>

DÅLIG stil

Nu var det mer än tre veckor sen vi först snackade med Backman om lönen(som vi skulle fått för mer än en månad sen) Och inga pengar den här veckan heller..  Dessutom ska våran andra lön också ha kommit redan, så nu ska vi snart få utbetalt för två försenade löner! Hur fan tror dom att vanlig personal skulle reagera om det vore sånt slarv?! Jenny hade tydligen ringt lönekontor eller nåt i onsdag, då sarom att det nog skulle komma på torsdag(igår), men inga pengar än. Men nu verkar det iallafall ÄNTLIGEN va på g. Får väl hoppas det kommer nästa vecka, annars ringer jag snart och skriker på nån eller nåt.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Mini shopping

Har nyss vart i stan med min käre mor! Först vare Lindex och kolla underkläder, hade önskat dom skulle fått in mera av en viss BH jag ÄLSKAR (har en redan, men vill ha i en annan färg..), men inte då, och den färgen finns inte på internet heller ;o Skulle fan ta den sist jag såg den, då fanns den iaf i 70DD.. Provade en 80C (dom tjatar ju jämt om att man kan gå ner en kupa genom att öka bredden på den) men shit va fult. Alldeles för liten kupa, och tror det var typ en meter för stor haha. Dessutom så fick brösten ännu sämre plats när det va massa push up (är ju typ ALLTID det bara upp till C-kupa av någon annledning... diskriminering...)
Iallafall, hittade två bhar från mitt favoritmärke Ella M! Och hittade en stickad tröja, mest för skojj skull. Glömde tyvärr av att kolla trosor, men har så mycket så care :D
Och köpte smågodis till handlederna.
Efter det åkte vi till mormor morfar igen, fick sådär förbaskat ont i magen igen!..
Sen vart det handla lite dricka, massa exotiska frukter och kul tills ikväll. JAG har iallafall planerat att spela nåt kul sällskapsspel :)!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Sista dagen av år 2010 ;D

Känns lite cepe faktikst, har inte så mycket tid att skriva nu, för ska strax in till stan försöka hitta mer underkläder (har blivit beroende....)
Någon som märkt att jag gillar balconette bhar? (har även 3 till balconette, men dom är för små hahaha.. värt)
Underkläderna som jag älskar? Finns det något snyggare/sötare än en balconette bh till ett par sånna där fluffiga satin trosor? (a)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gammalt kinesiskt ordspråk:

Mannen är eld och kvinnan är vatten. 
Mannens eld får kvinnans vatten att koka.
tyckte det va lite gulligt (a)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Blir visst en kväll hemma,

Hade ju tänkt träffa någon, men efter ett jättejobbigt samtal tyckte väl både han och jag att det är väl bättre att låta bli. Får väl bli nån annan gång, rätt mycket senare..
Hittade gamla bilder på mina söta pimpade gosedjur, synd att ag slängde dom. Det va så kul att liksom böga runt med dom, men kommer knappt ihåg vad dom hette. Tror double-cock apan med emofrilla hette Håkan, lejonet hette Magnus, men vad fan hette den andra tjockisapan? Kan det ha vart Bert, va? :) Jag tror det, BÖG TRION, yaaaay!
ne, nu mår jag bättre igen, INGA SURA MINER HÄR INTE!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

sick..

ahh
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JAG BLIR LEDSEN :<

Nu börjar sista avsnittet av bonde, i'll miss my dear bondes
Roger - förra året! Charmknutte!
Ann-Katrin, kommer sakna "taggatrå'" låten ah
Inget illa menat, men varför är alltid gingers så roliga? :D Eller ah, har ju funnits andra roliga också, typ Fredrik. Men Roger är best of all time, och måste säga att Ann-Katrin hamnar på rätt hög plats hon med!
Puss va :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

cleavage ahah!

Nejmen, ibland är jag allt lite söt ;) GISSA VAD MIN MAMMA SA TILL MIG :o! Att det är Bonde Söker Fru idag, och då kom jag på att det är SISTA bonde avsnittet för i år :< Nu blir jag ledsen! Vänta ett helt år till för att se bonde.. Det är ju så kul, finns alltid nån udda med haha! :D
Men just nu ser jag på Jerry Springer, så är hyffsat nöjd ändå ;)
Kingg!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

FITTTTTAS HELVETE

Baba is doomed! ;<< Blir så sur, hur många gånger har jag liksom inte kört om spelet. Hade redan rånat banken en gång och tränat upp mig själv massa. MEN HADE INTE SPARAT ÄN. Så sitter jag tränar mig på att kasta, så kom bror och började flina och titta på golvet eller nåt sånt.  Då va jag ju tvungen att kolla också, men fortsatte ändå att kasta sten. Så träffade jag en gubbe med sten, så han dog. Och nu kommer vakterna och ska slåss :< Nu kommer jag bara bli fångatagen vart jag än går, så kommer inte kunna spela. Känner mig lite ledsen, buhu :( Dagen är förstörd!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Vet ni vad?

Jag har massa långt hår nu, snart trampar jag på det.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har stekt plättar i nästan 3 timmar :D

Ska äta och se på 100 feet nu, kul? höh
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Asssså varför

är alla flötiga, nyvakna och konstiga bilder alltid snyggast ;<?
sexyyyy bitch! mitt nya favoritord(?) :)
För övrigt lyssnar jag på Jon Lajoie, haha, så bäst :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Är det tisdag elllerrr?

Jag är tröttttt :D Men en sak som är rolig är att jag har vaknat runt 9:03-9:05 de senaste 3 dagarna, en inre väckarklocka vaaa :D Ska snart duscha och sen blire väl att göra nån mat, frågan är vad (a)?
'
Har börjat se på säsong 3 (av 7), shit va myvket det är kvar, haha :< Jag ska fan spela idag, känner för Quest for Glory, men har typ börjat om på det 5 ggr det senaste halvåret eller nåt, ovh aldrig fått chansen att klara ut det. Så känns lite segt! Annars blire Kings Quest eller psyko Alice!
Fan va intressant asså, javet! Kunde ju hittat på nåt om att jag rånat en bank eller nåt, men ah.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Länge sen

En trevlig ung man!
Gött när 3orna kommer tillbaka efter jul!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onödig rubrik

Dagen har glidit iväg. Jag har inte gjort något vettigt, först satt jag nån timma ladda ner mer saker till sims, för jag inbillade mig att jag ville spela det. Men sen när jag spelade orkade jag bara göra en gubbe, och sen stängde jag av skiten. Jag är expert på waste of time, ska kanske gå ut och gå lite? Skulle va sjukt skönt!
Jag är home alone föresten, så jävla gött :) Vet inte varför men helt plötsligt blev jag nedstämd, men allt är inte lätt hah.
misery bear <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tamaraaa!

