>

Blå ansiktsmask :3

Konbanwa!

Sitter just nu och känner mig skitsnygg ;) öhöhöh
Idag har jag mest spelat Simpsons med bror och sett på Hey Baberiba :z Duschade nyss så sitter med nån random ansiktsmask. Ska väl snart skölja ur den och fortsätta se på Hey Baberiba, eller kanske nån anime serie. Och dricka tea måste jag, gud va jag är sugen :< OCH OCH KOLSYRAT VATTEN OCKSÅ OFC! Gissa vad, på senare tid har mina hårtoppar börjat kännas mycket mindre slitet, så det är ju bra. Brukar ju alltid börja märkas först ett par månader efter man blekt håret. Va ju lite idiot och blekte-färgade blå&rosa-blekte-färgade en mer naturlig blond i öh.. november? Jo det var det nog. Imorgon är det skola, vara i verkstaden, det tycker man ju så mycket om! Men blir väl nästan mest att såga/klippa till bitar till mitt ankare, eller kanske fortsätta hjälpa Örjan, man får se. Sen vid 11 blir det sjukhuset, igen. Hoppas man kan komma nåt längre.. Tycker dom borde ge mig en gastroskopi-undersöknings-tid. Skulle ju fått en i september, men sen ändrades ju det ._.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Natt

Tjenare.
Jag somnade ju rätt lätt igår, trodde att mina sömnproblem hade gått över, men icke då. Kan inte sova. Känns som jag tänker för mycket, som vanligt. Det som är mest cepe är att jag tänker mest på anime.. Hmm, skiten tar över mitt liv :D! Nej skojja bara, men höhö. Vet inte vad jag ska göra, om jag ska titta lite på Fruits Basket eller, typ fortsätta försöka sova.. :D AH godnatt iaf!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Maybe I'm the one who's dense.

Jag förstår inte vad jag vill uppnå. Jag försöker så mycket att se åt sidan, att se på något annat. Men det finns bara inte något annat. Och jag tror jämt att jag går vidare, hittar mina små genvägar ut. Men jag är helt fast, stuck. Mina tankar och känslor slutar aldrig svalla. Jag behöver ingen vägledning, jag vill bara hitta ut. Jag vill se klart, en klar utsikt. Jag kan inte läsa dina tankar, jag förstår inte någonting. Jag är den tröga, va? Det är jag som inte fattar, vad ironiskt. Fortsätter jag såhär kommer jag bara att bli mer och mer besviken, jag vill verkligen inte veta någonting alls..

Nej, nu ska man inte va sån :).. Slänger in en mysig låt från Kiki's Delivery Service, yaay!
Det påminner mig, måste beställa hem mina favoritfilmer från Ghibli i engelsk utgåva, dock kostar det ju rätt mycket, men men det blir väl att spara... Om jag kan :)

//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hand in Hand


Vissa kan tycka att 5 minuter av balett är en evighet, men den här är så otroligt vacker.. :)
Zhai Xiaowei har bar ett ben, men ändå kan han göra så fina rörelser. I'm amazed!
//JOHANNA
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Jag är glad,

Kom nyss hem, eh.. Har mina nycklar tebaka, yaay! ;D. Jag är på rätt bra humör idag tror jag :) Fast har haft ont i lungorna ända sen i morse, kom en sådär jobbig "attack" i en minut, då man bara vill ligga och sparka och skrika. Sen dess har jag haft ont i lungorna, har ont i magen också. Fan va jag älskar min mage, jävla fitt mage.
Måste dessutom klaga på att det börjat bli så jävla soligt dom senaste dagarna.. ;o Usch.
Nu ska jag se på Sailor Moon, yaay me!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hejsan svejsan!


