>

Oh my god

Satt och sökte lite. Och har hittat ännu en (inte FÖR dyr, med tanke på innehållet) härlig box.
Sailor Moon boxen (alla 200 episoder - filmerna etcc..) låter ju tillräckligt frästande. Men detta slår nog allt!
ÅH JAG VILL HA! :DD:D:DD Menmen, ska jag va ärlig känns det lite onödigt att lägga så mycket pengar på en serie som inte är sådär jätte "speciell"(för mig, asså) :)
MEN ÄNDÅ ;< Livet är grymt! Haha
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Jag mår typ skit

Usch, mår illa och huvudet värker som.. Ah jag vet inte, men det är inte skönt iaf.
Är nog rätt trött också, och skulle behöva lite massage, nacken är helt stel och dum. Har sett på Vampire Knight i princip hela dagen. Men har även avslutat min Grave of the Fireflies AMV.. Har också känt mig sugen på något hela dagen, men kan inte komma på någonting som är gott ._. Och dessutom längtar jag till framtiden, jag vill så gärna ha barn. Haha. :) Tänk om det kommer en sjuksköterska/barnmorska någon dag och säger "du kan inte få barn". DÅ skulle man nog känna sig misslyckad. Nej nu ska jag gå ner och hälsa på mamma som kom hem för 3 timmar sen, och dricka tea :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Goddag!

Sitter just nu och dricker tea och kollar på Vampire Knight :3 Hihi. Och längtar sååå tills mina animefilmer kommer - ÄNNU MER ATT KOLLA PÅ :D
Idag är jag hemma, har väl inte direkt feber eller så. Va på 37,9 grader i morses, men tänkte att det blir väl inte bättre av att gå ut. Men sen blir det skola hela nästa vecka! (y) Jag mår illa, dumma mage..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sjuk fortfarande

Ohayou!
Otroligt, febern sitter fortfarande kvar >.< Har jag otur måste jag va hemma imorgon och inte kunna åka med Mia till Skövde.. Blä på att bara sjuk!
Sitter just nu och söker anime på sfbok >:'D Hittar ju så mycket, men kan inte bestämma mig om en sak. :)
Ska jag ha Sukisho eller Loveless? (Båda inom ungefär samma genre, yaoi/shonen-ai ;D) Typ Sukisho är 300 kr dyrare och 1 avsnitt längre än Loveless.. Humm.. :D Sen att jag inte vet vilken som är bäst, är det sämsta :3
Vågar man smygkolla lite på serierna på youtube tro? , tihi.
NEJ, det är fusk! >_> Men typ.. Storyn är ju på sätt och vis samma, en pojke som har problem med att reda ut sitt förflutna, samtidigt som han blir indragen i en konstig situation med en kille som älskar honom... Båda värkar så bra! Omg :< Men kan ju inte gå och ba köpa hem massa gaymanga :z.. Så bra är inte yaoi. YURI IS THE SHIT!
Aww (aaa)
Men Sukisho verkar ju vara LITE mer yaoi, och Loveless lite mer oskyldig shonen-ai ;).. Lite porrigt skadar aldrig! Och typ.. Loveless verkar va lite mer "fight fight fight" vilket jag tycker är pretty boring, för det mesta.. Men sen om jag köper Sukisho så kanske Loveless är bättre ändå.. :D Nu måste jag ju tänka igen! :<

//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Reklampaus!

Ah, det är ju Robinson tre gånger den här veckan. Sitter och skriver i reklampausen, så får väl skriva lite kort.
Just nu blev jag SJUKT irriterad, när jag såg att dom visade veronicas och sannas bröst i tv, (andra gången för sanna ju..). Men inte f-n visar dom k-k i tv, även fast killarna springer runt äckliga och nakna ungefär hela tiden! Tycker bara att det hela är sjukt löjligt.
//JOHANNA
Postad i: Kommentarer (0)

Okej, nu mår jag bättre :)...