Fan va jag har vart inne på msn mycket det senaste, fan jag är ju rätt hardcore! Btw, nyaste msn är skitkasst :<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Just nu

Ansiktsmask + film. Sexy bitch!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GODMORGON ;D

Sitter och ser på Sune och hans värld! Håkan är bääääääst :D Idag känner jag mig typ, trött och tråkig. Och så har jag bajs ont i magen, askul med mens..
Vad ska jag göra idag tro? :) Installera spel och föra över alla foton, videos etc. från externa hårddisken! Jag vill käka julgodis, sånna där vita bollar och sånna där snickers saker. Det är gott, är så jävla godissugen :<
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hej MSI


Ahapp, en laptop hemsläpad. Hittade en grön(skulle kanske tagit orange?) minimus, såklart av märket Saitek<3
Nejmen, det är väl kul.
Lämnade även in min stationära prinsessa på reparation, så får hoppas den funkar bra sen. Då ska jag spela som en idiot :*!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Preeetttyy ;*


Kolla, så fina rosor mamma fick av Monica igår. Och Monica var ändå bara här en kort stund för att lämna julklappar till sina döttrar. Woah :DD
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Länge sen man fick dockor!

Kände att bilderna inte blev speciellt bra, när figuren fortfarande ligger i lådan, så. Men fick en sån ;D
Har även fått morgonrock, pyjamas, sunefilmer(hahaha :D) och lite annat.
Positiv reaktion från både mor och far på deras paket ifrån mig :D Så det känns väldigt bra! Har inte hört vad bror tyckte, men klart han blir glad för snygga kläder, när han inte ens behövt vara med och köpa dom. HAH ;D (jag är alltid med bror och säger vad han ska köpa, eller så köper jag åt bror (a))
Känns iallafall som om det vart en lugn jul, eftersom det inte blev så stort i år. Så det känns riktigt bra :)
Frågan är, kan jag med att vara så osocial att jag går och lägger mig även fast gästerna fortfarande är här..? Känner mig fan trött. Men ah, får väl börja plocka lite och så först :)..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Blir irriterad

Jag är väl fan inte nån jävla soptipp?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GOD JUL! :D

Det här är faktiskt ett tidsinställt inlägg, så vetefan om jag är vaken just nu men :D! Kan ju bara säga att jag hoppas alla (speciellt jag...) har en superbra dag, och inga sura miner :)
Jessika och Rebecka ska ju komma, så det blir nog awesome! :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Uppesittarkväll!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Internet shopping<3

På g :) Dock kan det ju ta lite tid, eftersom det är beställt från England, och dessutom är det ju jul nu och shit. MEN ÄNDÅ :)
Jag är förvånad över att jag köpt en hoodie i strl Small, haha ovanligt som fan.
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

@ Donken!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har klippt håret lite ;D

Och nu ska jag åka till Donken med familjen, va rätt längesen man åt på Donken med HELA familjen, haha :D men det blir spännande. Frågan är vad jag ska äta? Happy Meal, så får jag leksak (a)
Nejfan, no ideea
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HAHAH FAN VA FUL <3




Hamstrar är bra roliga ibland..w
Idag ska det väl städas lite, så ska snart bege mig till toan (och väcka bror först)! Har typ kollat lite på datorer idag, eftersom jag blir halvtrött på min dator ibland, fan den kunde funkat bra om jag aldrig haft det där dumma tangentbordet&musen som sabbade datorn.. Eller den funkar bra, i perioder. Frågan är bara, ska jag köpa en ny stationär, eller en laptop?
Stationär är typ 372857813 gånger bättre, när man ska spela och shit, tänk om man får vredesutbrott på en laptop och börjar slå på tangentbordet, så går hela datorn sönder (får kanske köra med externt tangentbord haha?) Jomen laptop låter bra, då behöver jag inte göra mig av med min älskade (men lite krångliga) dator :) Måste ba få lönen, ehum..
Men min mor har ringt förra veckan, och igår ringde Sofis kickass mamma och skällde lite ;) Så får väl hoppas på det bästa!
Tjadå!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har vart en lång dag :D

Va nog fan i Skövde i typ.. 4 timmar, dock kändes det som 13, hah! Har nog värk i benen imorgon, och rumpan! Fan va vi har gått, där försvann nog 7 kg ;D Asbra såhär. Nejmen, ah vi va först på Commerce och lekte lite :) Sen vandrade vi ut till Elins Esplanad och ehm, fortsatte glo :D Där träffade vi på Jessika och Peter, och så får jag höra att Jessika och Becka kommer med på julafton :D:D:D Men ah, sen kollade vi vidare. Och stötte sen på Becka, Jessika, Peter (och Monica, men man pratade inte med henne dåmen ändå :D) Så skulle Becka och Jessika hem, och då följde Peter efter oss resten av kvällen.. Jobbig typ det där... Nejmen, det va riktigt kul fan! :D Hm ví vandrade till Media Markt och sen bysshen hem! Nästan så man somna

Köpte iaf en tröja, hittade inte så mycket annat, och kändes inte värt att köpa nåt "onödigt" med tanke på att jag snart ska beställa lite från England :D
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Ska snart till Skövde..

Med min kusinisss Miapiapruttfia!
Har lite pengar, eheh (a) Jag skäms lite nu faktikst :<

Fatta jag har taggat :') DAMDAMDAM, nu nu måste jag fan dra!! SHIET
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ibland vill jag bli svarthårig igen

Men skulle aldrig utsätta mitt hår för det haha!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Juste fick hem lite..

1,2 mm piercingar :D Göttt (a) Så ska väl byta ut lite och shit, endel av mina ringar känns så feta. 1,2 blir totalt bättre! :D
Måste säga att jag gillar slogan - "Vi fyller dina hål!" Höhöh ;)
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Tisdag

Har nyss klätt granen och shit.. Känner mig halvputt idag faktiskt, men ändå :) Pratade med Mia förut, så ska följa med henne till Skövde imorgon! Ska bli kul, ÄVEN OM JAG INTE HAR PENGAR ;D Gå upp tidigt , höhöhö! Och nu är det redan dax att laga mat också, tiden har gått fort :o Fan glömde ju tina upp något, men iallafall. Vad ska jag göra för mat? Nåt med köttfärs, för det är gott och enkelt! :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

FAN VA SUR JAG BLIR!