Dagen har vart som vanligt. Eller, jag hade typ lockar i håret :z Hel cepe, men ändå har inte haft lockar sen maj förra året ^^ Hittade inte mina nycklar i skolan eller hos polisen. Så får väl bli att fixa nya. Sovmorgonen idag var inte mycket till sovmorgon, gick upp kl 6.. Så funderar på at kanske sova till 6 - halv 7 imorgon, och skita i smink. Kommer säkert ångra mig när jag väl vaknar, men ja, det får väl bli som det blir, ögonen bara svider. Inte mycket sömn de senaste veckorna. Imorgon ska jag nog kirra Sukisho, Princess Princess och Wedding Peach <3
Nu ska jag duscha, sen dricka tea och se på Sailor Moon. Hare bra!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Mina strumpor är blöta

Kom hem nyss. Kan inte påstå att dagen vart speciellt lyckad. Som vanligt hade jag problem med att somna, sov 2 timmar i natt. Och dessutom försov jag mig en halvtimma. Sen när jag kom hem så märkte jag att jag tappat mina nycklar, antagligen i bussen. Så ja, det här bli ju lovande..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

God.. Natt?

Hejsan!
La mig för typ.. snart 4 timmar sen. Och ja, som vanligt känner jag mig trött som fan, men KAN INTE sova ._. Och ligger bara och tänker på massa, som om det skulle göra saken bättre? Inte så att jag känner mig nervös inför skolan imorgon, inte alls. Bara jag inte ser för gräslig ut så funkar det. Men jag vet inte vad det är. Tankarna flödar som bara den, det var länge sen jag hade större problem med att sova. Får väl gå ner och äta/dricka nåt och se om det hjälper. (Och har jag tur, kanske Sailor Moon kommer imorgon)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Grrrrr :*

Hej!
Var just inne på en cosmates och hittade denna!

Liksom, hur snygg är inte den tröjan?! :o Tyvärr beställer man den ju ifrån japan, vilket jag inte kan göra..
Men ändå, den här tröjan från melba är ju nääääääästan lika söt :)

//JOHANNA
Postad i: Kommentarer (0)

Nyss vaknat..

Kan inte säga att jag är på världens humör än, jag är trött och har skitont i hela kroppen. Har inte kunnat sova förens efter 2 den senaste tiden, fan på det när skolan börjar.. HALLÅ JAG GÅR UPP 5 PÅ MORGONEN?! Gosh.
Aja som sagt vart det skotta snö igår, ryggen har ont som fan, och även undersidan av armarna, vilket blir jobbigt, eftersom jag har verkstad i morgon i skolan, och för det mesta brukar jag arbeta rätt hårt där.. 
Jag har även blitt lite mer förkyld, gör rätt ont i halsen och så
Nejmen nu ska jag gå borsta tänderna, hörs!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Melodifestival

FYFAN VA SUR JAG BLIR! Crucified Barbara var faktiskt dom bästa so far i år ju, så kommer dom bara till andra chansen, nejfan, sverige är en besvikelse :< Och dom där lantisflickorna som fick mest poäng var ju knappt bra :z Och SÅÅÅÅKLART skulle även Darin gå direkt till final också, SÅKLART .__.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Wierd :)

Sitter just nu och tittar på Whisper of the Heart. Märkte just en sak jag inte sett tidigare. 
Men till och börja med, Baron Humbert von Gikkingen kom först till i Whisper of the Heart(-95), men samma karaktär är senare använd i The Cat Returns(-02). Men nu vad jag såg, haha. På den där fina stora klockan i Whisper of the Heart står det Porco Rosso, som H. Miyazakis film från -92 heter. Nu ska jag leta efter mer ihoplänkningar mellan Ghibli filmerna, grrrr :D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