BARA FÖR ATT JAG KOLLADE IN PÅ SFBOK, OCH ÄÄÄÄÄNNNNNTLLIIIIIGEN HADE CHRISTMAS SPECIAL KOMMIT TILLBAKA (trodde dom hade slutat ta in den, eftersom hela saken va borta , cryface :'<), den ända filmen jag saknar i samlingen *-* Gud va jag har längtat!
Men nuu.. Lixx måste beställa :D Men asså.. Jag vill ju köpa lite andra serier, som DESSUTOM finns billigare på en annan sida.. Hmm. NU måste jag tänka!
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Usch

Att allt det godaste ska va det sämsta för magen.
Har nyss ätit grönsaks-soppa, och soppa är väääääldigt jobbigt att äta. Men har knaprat i mig 9 Gaviscon nu, så får hoppas att det hjälper. Måste oxxå ringa min doktor och fråga om det är okej att överdosera med Gaviscon, det är ju i princip det ända som hjälper, om man ska kunna äta.
ÅH, MÅR SÅÅ DÅLIGT!!
Och det här ska jag leva med i resten av livet, underbart!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sommmmmmmmaarr..

Jag hittade nyss min söta byxdress, och blev så himla sommarsugen. Jag gillar ju inte riktigt solen och allt det, men nu längtar jag som bara den. Skulle gärna ut på solsemester nu i år! Men så blir det nog inte :D Men är så himla sugen på åka ut med båten och så! :) Och typ kanske åka kolla på skoj saker. Och BLI BRUN och snygg. Ska nog snart börja sola solarium lite nu igen, inte så mycket som förut (det blev lite väl dyrt.. och väldigt obsessing :z) men lite, jag är snyggast med lite färg på kroppen :). 
Nej nu vill jag ut med båten, seriöst! Bara jag får ett eget tält såklart, vill ju inte ligga med min familj i båten! Men det skulle va jätteskoj :D Och gå till stenstranden, på Hovden! :):)<3
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ohayou!

God morgon :)
Vaknade för nån timma sen, och gissa vad? Jag har fortfarande lite feber. Det är ju jättekul typ. Va nyss ute och tömde aska, så jag kan elda lite. Sprang ut i bara hoodie och skor, det va rätt kallt. Menmen, det går ju bra när man kan sitta och värma sig framför en mysig brasa efteråt ;)
Eftersom Hello Kitty mobilerna va slut så ska jag få tillbaka pengarna, kunde ju få en annan mobil, men jag ville ju ba ha Hello Kitty om jag skulle ha en ny mobil. Menmen, antingen så tar jag dom pengarna med mig till Skövde (SKA bli frisk tills dess!), eller så beställer jag hem lite anime! :D
Just nu letar jag efter nån skoj manga att läsa, läste nyss ut Parallel så.. :3 Den va bra, men inget som fånga hjärtat, om man säger så :)
Och så ska jag nog sart gå ner och göra lite soppa.. och dricka tea! hihi :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bite me


??????!!!??!?!??!?!?!! Nej nu måste jag f-n gråta!
Hur ska jag göra?
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

LOVE HINA <3

Vad skulle jag göra om inte Love Hina fanns? Ken Akamatsu har gett mig så mycket glädje, och mitt liv en mening <3
(Och nej, jag har ingen ohälsosam relation till manga/anime!)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

-

Jag sitter just nu och kollar igenom massor av "gamla" bilder. Och funderar på hur jag vågade gå ut och hur jag vågade visa mig. Funderar även på hur jag lyckades få pojkvän och vänner. Visst kände man sig fulare och äckligare än alla andra men att man ändå går ut? Nej, faktiskt så kollar jag inte på så gamla bilder, snarare dom från sommaren 08 och framåt. Jag har lärt mig mycket sen dess. Jag har lärt mig att klara mig själv, att klara mer utan att bryta ihop. (Jag har lärt mig att man inte ska bleka håret 20 gånger på en månad). Jag har lärt mig att acceptera mig själv. Men främst, jag har lärt mig att utseende faktiskt inte spelar någon större roll.
När jag såg ut som en äcklig unge, med sönderblekt hår, som endast var några centimeter långt, och som gick av bara man drog handen igenom håret. Gissa vad? Då fick jag min första pojkvän och nya vänner. (Dock försvann dom flesta vännerna med pojkvännen). Och nu har jag långt(LÄNGRE DÅ?!) hår, och vad gör jag? Jag sitter hemma vid tvn med tea, hela dagarna. Jag tror starkt på att utseende inte spelar stor roll, och då menar jag det.
Men varför står jag ändå vid spegeln och fixar sig, kan man fråga sig? Jag går upp 2,5-3 timmar innan min buss går. Jag sminkar mig i 1 timma, resten går till håret eller stå och spegla mig. Jag kan lika gärna se ut som ett slusk, det gör ingen skillnad på mitt liv. Men vem tycker inte om att se fin ut?
(gammalbilden)
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Det är tråkigt att va sjuk

