ihop igen, det vart inte det lättaste..! För övrigt har jag också sovit för lite hela veckan, jag är slut, SÅÅÅÅ skönt med fredag imorrn!
Fan har inte ätit än idag, ska ta lite tjockpannkaka och lägga mig se gårdagens avsnitt av Efterlyst på TV3play..
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Blå är min favoritfärg!

Ripcurl hood, i sån där underbar modell, det här är nu min enda hood jag äger i strl XS.. OCH en basic strapless bh från After Eden :)
Lite lagom sådär!
FAST FAN, hoodien kommer knappt få plats i garderoben, i-landproblem..
Haha, tänkte väl att det smala paketet inte va te mig. Ännu en film till bror, tydligen vart den thincase, men han vart sketglad.
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Ett litet plus på dagen!

Paket paket paket! Undrar ba vafan det är i det assmala lilla...?
Iallafall dagen har i stort sett sugit :) Fast på lunchrasten och därefter vart det kul, träffade Henri och Christoffer(stavning..?) på lunchen, och vann alla gångerna i Vändtian, åh jag skriker alltid så och blir asglad när jag vinner! Efter det vart det ba jobba i 50 min, sen avsultades dagen med ett möte, dom bjöd på tårta, yay :)..
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Tisdag, tisdag, tisdag är veckans segigaste dag?

Haha.. 
Jo dagen har väl vart fin, gullle Anna va ej på jobbet, så fick sitta hennes plats hela dagen, sweeeet. Det är en så bra plats yep yep. Fast va allt lite tråkigt utan Anna! OMG JAG BLEV SÅ GLAD PÅ JOBBET! Dom spelade en Di Leva låt på radion, tyvärr fick man ba höra typ 20 sek, dålig stil! :(
MEN GISSA VAD. Fick hem paket från Amazon idag, lika snabbt som om det skulle va från en svensk webshop. Tyvärr vart det SÅKLART till bror. Han beställer alltid när jag ska beställa därifrån.. MEN MITT KOMMER NOG IMORRN... ELLER OM NÅN DAG DÅ!
Fan va handlade hyllplan nyss, inte till mitt rum nej, men då kom jag på att jag måste göra nåt åt min garderob, måste ju gå att utvinna mer av den, inte så jävla kul att slänga kläder så fort man köpt nåt nytt!
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Åhh va jag älskar oljigt kylvatten! <3 Kom...

imag0404 (MMS)

Åhh va jag älskar oljigt kylvatten! <3 Kom emot och tröjan blev blöt, ajjjjja typ! Sen kom jag på att bhn kanske blivit blöt. Så ser jag en pissfärgad jävla fläck. Har försökt nödtvätta bh+tröja, ba hoppas på det inte lämnar kvar missfärgning efter jag tvättar det seeeeeen! Då jävlar. Har så "dåligt" med bhar som passar, majoriteten är 75d, men mååste ha 70 nu. Aja två nya bhar på väg hem!..

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Åhhhhh en ny vecka.. (y)

sshot000 (MMS)

Åhhhhh en ny vecka.. (y)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Skulle ju hitta bild till brors studentplakat..

Men bilder på mig är ju så mycket roligare att titta på?
Alfooons.. LILLE AFFEEE DÅ<3!

Hoppla Blixten! Hah va tjock ;)
Så tööööttt <3
Någon som tänkt på att jag dreglar som... Ja, mycket :)
Chilla bäääääbisarr :D:D:D:D Sicka söta små bollar, åhh!
AJA! Nu ska jag nog klippa mor, och kanske bror - om han duschar först :) Sen ska jag (om jag har tid) glo bäbisfilmer :) Blev lite lullig nu hih.
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

JAG SKÄMS Å EUROPAS VÄGNAR!

Den bögigaste och bland de sämsta låtarna vinner? Det här händer typ alltid, pga töntig grannröstning, eller är världen seriöst skadad?
Jag är inte speciellt förtjust i typ sån musik som Eric Saade sysslar med, men det är mycket bättre än Azerbaijan.. Blir riktigt irriterad. Och med tanke på att Azerbaijans låt är svensk(visst, pinsamt för Sverige..), men man använder inte nåt annats land låt i Eurovision, och heller inga vidare patrioter som säljer låten till Azerbaijan i DETTA syftet, fyfan dom borde hängas!
SLÅSS FÖR FOSTERLANDETT!
Nu ska jag mysa i min sköna säng, efter att ha suttit uppe helt i onödan, VI VA SÅÅÅ NÄRA.. Bra gjort ändå Saade, trodde inte det skulle gå alls.
Over and out!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det här om nåt måste ju ge tur!

Har gått runt i en varm halsduk, ba för Eric Saade råkar ha en likadan på bilden...
Nu jävlar, vinn för fosterlandet!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

EUROVISION!

Åhh, vilka ska jag heja på?! Vilket dilemma..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tragedi..

Av ren stress och en stor klädhög blev det att tusen saker fick mosas in i tvättmaskin och torktumlare.. Utav ALLA dessa saker, skulle just min favorit tshirt och min älskade Kalle Kanin få stryk..
Det är deprimerande.. :(
Postad i: Stuff Kommentarer (0)

I år ser det fan lovande ut..