Ba för den jävla fittlönen inte har kommit in (på en månad...) så har mina planerade-att-köpa skor tagit slut i min storlek, både i sverige, och på amazon.co.uk.. FYFAN. Får väl överväga att ta i en annan färg, men det är inte ALLS samma sak. Eller om jag skulle VÅGA ta en annan storlek då.. Skulle kunna ta 5,5, har ju det på mina andra etnies skor, dock är ju den här modellen smalare, så inbillar mig att en 5a ska vara bättre..
Asssssså, jag vill bara gråta, blir så jävla sur på den jävla skitlönen som aldrig kommer, men ändå bara ställer till!
Den färgen är ju fan perfekt..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej jag är trött :)

Tror jag vakna i soffan efter att sovit en halvtimme, sen va jag uppe. Sen va klockan 4, sen va den 6, sen 3, sen 4. Känner mig borta i huvet :D.. Ska spela spel, frågan är vad? Det gamla vanliga - Quest for glory? Haha, hur ska jag :D.... Shit. Varför har det bara gått 7 minuter sen jag satt här första gången och jag har sprungit ner massa och gjort saker?

Det jobbiga är att det är superlång tid kvar till ung och bortskämd. Huvudet säger att det börjar 6, men sen kommer man på att det är kl 8a, sorgligt värre
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En lång natt.. :)

Råkade vara uppe hela natten, men blir ju ändå ledig idag så!
Just nu känner jag mig faktiskt rätt så trött, och hungrig :D
Känner inte alls för att ha CAD, så måste jag komma ihåg lite grejer, när slutar jag idag? Jag vill hem och sova. Så är jag redan hemma, HÖHÖ!
Har vart trevligt iallafall :) Jag går till skolan med ett leende på läpparna :)
Mjukiskläder, väldigt hardcore, om jag får säga det själv :'D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En gammal vän..

Logga in msn för att prata med en viss gammal vän, får väl sitta upp nån timma nu. Det är trevligt :)
Han hade tydligen försökt få tag i mig lite, jag känner mig så varm och glad :')
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAAY, NU VET JAG!


Äta lite allt möjligt och se på Vi På Saltkråkan, SCHWEET!
Btw, haha
När jag börja se på videon tyckte jag den va kass, men sen satt jag fast i skratt, kanske har jag omogen humor? :D
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Höhöh, jag är bra :z

Sitter typ och spelar UNO hela tiden, tyvärr på mobilen. Det lät ju lite sämre.
Idag har jag ingen aning om vad fan jag ska göra alls, satt nyss och såg klart på andra säsongen av Ranma, och funderar på om jag ska påbörja den tredje säsongen.. Men känns så tråkigt. Undra om mor har tid att spela spel med mig, kanske? :) Annars får jag väl se någon film, blev faktiskt lite sugen på Wallander, det va längesen.
Kunde ioförsej fixa julgranan, men har typ bestämt mig för att göra det i veckan, såå.. Hoppas det blir kramsnö snart :D DÅ SKA JAG LEKA!
Nejmen ärligt talat, imorgon är sista dagen i skolan, det känns fan jobbigt. Vad fan ska man göra hela lovet liksom? Jag tycker inte om att va ledig så mycket.. Fast skulle va kul om man åkte nånstans och handlade, får väl hoppas på det bästa!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En mysig hemmakväll

Har nyss sett på The Dead Zone med familjen, och det va väldigt trevligt. Dock är jag supertrött nu, så blir läggdags.
Min pappa värsta passa upp på mig - frågade om han skulle hälla upp mer glögg åt mig och när jag hade ätit färdigt tyckte han kanske att jag skulle ha något att svälja ner med, för han hämtade julmust. Och innan jag skulle gå upp för att lägga mig kramade han mig och sa något i stil med "Tack för att du finns, min underbara dotter" :)<3
Det är så trevligt att ha blivit mer nära med pappa igen, förut antar jag att han var osäker på om han kunde krama mig, prata med mig och massa sånt, eftersom jag var så undvikande..
Ja, bilden är ju några år gammal!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

ser på grudge i mobilen

när man har 4,3 tums skärm måste man ju nörda lite.. snart ska jag sova, pusshej iallafall!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Är typ färdig

Har slått in julklappar! Vet att de två kartongpaketen ser skitkul ut.. Men så äre!
Fast vill egentligen köpa mer paket till bror, men har redan lagt massvis med pengar.
Gissa vad, nu ska jag antingen nörda dataspel eller se film :D Jag har världens bästa liv
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Julklappshandlande

Dagen har faktiskt vart riktigt bra :) Orkar dock inte skriva om det, för känner att jag har annat att fixa med!
Köpte allt det sista inför jul, och hittade även bhar, tröja och lite annat privat som jag inte visar på bild ;)
Och fick hem min HD2 idag, jävligt fort kom den!
Mitt första intryck - SHIT VA STOR. Men som sagt jag har inga problem med att ha med den någon stans, och jag kommer älska att se på film och spela spel på den <3!
Minuset är att det inte är "vanlig" touch screen, som känner av tryck. Denna känner ju av magnetiska "vågor", som finns bland annat i kroppen. Så naglarna funkar ju inget bra att använda. Men det blir lättare efter ett tag faktiskt :D
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Orkar jag plugga?!

Känns så segt, ska ioförsej bara läsa igenom några lappar, men det känns som supermycket! Bara massa knappar, konstiga ord och allt ska kommas ihåg i rätt ordning shit shit shit.
Ska kanske få låna pengar av mor och far, så jag kan köpa julklappar imorgon. Känns halvsegt att behöva låna pengar av sina föräldrar, usch.
Känner för att dra igång Quest for Glory och döda massa elakingar. Men måste väl gå igenom lapparna några gånger.. Segt segt segt :<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nej, jag är superbra! :)

Har känt mig lite låg idag igen, känner mig typ äcklig. Men varför ska man sitta deppa. Jag har mer än jag kan be om.
Jag är söt, det kan inte många säga emot
Jag trivs med mig själv
Jag är inte fet, men ändå kurvig
Jag har en familj som bryr sig om mig
Jag är väldigt smart och har lätt för mig
Jag har en bred personlighet
Jag har en stark vilja och drivkraft
Vad saknas? Mer kärlek?
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

I väntan på buss..