LOVELESS

God kväll !
Har nyss kollat klart på Loveless, och blev otroligt förvånad över själva serien, måste jag säga. Väntade mig inte något sådär jättespeciellt, men tänka sig, serien var underbar! Även Loveless var som all annan anime jag sett, något man lär sig av, och hittar nya möjligheter. Det mest intressanta av allt måste vart att Ritsuka i början av serien, nyligen förlorat sin älskade bror Seimei, som alltid tagit hand om och skyddat honom. Han lever men undrar varför, varför människor blir födda, om dom ändå ska dö. I första episoden börjar han på en ny skola, 6e klass. Då en tjej Yuiko, börjar tycka om honom, och vilja bli hans vän. Han visar en mörk sida, han förstår inte vad kärlek betyder, hur folk kan säga det så lätt. Sen träffar han Soubi, som var Seimeis älskare, och även hans sentouki. Av någon anledning säger sig Soubi plötsligt vara Ritsukas sentouki. I serien finns det par, som är bundna vid varandra, en "sentouki" och en "sacrifice", som tillsammans slåss mot andra par, dock ska matcherna genomföras med magi, eller ja, spells. Sacrifice är en herre, han/hon styr över sin sentouki, och sentouki måste göra allt som sacrifice säger till om.
Nog om det, till det jag skulle berätta. I början var han kall, rubbad, och visste inte var kärlek var. I slutet har han några goda vänner och tycker om folk, däribland Soubi. Han öppnade sig och lärde sig att man ska försöka göra det bästa av tiden man har.

För övrigt så är det melodi festivalen om 1,5 timmar, hoppas den här delen är bra.
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Hellooo

Har nyss vart ute och skottat snö i ca 3 timmar, helt sjukt att det aldrig slutar snöa.. M;en asså, det är ju rätt skojj ändåå :) Ah iaf, sen sa mamma åt mig att gå in, för ska väl inte överanstränga foten min för mycket ^^. Ska nog snart laga mat, tro det eller ej, men det är till hela familjen, hoppas dom gillar vegetariskt bara.. Det jag dock är mest orolig över, är ifall dom äter fullkorns pasta :D Mamam vet jag det är okej, bror halft okej, men pappa, hmmm >:'o Aja man får se.
Senare idag blir det nog att kolla klart på Loveless :D<3
Nej nu måste jag kolla om det fortf brinner i kamin, tjohej ;D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HEJ HOPP!

Ända sen igår har typ allting känts rätt hyffsat faktiskt, och känner mig även mer säker på vissa saker. Det va länge sen jag kände såhär, det är riktigt mysigt. Jag tror att allt är tack vare all anime jag har tittat på. Love Hina + Fruits Basket är största hjälpen man kan få, för båda serierna får en att tänka på ett bra sätt och värdera det som är värt att värdera. Men viktigast av allt, karaktärerna är på något sätt en bra förebild, en sorts vägledning.
Haha
Men ja, idag har jag bara kollat på Loveless och ja, typ inget annat. Om 1,5 timar är det dessutom Top Model, plus på dagen :)

//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Otroligt!

Kan inte fatta att jag säger det här, MEN, ska nog skita i Ranma, blir alltid osäker när ja väl har pengarna , hah :) Men vill inte riskera att bli pankis utan att få nånting alls. SÅ ska satsa på att köpa Sukisho, och lita andra serier i stället :) HAPPY FACE JOHANNA, jag äääälllskar manga, yay yay. OKEJ. Funderar även på Wedding Peach, lär ju vara UNGEFÄR som Sailor Moon, lite gullig shojo kärlek och haha alll magic girl :) Vene, men det låter kul. Sen vet jag inte, Princess Princess kanske också är kul, är ju en Shonen-ai serie, men många säger att den är svårt att förstå/tråkig. Jaaa vad blir det av mig, sågon gång måste jag ju köpa hem Strawberry Panic också <3
Ahvafan, jag verkar ju typ nuts in me huvud, eller iaf.. Desperat :< MEN DET ÄR JAG INTE! SÅDETSÅÅ

FAN va jag saknar Strawberry Panic, var ju hur länge SOM HELST sen jag såg serien.. Är ju verkligen väldens gulligaste (yuri) serie. (alltså, tjej<3tjej) Är så gulligt, när Nagisa kommer till den nya skolan, med alla söta uniformer, så stöter hon på Shizuma vid det där trädet i skogsungen.. Och så blir hon helt röd i ansiktet :* Och Shizuma är äldre, mer erfaren och verkar så känslokall på något sätt. Men senare verkar hon hur sårbar som helst, stark karaktär det där! Grrr. Hihi det får bli att köpa hem nån gång, bara så att den känns lite dyr, men sen när jag inte har nåt annat jag "måste" köpa, så är det ju noll problemssss.
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Trött sen 4 timmar tillbaka, funderar..