..Ba dom äckliga fågelhelvetena stays out of the place!
Gissa vad? Nåt som alla i hela världen måste hålla reda på just idag. Det är Eurovision idag, jag ska fanimig se HELA programmet för första gången i mitt liv, hoppas jag.. 
Men det va inte det jag skulle säga! Jjag skulle berätta att.. NU ÄRE DAGS FÖR MIN TRADITIONELLA FLÖT-LÖRDAGS-RUNDA! :):) Älskartt. Ska handla godis och sånt för ikväll, sen lite kyckling och massa gott man kan ha till det.. MÅSTE HA MER RIS, DUKTIGT JOHANNA!
Fan att skriva blogg är minst lika vettigt som att skriva inköpslistor!
Och sen blira väl dra hem nån kebabrulle och så, tjockdag, är inte ens sugen hah :( MEN MEN MEN!
Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Shopping är fint..

<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Och jag som tyckte Sam Edelman's Lorissa skor var hårda..

Gotta admit it, i like them!
Synd jag inte hittar dom i min storlek? Ba för jag använder klackar varje dag.. Nej, jag har planer, BIG BIG PLANS!
Postad i: Stuff Kommentarer (0)

Alltid så jävla varmt på rasterna.. Hej bo...

imag0397 (MMS)

Alltid så jävla varmt på rasterna.. Hej bonnebränna?

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bögiga glass strumpor hihi

Jajaj, ba för skärpan ville bli så bra :):) Fick fanimig på mig pågebyxera, dom måste vart lite små i storleken (a) fick på mig en 29a.. haha sick. Trodde det var större skillnad på tjej och killbyxor? jag har ju strl 26. AHJA :) Nu ska jag försöka ta vara på den sista timmen, shit, läggdags om typ en timme, jag är inte glad!
Måste ju fixa med mat till imorrn ockk. Har inte ätit än idag heller, brabrabra Johanna!
Puss
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Lite shopping iaf..

Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Underbart vackra byxor! Killbyxor såklaaar...

imag0391 (MMS)

Underbart vackra byxor! Killbyxor såklaaart, minsta storlek i waist är 29.. Blir ju deprimerad..

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

SICKA FAGRA FÖTTER!

Har nyss kommit hem, det är lördag va?
Iallafall igår slutade jag redan vid 1 ;) så drog jag till skolan, och va tydligen den första att lämna in projektrapporten, HAHAHA! Nu är det iaf out of the way. Blev ioförsej ba 5 sidor sammanlagt, men jag HAR JU FÖRSÖKT, Örjan också var söt "Ja det ser jag.. :)"
Drog till hassle igår eftermiddag/kväll och har vart där tills nu, och jädrar vad varmt det har vart idag! Har nog hatf kul ändåå, men är assur. 1 fjärdedel av praktiken är gjord, och jag känner mig på gränsen att inte orka, men det går nog bra. Bara man kommer med ett leende brukar allt lösa sig.
Hah, jag är trött.
Men nu måste jag verkligen springa och panik kissa :D Gissa vad? Sen ska jag se på ensam mamma..!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Så bra, så bra!

Hämtade ut nya mobilen, åkte sen handlade, stötte på färgglada kylklampar och kylväska, perfekt för mitt rosa tält i sommar!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

HAHAHAHAHAHAHA fuck youuu!

Tror nog inte att jag får det fixat gratis på garanti, men om det ska kosta sånna pengar köper jag fan en ny.. LIKADAN... Jag är fan fast i mina grejer, nu min HD2, jag kan inte leva utan pärlan <3
Sen ska jag införskaffa mig silikonskal det första jag gör, det är guuuld. Bättre grepp, och landar mjukare, dock lite krångligt, men det får man väl ta..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ah känns ju inte sådär vidare gött

Det här är resultatet efter man supit sig dyngrak, trillat och somnat på marken, och såklart landat på mobilen. Nej lite ironi sådär. Har ju tappat helvetet tusen gånger, men igårkväll ville den inte. Fan att jag inte hade (ORKAT..) köpt silikon-skal-skydd sak än, hade den säkert klarat sig..
Aja jag kände väl just då att fan, jag har haft en toppenkväll så skit i det. Så tänker jag än. Men jag visste inte om jag drömde eller inte, jag blir ju så till mig när jag är bland folk, träffar ju inte mycket folk.. Så jag visste väl inte om jag drömde eller inte. Så såg jag mobilen, och trodde att jag kollade på en sån där vanlig bild på en krossad mobil. Men nu har man ju vaknat till och ja, den är trasig på riktigt, det går inte att vakna upp och göra om.
Men just i sånna här tillfällen är jag väldigt glad att jag faktiskt har massa sparpengar, som liksom finns där för att hjälpa en i till exempel sånna här situationer. Men jag har som sagt haft en asmysig kväll, så ja, jag känner mig faktiskt inte så besviken, ba lite klantig :)
Så vart ju glad, men ja, kom hem 2, somnade strax där efter, och lite innan 4 ringer en idiot (;D) och pratar med mig i 3 timmar. Så ja, känns inte värt att gå och sova nu, kan jag inte somna ikväll.
Och sen är jag lite orolig just nu för vännen min.
Det känns faktiskt piss, imorrn äre praktik igen, och jag vill hänga mig.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)