Igår kändes verkligen inte som min dag, jobbigt från morgon till kväll. Men idag hoppas jag det är bättre :) Sitter i skolan och har typ slutat ;D Hade svenska uppsats vid 12 så då vart det ju slut i verkstaden för dagen, imorgon är det skriftligt prov + "uppkörning" i CNC B, och hann precis skriva klart alla anteckningar för Cincinnatin och Hyundaien, så ska faktiskt läsa igenom dom lite idag, usch.. Eller ah, iallafall Cincinnatin, jag kan visserligen den bättre än Hyundai(som jag bara stått vid 2 gånger..), man ska ta Cincinnatin skriftligt, och sen Hyundai muntligt. Det är ju alltid lättare när man väl står vid maskinen och veta vad knapparna heter och komma in i det liksom. :)
Nog om CNC, får nog hem min HD2 nästa vecka, så det känns riktigt bra :D Slippa min jobbiga mobil. och måste ladda ner massa mobilspel igen, det tar ju så lång tid.. Men en dålig sak... INGEN LÖN ÄN.. Fan och hörde idag att "det kanske inte hinner komma lön innan jul" FYFAN, hur ska jag kunna köpa julklappar till mor och far isåfall? Kan ju låna av mitt sparkonto, men då måste ju allt det gå via mor, och tror inte hon vill veta hur mycket jag behöver...
Ah, det vore ju nåt..!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bror på bas

Jorå, det va väl trevligt :) Lite jobbigt att lyssna på vissa tjejer som sjöng men ändå :) Det va typ jättesupersöta 2-3e klassare på trumpet och valthorn, som va utklädda med tomteluvor, glitter och solbrillor. Dom va ju ba för söta :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Julafton om 10 dagar..!

Åhhh, jag vill klä granen, NU NU NU :D!
Idag har jag och Sofi lödit, EFTER SKOLTID! Vi är ju fan duktiga. Eller nej nu säger jag ju fel :) Sofi lödde, och jag fick visa Sofi (och mina lärare!) hur det skulle lödas ihop! Ba för att jag är så teknisk ;) Fast sen lös diodlamporna cepelöjligt, så frågan är om vi ska skaffa starkare dioder, eftersom de ska lysa upp en stor jävla plexiglastavla :o Jag och Sofi som kämpade så starkt igår för att skaffa dioderna, buhu :<
Iallafall, idag har jag inte gjort speciellt mycket än :) Ätit och sett på ensam hemma, det är ju världsbäst :D
Hoppas att mor orkar gå med mig sen till stan. För min bror ska va med konsert på stadsteatern, och faktikst har jag aldrig sett på när bror spelat, när vi va yngre hade vi ju typ alltid konsert samtidigt. Och det här kanske är den sista gången min bror spelar så, så inte fan vill jag missa det :)!
Föresten snart får jag hem en HTC HD2, hade ju pratat om en Touch Diamond2 igen, men sen så har jag funderat på en HD2 länge, ba att den kändes för stor för att va en mobil.. Men den är typ samma som Diamond bara myycket bättre, snabbare och lite större. Men fatta va gött det ska bli att spela spel på en 4,3 tums skärm ;)
Johanna är ju lite spelnördig :)

Den här bilden fick mig faktiskt att känna som om den inte är superstor ändå :) (Av någon anledning är det bara stora feta manshänder på alla mobil bilder och videosar, så man får ju ingen direkt uppfattning..) Dessutom har jag alltid mobilen i bhn, och i mina bigsize bhar är det klart att det får plats utan att den syns speciellt mycket ;) Asbra såhär...
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Jak shka aka bushen


Asfränt ;ooooo
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

På onsdag ska jag till lugnås ;)


Tog snygg bild!
Har nyss pratat med mia, och så ska jag till henne efter skolan på onsdag :D Får hoppas att jag får sällskap på bussen, annars får jag åka helt ensam igen :'<
Jag känner inte som om jag har något speciellt att berätta om den här dagen, för jag kommer inte direkt ihåg något! Eller jo, jag och Sofi åkte bussen ut till McDonalds (skulle till Sagitta), sen när vi ska åka bussen tillbaka så stannar inte bussen. Fan asså. Meb som tur va hämtade Sofis morfar oss, så vi hann till idrotten precis i tid typ. :D
Om någon timma är det Ung & Bortskämd, och just nu tittar jag på 16 and Pregnant, awesome!
Måste gör nån mat snart.. Har städat och plockat lite sen jag kom hem så ah.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

LUCIA

Jag är tärnaaa
Och på morgonen ska man som vanligt se på skolans lucia. Halvsegt. Men efter det får man ju fika, AWESOME!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JUSTE! :D

KOLLA MINA CEPEKOOLA STRUMPOR SOM JAG FICK AV PAPPA I FREDAGS :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Potatoe in action

Så det brukar se ut i buren - man borde nog ha en stor äventyrslandbur :)
Han är bra konstig, trodde inte man kunde få en bättre hamster än Naru! Dessutom var han skitskygg i början och bet efter en så fort man kom i närheten. Nu får man ju göra vad man vill med honom, bära runt honom i nackskinnet, leka och leka. Dessutom är han väldigt sakta, så han springer inte runt så mycket :D
Potatissss är awesome
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagen har bara rusat iväg

Imorse satt jag någon timma och söte lite info om mobiler, för har faktiskt vart sugen på en HTC HD2 ett tag, men den är liksom för stor för min smak (dock vill jag ha stor skärm, för gaming is awesome then!) Så funderar på att om jag inte köper en Diamond 2 så kanske jag tar en HD, HD2s föregångare, som är lite mindre, men ändå större än Diamond 2 (tyvärr..)
Helt plötsligt var klockan halv 2, så jag la kläder i tvättmaskinen. Och sen beställde vi pizza, eller familjen tar alltid familjepizza, så får jag alltid något eget.. Så jag åt ju kycklingtallrik! Fan har ätit pizzeriamat 3 dagar i rad nu..
Och sen såg jag på Memoirs of a Geisha med mor, och ah, nu är klockan redan halv 8.. Känns faktiskt som en riktigt kass dag.
Hatsumomo är awesome :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Juste, min intressanta dag ska jag ju berätta om!