Har nyss fått pengar av bror till att köpa Ranma, dock är jag inte 100% säker, det är ju faktiskt mer än 1000 kr som jag lägger ut isåfall, på en vara från USA, skulle något vara fel så är det inte alls säkert att jag kan skicka tillbaka och få pengar tillbaka.. Då kan man lika gärna bränna upp pengarna. Får försöka sova, så blir jag kanske mer klar i huvudet imorgon.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon, eller goddag?

Har suttit hela morgonen och spelat Crash med bror :) Och senare ska vi spela ett annat Crash spel ^^..
Har även bakat kladdmuffins, how weird, jag som vanligtvis typ inte gillar kladdkaka etc.
Har tänkt en hel del på Ranma boxen, och bror säger att han kanske kan låna mig pengar, men ska fråga mamma först :)
Nu ska jag se på Fruits Basket, tjohej
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

CONDOM MAN :D

Sitter just nu och spelar mitt favorit spel. HAHA Har säkert spelat det i ett år nu.. MEN JAG BÖRJAR FAN BLI RIKTIGT BRA! >:')
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sukisho

HEJ!
Det känns bara som att jag MÅSTE ha denna anime-serien (sukisho) :) Tyvärr är den slutsåld på alla svenska sidor, förutom en :o MEN HÄR ÄR HAKEN, ska nog spara pengar till Ranma, Ranma var liksom den näst första (andra, asså) manga serien som jag läste, och har alla böcker, såklart jag måste ha TV serien också! Sååå rolig är den :) Och den är viktig för mig.
Måste bara ha min "månadspeng" för Mars. Har jag TUR, så finns Ranma boxen kvar då. Det är ett sånt jävla KAP! Tänk er, att köpa den, ÄVEN om det ytterst troligt är en bootleg (pga det låga priset), man sparar mer än 4.000 kr mot om man skulle köpt alla lösa delar. :)
Gotta have it, gotta luvv <3
Har jag tur, så kommer även Sailor Moon imorrn. Menmen, jag har ju massor att se på ändå (aaaaa)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

YAY :)

Ville bara säga till alla att Loveless har dom finaste DVD-skivorna jag någonsin sett :* Dock ger inte bilden rättvisa. Men vem bryr sig, jag är ingen proffsfotograf :)
Dagen har spenderats med anime. Och nyss kände jag mig VÄÄLDIGT smart! På mina anime filmer från USA (region 1, dårå) så sänder skivorna NTSC-signaler till DVD spelaren, så bilden blir svartvit. MEN sen så kom jag på att jag kan gå in i menyn på DVD spelaren och ändra Auto-signaler till endast PAL-signaler. FAN VA JAG ÄR BRA! Vet att jag är lite seg ibland, men asså jag älskar mig själv, jag är så jäääävla bra ibland, YAY ME YAAY ME, tänk ett liv utan mig själv? :<
NEJ NU ÄR DET HANNAH MONTANA :D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Grrrrrr, jag är kåt!

Eller inte riktigt så men ;) Haha pappa kom nyss och gav mig lite nya pengar. ANIME OCH MANGA. HERE I COME :D:D:D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Perfekt start på veckan/lovet..

Vaknade för någon timma sen, åt en äggmacka ch tittade på The Cat Returns. Var nyss ute och hämta posten, och vad finns i brevlådan? :D Jo, lite anime filmer :DDDDD! YAAY Perfekt nu för en vecka av lov! Dessutom beställde jag hem lite Sailor Moon igår, så det kommer för hoppningsvis någon gång i veckan, grrrrr ;) Tyvärr är det ju engelskt prat, men är det Sailor Moon så funkar det! Haha, Nej nu ska jag lägga mig och se på Fruits Basket ^-^.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Glad alla hjärtans dag!