Jag vaknade 6 idag, med tofs på skallen, så håret behövde jag inte göra ett piss med :D Bara ta på maskara, sen gick jag ner satte mig vid laptopen och åt lussebullar, astjock :D
På verkstaden va jag och Sofi asduktiga, gjorde program och massa shit. Och antecknade massa inför "CNC-uppkörningen"(astuff) nästa vecka (a)!
Skulle ju prata med Backman idag igen, men han va inte där... Så fick hjälp av Annika :D, så jag tror faktikst det fixar sig med att hinna få lönen innan jul, för hon va jätte hjälpsam :D! Måste ju hinna köpa julklappar.. Fast har tänkt lite på det där, vill ju köpa lite dyrare grejer till mor, och på så vis känner jag ju att pappa kanske bli stött om han inte får lika mycket typ "Jaha, så mycket tycker hon om mig..". Men sen känner jag att FAN det blir syrt om man ska se det så. Jag själv tycker inte speciellt mcyket om jul och födelsedagar etc, eftersom nu för tiden är det som förväntat att man ska få massa grejer. Tycker faktiskt det är riktigt synd. Jag skulle inte ha nåt problem alls med att inte få några presenter alls på min födelsedag eller julafton, så har jag tyckt i många år nu. Men angående denna julen igen. Har pratat lite med mor och så, och hon tror inte han kommer ta illa upp om han inte får lika mycket som henne. För jag vet verkligen något jättebra till mor, som hon verkligen behöver :D! Jag hade tänkt på något liknande till hennes födelsedag, men var pank då.. Så kan ju vara lite som en sen födelsedagspresent också :)!
Pappa älskar nog mig ändå ;)
Daddy och jag på BB<3 Och jo, jag tittar faktiskt fotoalbum just nu :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ett irritationsmoment!

Blev så sur asså. Var och kolla på underkläder. (Just nu finns det btw massa troligt vackra bhar, måste ha lööönen nu :D!) Så såg jag massa balconette bhar (jag älskar balconette..). Och det är ju såååå fult. Det här gäller inte bara balconette utan bhar i allmänhet. Upp till C-kupa är det typ alltid massa push up och grejer i bharna, men sen D och uppåt så äre inte ett skit i bhn, även om det är precis samma modell.. Så jävla löjligt. Visst just jag tycker för visso inte om push up speciellt mycket men liksom, även om man har lite större tuttar kan man väl ändå vilja ha push up? Klart som fan det finns MASSA människor med stora tuttar, som vill att dom ska se ännu större ut. Löjligt, löjligt, löjligt!
Nejmen får väl ge lite god kritik nu också såklart :)! På senare tid har det kommit in allt mer och mer större storlekar än C i affärer, så pluspoäng. Av någon anledning verkar bröst vara större i allmänhet nu, mot kanske 50 år sen (y)
Tänk va synd det är om killar som inte har bröst :z Fast ioförsej är det inte alla brudar som kan stå upp och pissa heller så det jämnar väl ut sig i slutändan... LITE!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kul i verkstaden! :D

Känns rätt så awesome att va tillbaka i skolan :) Fast jag är rätt förvånad, är fortfarande hes och shit. Men ändå :D Det va kul att se Sofi igen, hon dansar ju så sexigt :* Vi pratade med Backman, och vi ska söka upp honom imrogon och hoppas allt fixar sig med lönen, har ju massa att handla innan jul :z Och vi åt pizza också! :D Eller nej, kycklingtallrik vare visst, men ändå! Och sen så vart det jättekul också senare för att.. ahh för att :''D!
Har typ nyss kommit hem, och idag ska jag... Ah jag vet faktiskt inte än.
BTW, va Bonde Söker Fru bra eller bra igår?! (förra veckan va rätt awesome också :D) Stackars Tomas, alla brudarna vill åka hem haha. Fisen grät ju :D Men about förra avsnittet, jag älskar " Taggatrå' "  låten :)

MEN DET HÄR ÄR DAGENS LÅT HAHA :D!
Tog lite snygga bilder med min kickass mobil!
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (2)

Läggdags :D

Ska typ sova nu, och hoppas att jag somnar lättare än igår... Imorgon är det skola som fan! ;D Verkstaden, och ingen engelska, så sooovmorgon till kl 6 :D Jag har nog fan saknat Sofi! Och imorgon känns det som om jag kommer vara SUPERsocial! :D:D:D:D Jag saknar att socialisera! Ska babbla som fan, och kanske lite fysisk kontakt, om man får (a) :D I ich happy, hoppas bara det inte snöar och blåser massa imorgon när jag ska med bussen, då kanske jag dör! Åhh, jag kommer säkert inte kunna somna på superlänge, för jag är superglad att få komma till skolan :D Haha.
Haha, :D Det känns lite så just nu (a)
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (1)

communitychannel

Hon är faktiskt den ända jag prenumererar på, på youtube!
Hon tar upp alla funderingar och vardagligheter och gör det på ett roligt sätt :)
GO NAT!
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Vad ska jag göra nu då..?

Nu har jag laddat ner lite fula kläder, gjort en familj, och laddat ner crack så att tonåringar kan ha sex och förlova/gifta sig och shit. Men nu är allt det roliga gjort juuuuu. Jävla sims.
Kanske ska installera Quest for Glory :'DDD? (asanörd) Eller kanske ska installera Kings Quest Collection. :D De gamla Sierra spelen äger! :D Måste bara köpa Kings Quest 8 nån gång..
Sen borde jag ta upp nån mat.. Vad kan man ha till rostbiff? Potatis och sås funkar nog?
ÅHHHHHH <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma idag igen!

Jag hade verkligen sett fram emot att gå till skolan idag, fan asså, fan! Jag som kämpade så bra igår kväll :) La mig strax efter 9, det gick inget bra att somna. Vid halv 1 gick jag ner och la mig lite vid kaminen. Gissa om det är mysigt att sitta vid eld på kvällen/natten och ba njuta av värmen :) Sen gick jag gjorde två mackor, för jag brukar somna bättre om jag nyss har ätit. Sen gick jag upp och somnade rätt fort faktiskt, dock skulle jag bara få sova max 3 timmar inatt, men ändå. Så blev det ingen skola, fail.
Så idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Städa, eller om jag ORKAR spela sims... Låter ju kul. Eller ah, det är kul att göra gubbarna i sims :D
Kommer ihåg när jag gjorde den här..
Snygggging ;D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

På tal om tits!