Haha, ja som jag skrev i ett tidigare inlägg. Utseende verkar inte spela så stor roll :)
Men ändå, Alla Hjärtans Dag idag, själv har jag suttit hemma och glott film. Som alltid ;) Egentligen hade jag helst velat vart med ***** och haft det mysigt, men ibland dagdrömmer jag för mycket ^^
Just nu sitter jag FORTFARANDE och pratar med han i konversationen där uppe..  Blir smått irriterad, men alla har ju olika åsikter och så..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Stor släkt middag igår!

Ja, vi var på någon resturang utanför Götene, måste vart över 50 pers där.. Många var det iaf! Kan inte fatta att jag säger det här, men fan jag hade en rätt snygg sysling! :o Lång hår hade han :DD Menmen mormor och morfar var typ en timma sena, så alla fick ju vänta med att börja äta.. Som förrätt fick man typ något rostat runt bröd, gravad lax (Typ rå fisk :z) och sallad eller så kunde man välja skika, ost, rostat, bröd och sallad. Själv åt jag inget. Sen så fick man typ sitta kvar en halvtimma eller nåt, skitskoj, och vänta på varmrätten. Alla fick typ nåt stekt kött och champinjon sak sås, själv fick jag typ vegetarisk schnitzel och kokta grönsaker (Som smakade bajs för dom hade nån skit på dom). Till maten fick vi också potatisgratäng. Sen skulle någon jobbig gubbe hålla tal, han typ bara "Tack morsan, tack morsan, tack morsan blablabla tack morsan" i 15 minuter. Och bara för man prata och skratta lite vart nån surkärring irriterad och sa åt mig och Mia att hålla käften, grrrrrr. Sen kunde man äntligen dra. Men det vart två dryga timmar utan något att göra. Sen vid halv 11-11 så fick vi efterrätt, typ va hette det.. At nåt med myd hette det. Typ en fet brownie med kraddig fettokräm på, till det jordgubbar och grädde.. Hallå, vart är glassen liksom? Aja, efter det satt jag, Jimmy, Jocke och Mia och halvsov, tror jag.. Iaf jag :).. Linda och Martin sprang runt med sina nya vänner. Den där Alexander killen som Martin lekte med verkade ju fan borta i huvudet.. HAHA. Aja nån gång innan 12 åkte vi hem, då vart det bara sätta på datorn, borsta igenom håret, ta bort sminket och sova! Skönt.
Vaknade typ 10 idag, men är fortfarande trött som fan. Har nyss duschat håret, hade ju massa äcklig hårspray i håret igår, inget bra det.. Så senare ska jag lägga i en olje-inpackning och i kväll ska jag ta en varmt skönt bad! Lugn dag. Föresten är det lov nu ja! Lite segt faktiskt.. :z Aja, Kanske lägga mig och titta på Loveless? ah, varför inte :)

Det handlar om att bjuda på sig själv!

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Åhh


Är inte du min vän? Varför tänker jag då på dig på det här sättet?
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Tänk om..?

Kom nyss hem från skolan, dagen har vart lite hit och dit, men mest bra tror jag.
Först CAD, blev klar med hammaren, har bara typ 1 eller 2 ritningar kvar att göra. Sen hade vi arbetsmiljö och säkerhet resten av dagen, det va skoj! Vi fick hålla på med elkablar och så :)
Efter skolan satt jag och Sofi och spela kort i en halvtimma, under tiden ringde Ludwig till Philips telefon för att prata med mig(wtf? aja :o). Han ville att jag skulle ta hål i hans öra, idioten har satt i töjningar i två hål nu som han gjort på två dagar... Men sen slutade Sofis pojkvän, så då gick ju hon med honom hem. Själv satt jag kvar. Fick vänta ca. en timma på att Ludwig och Schödin skulle komma. Sen tog jag hål (fjanten vågar inte själv ;)) och så stod Ludwig typ och försökte trycka i en töjning , i ja, nästan en timma. Tillslut åkte den igenom. Själv klippte jag upp mitt nya kombinationslås. Nåt va cepe, men sen gick den att öppna när jag klippte sönder den :) Men ändå. Sen så typ stog vi vid ytterdörren, så kom Kevin, Alex och Jocke(gullepojkar det där!) för dom hade slutat. Gud va sur jag blev, Ludwig höll på och tönta sig, typ mot dom. Så jävla dum är han. Sen gick Ludwig och dom andra killarna som va där, och så vart det lite skit. Blev väl lite ledsen, men då kom Alex tillbaka, så pratade vi lite, och sen fick jag min första kram på två månader när vi skiljdes åt :)<3! Tänka sig va, både igår och idag gjorde han mig på bättre humör. Han är på nåt sätt lätt att prata med, även fast jag knappt känner honom :)
Gammal låt, men vem bryr sig?
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hemma