Jag sitter ofta och grubblar över BH storlekar, typ varför dom inte kan ha samma storlekar överallt.
Typ i UK/US är det t ex som på bilden under 34 ist för 75. Och enligt dom är kuporna mindre i US/UK/AUS/NZ än våra kupor i europa? Läste på ett forum, en brud i japan hade F kupa, det konverterades om till en amerikansk D kupa, vilket inte låter rimligt enligt massa converters och liknande.
Det här ska tydligen vara japanska kupor, vilket innebär att (som typ alla converters och sidor säger) samma som europa. Men det går inte alls ihop. Inte med USA heller. Nu använder jag det där med att japansk F kupa var amerikansk D kupa. Vilket inte alls låter rimligt, eftersom att D kupa i europa är C kupa i amerika etc. Men för mig är (minst) en japansk F kupa en svensk D kupa, och då säger ju allting emot sig. Eftersom vi i europa skulle ha (ungefär) en storlek störra än USA, och samtidigt ska vi ha samma storlekar som japan.
Det finns verkligen inga svar typ :D
Jag tycker sånt här är superintressant. HAH
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

HAHA, GALNA JAPANER :DDD

BIG TITS ZOMBIE
Deadly DD-cups!! :D
Så bra asså, strippa som springer runt dödar zombies med motorsåg :D Nästan så man måste se filmen (a)
Dessutom så är trailern otroligt rolig :D!
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Tipping the Velvet, DUMMAAA WALTER!

Om det inte vore för honom, skulle det inte bli en sorglig film.
The first strike - efter det här blir serien sorglig som fan.
Själva serien börjar efter ca 1 minut. Asså vad sur jag blir!
"Don't you know? Hasn't she told you about us?"
"I know that you were sweethearts of a kind.."
"OF A KIND?! The kind that hold hands, DIDN'T SHE TELL YOU THAT WE FUCK EACHOTHER?!!"
"I can't care to use such language, Nan. And if I did, I wouldn't use that word for anything a pair of gals could do. You need a man for that"
ÅH VA JAG HATAR HONOM.. Nu får ju Nan va med om massa skit, ba för att Kitty och dumma gubben ska gifta sig, och Nan har ingenstans att ta vägen!
Det är synd om Nan :<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Åh idag vill jag göra massooor :DDD

Diskade nyss lite, och gjorde smått rent i köket. SÅ blev jag suuupersugen på att typ städa och rengöra :D Fast just nu ska jag ju se på film i 3 timmar.. OCH ÄTA MÜSLI OCH GODIS :D Och så blev jag helt plötsligt jätteglad och vill spela sims! :o Stört typ. Men ah :D Undra om jag hinner med allt idag?! :D Frågan är om jag ska prioritera att städa, eller spela sims? ;D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Såhär ser min mobil ut nu för tiden..

ÅHHH SÅ BRA DEN ÄR <3 Inte :< Allting är så dumt, och jag har ingen aktivitetshanterare som jag kan stänga ner program med, och det är bara touch när man ska ringa nummer....... :< Jag testa nyss den, och den sugeeer! Den har väl inte alltid vart så men, förr i tiden (tror) jag iallafall att det hände nåt när man trycker med naglarna (Går ju inte trycka med fingrarna när man har långa naglar, helt fel..) Och superliten skärm, och dum. Ah, min är iallafall blå, så det får väl va plusset..! Dock skulle jag vilja ha en gul eller ljusrosa :D
Om jag kommer ihåg rätt är det superkass batteritid på mobilen, illa... Men det får jag väl kolla upp idag antar jag
Just nu är det väldigt synd om mig.
Jag har fan ett jävla oflyt nästan hela tiden.. I söndags fick jag ett ascepe virus, som inte lät mig göra nånting.. Så fick köra om datorn (det är liksom careface, men jag syftar på min otur). Och dagen efter (igår) gick mobilen sönder lite.
Undra vad för dåligt som ska hända idag..?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Meningslös dröm igen

Vaknade nyss efter att ha drömt en såndär konstig dröm som liksom inte har någon direkt mening. Typ va i skolan som vanligt, hade tydligen klackskor(wtf?) på mig och värsta kläderna.. Så va vi i verkstaden, och höll på skulle hälla massa snö på en motor och massa underliga saker.. Saken va ju att det skulle va något bra, vi skulle bygga nånting, dock kommer jag inte ihåg. Så hade vi på oss overaller :D Och sen gick vi till biblan för att läsa böcker på internet. Och då hade jag fått ett mail från en gammal "vän"(inga namn :D), som frågade typ hur jag hade det och shit. Sen vakna jag.
Tyckte det va en allmänt rolig dröm, men den fick mig att känna som om jag vill prata med någon som jag inte pratat med på ett tag och se hur allt är ^^.
Blev även lite besviken när jag vaknade, hade ont i halsen och känner mig nästan sämre än igår HAHA, jag pratade och stojade för mycket igårkväll :<
Ne men det är chill, knarka halstabletter :D:D:D
Länge sen man såg Scooby eller vad?! Ska nog glo lite (a) <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Snart läggdags!

Har nyss sett på Ung & Bortskämd, och ska väl snart lägga mig. Blir nog inte skola imorgon, föräldrarna tycker att jag borde va hemma, aja bättre en dag till än att riskera (att lättare) bli sämre.. Men på onsdag så :)! Pratade med mor lite om mobilen, kom fram till att det får nog bli en ny mobil då (såklart betalar jag den själv..), så får väl se. Antagligen blir det en ny Touch Diamond 2, för jag är totalt kär i min älskling, och vill inte ha något annat :) Va löjligt det känns.. I augusti skaffa jag en Touch Diamond, sen blev jag av med den, så köpte en Touch Diamond 2. Och nu är skärmen bajs, så ska nog köpa en ny Diamond 2.
Precis samma gällande mitt tantbord, köpte ett likadant som jag redan hade. Jag är nog lite smånördig med att byta till något nytt när jag hittat något jag trivs med :D
Dock vet jag inte hur jag löser pengafrågan.. Har ju inte fått min lön än(!!!), men mor sa hon kunde ta ut från mitt sparkonto, för det har jag rätt till eftersom jag lagt in MASSA pengar där :) Så snäll! <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

NU behöver jag verkligen lönen..