Skolan kändes rätt lång om jag ska vara ärlig. Blev iaf färdig med datakunskaps grejen! Slutade kvart i 2, så satt med Sofi i skolan, hon skulle vänta på pojkvännen som sluta nån gång efter 3. Skippade första bussen så jag kunde hålla Sofi sällskap. Vi spelade kort, fast hon bara fuskar :). Sen drog hon, och efter tio minuter kom en jobbig kille som jag inte klarar av att vara i närheten av, så ah.. Blev pissed och så, så missade "mina" gullepojkar när dom slutade :< Menmen, sen tänkte jag att jag skulle dra till Vadsbo busshållsplatsen, för att åka 502:an hem (Javet, nåt jag aldrig gör!) men bussen åkte iväg precis framför mina ögon. Så gick till Nya Vadsbo igen, där satt gulleAlex i soffan, han åker ju en lite senare buss, som går kvart i 4. Så hann prata 5-10 minuter innan han skulle dra. Det va riktigt mysigt, blev lite gladare, yaay :) Menmen, sen låg jag i soffan och lyssnade musik ett tag, innan mamma kom och hämtade mig. Så kom hem för inte så länge sen, och snart ska jag nog duscha.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

OHAYOU

Tja!
GUD, trodde bussen skulle va lika sen som vanligt, så gick inte ut förens 9 ist. för typ 5 i 9.. precis när jag står utanför dörren kommer bussen där, lame :o.. Sen går jag in igen, och så ringer telefonen, det är min söta granne som skjutsade mig förra veckan, så säger hon "vill du ha skjuts? :)" FAN VAD HON ÄR UNDERBAR, SKA GIFTA MIG MED HENNE!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nyduschad och fräsch!

Stor bild, haha javet :) Men ändå
Duschade nyss, så sitter just nu och smeker mina nyrakade ben ;) Sitter även med en Sauna mask, såååå skönt :)
Vinter är kallt, fast inte idag! Hade planerat att gå till Ö&B bara för att se IFALL dom fått in hårinpckning, men inte då. Och vet inte heller säkert om dom kommer fortsätta sälja den, så.. Ahja! Idag var det verkstad då. Skitskojj såhär! Nejmen asså, har man bara nåt att göra så går tiden rätt fort, Sofi springer hos mig hela tiden, jag tror Örjan blir sur på henne, snart blir det utskällning och återläsning :) Nej skojja bara. Men ja, som sagt hade planerat gå till Ö&B, så klädde mig varmt :D = Etnies skor, mjukisbyxor+tights, vantar och halsduk, deru! Nästan så man svettades lite ibland :< Fast rumpan frös..
Nu ska jag berätta en rolig sak! Det va en gång en rysk, en tysk, och en afriken.. blabla. Nej inte så men, typ. Igår va jag på så jävla dåligt humör och kände mig som världens äckligaste och fulaste. Men som tur är hjälper sömn! Vakna upp med rätt bra humör (Dock jävligt trött, men lov nästa vecka, znarka hela dagen, fan!) och det första jag gjorde när jag kom hem idag var att ställa mig naken framför spegeln och tänka "Fan, jag är faktiskt snygg!".
Ehh, I morse beställde jag hem lite anime :) Tihi, så det kommer nog om någon dag :D Och dessutom kommer nog mitt löshår denna veckan :D:D Är det bra kvalitet och jag gillar det, ska jag använda det, yay :D ska bara färga i lite mellanblont och kanske lite orange sen :) Det kommer iaf bli snyggt, 10 cm längre hår är aldrig fel! :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HENNA inpackning