Asså, blir så trött på mig själv ibland. Ska alltid göra allt dumt. Nu har jag tydligen tappat telefonen för mycket, så touch skärmen lossnade. Eftersom "kabeln" till skärmen är trasig (det lilla guldiga, om det syns), funkar det ju inte att toucha.. Meningslöst. Det är ju min andra telefon bara sen i.. Juli/Augusti? Dock gjorde jag inte sönder förra mobilen, den blev snodd typ.
Frågan är, ska jag lämna in den på reparation (kommer nog bli dyrt och ta tid..), eller ska jag beställa hem en ny skärm och försöka pilla isär mobilen själv?..
Jag orkar verkligen inte asssssåå,  fan jag som vart så jävla glad!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAAAY, SKOLKATALOGEN HAR KOMMIT <3

Fan va man har längtat :'D
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Börjar bli frisk :)

Imorgon eller eventuellt på onsdag blir det nog skola igen, skönt. Så man kan kolla vad som hänt med lönen (igen).
Idag kan jag prata fullt normalt, lite hes och så ba men :D FATTA VA HEMSKT DET VA ATT KNAPPT KUNNA PRATA :<! jag har problem med att hålla tyst, pratar tillochmed med mig själv :)
Undra om jag får göra mat idag, när jag är såhär pass bra borde väl familjen våga äta maten även om jag lagat den :D:D Igår åt kyckling, så kan inte äta det idag.. Då blir det något med köttfärs YAAAY!.
Egentligen vill jag ha potatis, men vad fan har man till potatis? Ärligt talat jag har lite svårt för att komma på vad för mat jag ska laga ibland, när den ska va till familjen, för jag är inte speciellt van vid ej vegetarisk mat längre.
Min bror är hemma idag igen, den tjockisen är ju alltid ledig, booo.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ne nu blir jag faktiskt sur

Jag brukar inte skriva om saker som händer runt om i världen, eller kanske man ska säga bloggvärlden? Där händer det en hel del. Förr i tiden kollade jag mycket på skvallerbloggar för att se vad som händer bland toppbloggarna, men det är liksom inte kul. Jag förstår inte hur man kan vilja sitta och sprida allt det äckliga skitsnacket. Det lockar läsare och intresse, kanske ja? Jag ska inte säga att någon gör fel eller inte, men tycker starkt att man borde trippa ner allting någon nivå. T ex, det där omtalade om kissie och nakenbilden. Jag vet ju fan inte hur hon känner om det, och jo hon laddade faktiskt upp den själv(men hon publicerade den inte). Så har någon "hackat" sig in på hennes bilder och tagit den, och låtit hela världen få se den? Iallafall så fattade jag det. Vissa påstår att hon med mening lagt upp den för att "provocera", men ärligt talat tror jag inte på det. När jag såg det satt jag uppe på kvällen och tyckte riktigt synd om henne. Samma med allt onödigt tjafs.
Men nu till vad jag blev riktigt riktigt irriterad på. Tidigare har man ju stött på namnet "Bezie", jag antar väl att han inte menar allt han skriver, men det finns faktiskt gränser..
Det där kunde jag inte titta bort från. Jag vet inte om det kanske känns extra mycket just för att jag själv önskade att jag vore gravid redan i såhär ung ålder. Fast ne, man bara gör inte så. FYFAN!
Ibland är det riktigt svårt att tro på att det faktiskt är i en sån här värld vi lever.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Så kul, sååå kuuuuul...

Efter några timmars försök att rädda min kära dator från ett elakt virus, inser jag att jag nästan måste köra om den..

Tur att man har extern hårddisk :) Så många gånger som jag kört om datorn hah
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon :D

Har nyss vart ute och sprungit runt i snön :D Hoppas inte jag blir sämre för det.. Ska jag inte alls bli! Idag pratar jag ännu bättre :D Dock är jag osäker på om jag ska gå till skolan imorgon :z Visst att jag börjar bli bra nu, men eftersom jag inte är helt frisk, så blir jag ju ännu lättare sämre. Men vill inte va borta mera! Får se imorgon bitti såklart, men måste komma ihåg att tänka på vad som är bäst för mig i nuläget ^^..
Min mor ska snart göra lite julgodis, heh. Undra om jag vill vara med? Badass, ville ju dra med henne och spela något kul spel :D
Söt minigran, ey? ;D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JOHANNA ÄR SSÄR :D

Fan jag vill ha McDonalds! Men inte nu :D Imorgon ska jag fan äta kyckling, sådetså! Jag ska äta mest av alla :D
Nu hade jag tänkt spendera de sista timmarna av dagen med att se Ranma, och sen nanna :') Min mor säger att hon tycker det är töntigt med piercingar, elakt :<
Over and out!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Ne nu blir jag ledsen :<

Ikväll ska vi gå ut med grannens vovve.. OCH JAG FÅR INTE FÖLJA MED :< Det är bara löjligt att vara "sjuk". Har inte varit ute nånting sen i tisdags, det känns blä. Jag vill ju va ute och leka nu när det finns snö! Och sen när jag får leka, kommer jag inte våga, för jag vill inte bli sjuk igen.
Föresten, kom på att det är mindre än 3 veckor kvar till julafton, shiiiet. Vet inte vad jag ska ge mor och far i julklapp (måste ju få lön innan jul...). Brors skit är redan fixat, yaay me!
Ne, får väl hitta något gott att äta och typ se på.. Bert? :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Varför vill jag alltid ha kläder när jag är pank?

Det känns lite så! Nejmen, får prata med Backman i veckan igen och eventuellt ringa in till typ lönekontoret eller vad det är. Skulle ju fått lönen för en vecka sen. Fast kommer jag ha råd med massa (ej billiga) kläder? Jag som ska köpa massa nytt kul till min kära säng :D! Och så vill jag köpa på mig massa mer underkläder, jag har blivit beroende :)
Lite najs? Ahh ;D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

God eftermiddag!

Det är lördag idag va? Sick, min röst är fortfarande fucked up även om jag börjar känna mig riktigt frisk. Har typ inget ont i halsen, men ändå har jag jättesvårt att prata. Kul att det snart är skola då, kommer ju inte kunna prata :<
MEN NU VILL JAG HA MIN JÄVLA LÖN, fan.
Jag måste sola snart, men min mor säger det är inget bra eftersom jag inte är frisk. Typ man blir asvarm sen komma ut i askallt väder något sånt där.
Kanske bli rösten bättre om jag skriker lite och så :)? Typ "kommer igång lite" - eller så blir den ba askass :<
Fan jag vill ha nåt att göra, har redan städat, tvättat, gjort rent burar och allt sånt där skit man kan göra. Undra om mor vill spela nåt sällskapsspel med mig snart kanske?! :DDD
"I'm outta here, i gotta go have sex with aloooot of girls"
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag gör inget vettigt alls

Vaknade idag och kände mig knappt bättre än igår, sorgligt. Hade ju hoppats på att va superbra! :) Jag har fått mycket fritid nu, men ändå känns det som om jag bara låtit den här dagen gå förbi. Vad har jag gjort, tro? Jag har laddat ner appar och spel till mobilen och jag har kollat tintin. Och när man är hemma hela tiden är det liksom inte kul att göra något heller, för så fort det är gjort är man tillbaka på samma ruta och undrar vad i helvete man ska göra :) Nu har jag vart borta tillräckligt tycker jag allt, men nu är det helg också. Två dagar kvar att bli bra på. Låter ju så mycket roligare om man säger så.
Hur ska jag göra de sista timmarna av den här dagen meningsfulla? :) Kanske se Ranma. Kanske se nån Ghibli film. Kanske se Samurai X. Ne inte samurai X, just nu vill jag inte ha ett olyckligt slut. :) DÅ kanske en ghibli film vore nåt? Bli helt glad och varm i hela kroppen. Men ändå vill jag se något med lite brutalitet i sig. Det är svårt ibland, jag sitter totalt fast i en konstig värld full av anime, och jag vet inte vart jag ska ta vägen :D
Det får väl bli Ranma, antar jag - chill, mysigt och roligt!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

NE NU VET JAG!

Under en period för 2-3 år sen såg jag en hel del lesbiska filmer, däribland Tipping the Velvet, och nu vill jag se den!
Blev lite sur nu när jag inte hittade min favorit musik video på youtube. Fail
Men men, den är asbra, och alla borde se den :D! Höh, jag har den sällsynta förmågan att låta väldigt övertygande :)
Men serious, den innehåller typ allt som en bra (love) film ska ha! Romantik, passion, dramatik, sorg och sex - allt i höga doser sammansatt av en otrolig handling :)
Sweeeeeet!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det är inget kul att ba va hemma..

Har bara spelat qfg, och sett på typ South Park och Family Guy hela dagen ;z Nu har jag tre dagar kvar på mig att bli bra, så får hoppas på det bästa. På tal om Family Guy:
"Boy, you got here just in time!" :D Hahahahaha, shit va bra ;) Synd ba att det är filmat, men ändå :o
Herbert är pedoo :)
Men ärligt, jag vill inte va hemmmmmaaaa, det är cepesegt. Nästan så jag drar igång och ser på NANA bara för att då har jag något att göra, och som jag inte kan sluta se förens det är slut.. Jag vill, men vågar jag? Ni som alltid läser vad jag skriver om NANA, kanske tänker "wtf?", men shit, jag har nog aldrig sett något så ledsamt :o
Ska jag eller ska jag inte? Jag kommer bli desperat hah, och så kommer jag bara sakna ännu mer. Men NANA är ju sååå bra. Jag kanske inte blir lika tagen, med tanke på att jag sett serien en gång redan. Det är inget lätt beslut det här! Jag menar, det är inte som att se en sorglig film, man måste plåga sig igenom 47 st 30 minuters långa episoder. Kanske vore det bättre att se GTO, men blir inte deppig av den serien iallafall, dock är den inte lika verklig.
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Godmorgon :)

Idag mår jag lite bättre än igår, fortfarande problem med att prata, men inte lika äcklig :D
Har nyss tittat på en tråkig film, så nu ska jag spela Quest for Glory V. SÅ skulle jag leta upp nån kul bild att lägga in, men hittar ju ingen som jag gillar (på google), så gick igenom månaden då jag sist spelade gfq. Och då stötte jag på en hel del roliga saker :) Loooook:
Och som där paketen fick jag under bara 2 dagar..
Iallafall, hittade även nåt kul jag skrivit angående qfg, ohhh jag citerar "BTW, Min gubbe är askool tjuv. Jag råna banken fick massa pengar. Men ingen misstänker mig, för jag heter Jesus :)" Fail :)
Iallafall, nu ska jag spela!

Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Whitesnake - Is this love :)

Har lagt in den förut, men den är fin, det bara är så! :)
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Ne nu blev jag deprimerad :<

Jag vill att det fortfarande ska va sommar. Då va jag bruuuun och med allt hardcorejobbande kände jag mig rätt så fit.
BRB, ska springa till stan, sola 10 timmar, och sen springa hem igen :'<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Känns som jag bara skriver upp filmer idag?

..Men jag gör ju inget annat, så vafan ska jag skriva för kul annars? Jag kan ju sitta och poängtera ut hur synd det är om mig som är sjuk, men det är synd om mig så ofta, så blir ju ba tjatigt :)
Christine va awesome, :D Så blev sugen på att se nån mer såndär gammal film med bil som huvudämne. Så tänkte jag DUEL! Har ju inte sett den (heller) på flera år. Awesomeness, tänk att den filmen snart är 40 år gammal :)
brumbrum
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

På tal om Stephen King..

Jag hittade Christine, och blev superlgad, har inte sett den den jag va 5-7 år nånting?!
Hoppas den är lika awesome som jag minns den vara, men det tror vi på! En "levande" mördar bil liksom :z!
För övrigt så kan jag inte påstå att rösten blivit speciellt mycket bättre. För det mesta viskar jag fortfartande, men när jag anstränger mig, hörs vissa ord högre, dock låter jag som en grammofon, så det är ju inte speciellt rockigt för det..! Ska äta potatissoppa nu och se på film. I love potatooooe :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Usch va jag känner mig äcklig.

Vaknade nyss och är skitförkyld.. Tänkte jag skulle ringa sjukanmäla mig, men då märkte jag något som jag aldrig varit med om förut. Jag kunde inte prata, det kom inte ett ljud! Så fick smsa mor så hon sjukanmälde mig. Efter ett tag kom det iallafall viskningar, men som om någon hör det? Men får väl hoppas jag kan prata "normalt" om någon timma.
Och så missar jag vollyboll turneringen, hade faktiskt sett fram emot den, antingen vara med eller ba titta på.
Ska se på Storm of the century, och dricka tea :) Sweeet.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)