Blir fan hysterisk. Äckelhår. Nej jag behöver fan Henna inpackningen:

Det är seriöst den BÄSTA hår inpackningen för mitt hår, helt otrolig är den. Dock kan man inte köpa den på internet ._. Och vad jag vet så säljs den bara på Ö&B (där jag hittade den).. Och har vart på Ö&B nåra gånger nu utan att hitta en enda sån burk :'< Och inte fanns det på Ö&B i Skara när jag var där heller. Asså det bli fan att gå till Ö&B så ofta man kan, nu! TYvärr blir det ju så långt i det kalla, dessutom är det dåligt för min fot.. Men FAN JAG MÅSTE HA DEN! Finns den nån gång, måste jag fan köpa minst 10 burkar :z!
//JOHANNA
Postad i: Kommentarer (0)

Söndag

Konbanwa!
Ja vad ska man säga, humöret har väl vart som det brukar och dagen har varit tråkig. Kollat på anime och tvättat mest. Och imorgon är det skola, mm kunde inte vara lyckligare. Känner verkligen inte för att göra någonting alls, skulle helst vara hemma, men har ju framtiden att tänka på. Kom nyss på att jag inte ätit nåt idag. Jordgubbstea:t smakade bajskorv, vad vare för fel på det. Måste snart köpa mer gaviscon, äter ju typ 100-250 tabletter i månaden..
Nu ska jag gå och hänga mig, hare gött! :)
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

..Underbart? :)

Det här är första gången som min favoritlåt i ett melodifesivalen-program har gått vidare. Fast hade gärna sett lite med power från dom, menmen ^^

Avslutar dagen med en söt bild på gulle Alex <3 Hihi

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagen har gått rätt fort

Vaknade vid 9, och någon timma senare åkte jag och mamma till Skara, eftersom dom ända regionsfria dvd-spelarna i närheten fanns på Jula huset ^^.. Hittade även en trevlig arbets tröja "not afraid to get dirty" haha, lite gullig var den allt :) Och så köpte jag nåt mer där, kommer inte ihåg riktigt nu men. VÄNTA Ett hänglås, med kodkombination, kommer inte behöva klippa upp ett enda lås till! :D.. Sen åkte vi till ÖoB bara för det är ju så stort i Skara! Asssssssså dom hade Kim Possible strumpor! Men inte i MIN storlek! :<<<<<<<< Orättvist. Aja, köpte iaf Shampoo&Balsam, 6 ansiktsmasker (ASBILLIGA HADE DOM :zz), deodorant, handcreme, JÄTTESTORA makaroner (:DD).. Kommer inte ihåg mer :< Men massa skoj hittade jag :o
Nu ska jag nog gå ner och fika med mormor och morfar, som kom hit för ett tag sen .______.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAY :)

Dagen har vart rätt bra, eller jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av den om jag ska va ärlig, men ja :) Slutade iaf halv 12, så hann gott och väl med 12.30 bussen :D När jag kom hem kollade jag lite på DNAngel <3 Och sen vart det Top Model! HAHA :D Efter det städade jag lite på neder våningen, mm javet ;)
Men gissa vad ?! :D Har letat SÅ länge efter KORT löshår.. Asså som inte är 40-50 cm :z OCH nu hittade jag ett som är 25 cm långt :**** Kyss mig i baken! Det roliga är också att även om det är 613 färg så verkar det inte speciellt tunt. Vi säger en träns på 50cmx120cm bred som väger 110 gr bör vara tillräckligt för dom flesta hårfärlängingarna (Om man inte har jävligt tjockt hår). Och denna tränsen är 25cmx120cm bred som väger ca. 115 gr. Låter fan lovande :D Blir nog att köpa och se om man får användning av det ^^..
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

:)

Jag är bara så glad, kroppen skakar och tårarna rinner <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ojj då :D

Haha skulle kolla på loveless, men kom på att några av mina anime-filmer som kom i tisdags är från USA (Däribland Loveless) :D Viket betyder att jag måste ha en regionsfri DVD spelare, för det är inte min. Men det kommer ju helt lägligt :D Flr min DVD spelare har krånglat nu ett tag, så ska väl leta upp nån fin regionsfri DVD spelare, gärna med USB uttag(Det borde väl finnas? :z.. Ja såklart!), nästa gång jag får mer pengar ^^ Men lixx, det är februari redan så :D
Fan nu känner jag mig smart :D YAY YAAAAY YAAY
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

TJAFAN!

Kom nyss hem från skolan. Som vanligt med 14:10 bussen, eller när den nu går :)..
Har inte engelska idag, och inte imorgon heller,. så har ju sovmorgon kan man säga, dock åkte jag till skolan vid vanlig tid idag och kommer nog göra det imorgon också, så jävla tråkigt :) Men hellre skolan i 1,5-2 timmar än att stå och vänta på den sabla bussen vid E20 -_\\ (<-- Söt emo, javet :D)...
Vet inte vad jag ska säga om dagen, fick faktiskt va med på det mesta på idrotten, va ju ingen sport eller så, så yaay :D Och sen ska vi fortsätta med det vi gjorde nån annan gång, då blir bänkpress! Ska bli riktigt spännande att se vad jag tar där, är ju inte jättestark i armarna (Och vill heller inte bli starkare, tillräckligt stora armar redan, så det räcker!), men hade vi tagit i benen skulle jag typ va en av dom bästa, tar ju ca 210 i benen ;) Haha, lite stolt är jag allt :D Eller egentligen inte, men :) Det är så skoj att vara bättre än endel killar.
FAN VA JAG VILL HA PIZZA NU :zz Ska kanske göra hemlagad? :) MUMS hihi
Satt just nu och lyssna igenom mina As I Lay Dying-låtar, och gud vad dom påminner mig om 7an. 
Haha, denna och en annan låt satt jag och lyssnade på varenda jävla morgon i bussen! :D
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Färg

Hejhej!
Sitter just nu med färg i delar av mitt hår. Det ska bli orangeaktig, spännande :) Färgen är tangerine, men tyvärr blir nog inte färgen så stark eftersom mitt hår inte är blekt nu, menmen :) Det kan alltid va kul.
Här är en testslinga

Får väl hoppas på det bästa, annars får man leva med det hah :) Nej det blir nog bra
//JOHANNA
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Snyggaa

OHAYOU! :)
Gick upp för 1 timma och 20 minuter sen, skönt! Sitter just nu och söker lite kläder, bara för skoj skull..
Har kollat in dom här byxorna ett bra tag:
Är dom värda att köpa? Asså, grå byxor är så fult på mig, men dom här är ju bara för snygga! :<
Ehh.. :D
//JOHANNA
Postad i: Kommentarer (0)

God kväll

Skolan va faktiskt  rätt okej idag, svets - det är ju inte världens roligaste grej direkt men.. Men dock börjar jag bli lite smått irriterad på snön, snö är ju fint och jätteskoj att leka i, men nu tycker jag det börjar bli lite mycket, är ju typ en halvmeter snö ute. Vilket är j-vligt mycket!
När jag kom hem idag vet jag inte vad jag gjorde, men helt plötsligt blev klockan 4 och det va dags för Top Model! Efter det har jag tittat på Love Hina idag igen, tihi <3 Kan inte beskriva hur mycket jag tycker om den serien.
HAHA!
Och om nån dag borde mitt paket med anime filmer komma :) YAY YAAY YAAY happyface :D
Har nyss duschat och sitter nu med asniktsmask (såklart?!) och hårinpackning, ska snart skölja ur det och fortsätta titta på Love Hina :D
JUSTE en helt UNDERBAR sak hände nyss! Ringde till min söta granne Maj och frågade om hon kunde skjutsa mig till skolan imorgon (har sovmorgon, och stå 30 minuter på den dumma busshållsplatsen är sjukt jobbigt, när det är kallt och snöar..) Det gör hon gärna. Maj och Börje är bara för bäst :)
Pusshej!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)