GOD.. KVÄLL? :)
Ah det är ju iaf mörkt ute!
Blev en hemma dag igen, och blir antagligen så imorgon också, sen ska jag försöka gå till skolan på torsdag. Eller rättare sagt, känner att jag måste. Inte för att jag vart borta så mycket på senare tid, men ändå.
Och så ringde söta Mia och pratade lite förut, så fråga hon om jag ville med till Skövde på fredag, vilket låter lovande :3
För övrigt har dagen spenderats med tvn och tea! Jag vet, det är så bäst :D Iaf om det är nåt skoj på tv..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kom hem för 1,5 timmar sen

Hej igen :)
Blev att gå hem från skolan, har feber :< Så fick vänta 2 timmar på en buss, det va ju jätteskojj. Men jag spelade sudoku och biljard på mobilen, överaskad av att mobilen inte dog :o
Men humöret är iaf lite bättre nu, fast jag mår illa. Åt en glass, asså inte isglass nu utan "vanlig".. Och det vart väl kanske ett halvår sen jag åt sån glass sist. Hoppas inget värre händer med min hy nu bara för det. Ah iförsej, är fejjan redan förstörd, för tillfället (y) så det gör väl inget *-*.
Hoppas det börjar nåt kul snart på tvn. Nu borde snart dom värsta BARNprogrammen vara borta från typ alla bra kanaler :) OH JUSTE, beställde nyss mobil, fast får väl se hur lång tid jag får vänta på den ^^.. Är ju från Hongkong så. Bild:

söt va? ;D
Slänger även in en låt som gör mig glad
/JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Morgon

OHAYOU!
Jag är tidig idag, typ färdig 40 minuter "för tidigt". Jag dricker tea och har ingen som helst lust att dra till skolan. Dåligt humör och mår även skit, är säkert sjuk eller nåt :z
Nejmen, idag får jag nog pengar, kanske blir köpa mellanblond och mörkblond hårfärg imorgon då. Färgen fäste ju typ inte sist :z Bara hoppas på det bästa.
Och idag är det verkstaden i skolan, efter 2 timmars ritningsläsning, kunde inte vart gladare (y) Jag har ont i magen.
Hejsvejs!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söt.

Ibland undrar jag bara, hur det kommer sig att jag gång på gång lyckas vara en så dålig person. Jag som står så fast i att du var och kommer alltid förbli mitt allt. Men ändå, hur jag gång på gång förstör, besviker och förvirrar dig. Vilken sida av mig ska du se? Som en desperat hund, vill jag slicka dina fötter. Göra vad som helst för dig. Jag har inte ens sett ditt ansikte på flera år, jag kommer inte ihåg ditt skratt, men jag minns känslan..
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (1)

There's a monster in my bed

NI HAO!
Har vart en kort, rätt bra fredag. Blev glasögon för första gången någonsin i skola (datalektionen men ändå). Och slutade ju 10/15 över 12. så han med 12.30 bussen :) Har nyss tänt brasa i kaminen, sitter nu och äter isglass :D Och dricker kolsyrat vatten! Väntar bara på att Top Model ska börja. Är ju typ 2,5 timmar kvar men.. Kan ju läsa lite manga ;)
Funderar även starkt på att beställa hem en ny mobil, fast det tråkiga är att leveranstiden kommer bli rätt lång, eftersom det beställs från Hongkong, men det blir nog så ändå :)))
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

?

Jag vet inte om jag ska ångra mig eller bara vara glad över allt som vart.
Jag kanske inte var tillräcklig, va? Jag var inte lika bra.
Man fortsätter tänka "Hade jag gjort så" eller "Hade jag inte gjort så" så tror man att allt skulle vara annorlunda.
Jag säger alltid åt mig själv att inte ångra något. Att allting händer av värdefulla orsaker. Att det är något som styrs av ödet.
Men jag ångrar mig, det gör jag verkligen..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Skratta och va positiv.

GOD DAG!
Har nyss tagit en skön dusch :) Sitter just nu med ansiktsmask, riktigt kylande är den. Fast nu när det är vinter skulle jag nog hellre ta en mysig sauna-mask, hah. Jag vet inte exakt vad jag ska säga om dagen, man är väl lika trött på allt som vanligt, om jag ska va ärlig. Började med matte B, låter väl.. kul.
Kommer nog tyvärr ha svårigheter att somna ikväll, eftersom jag lyckades somna innan halv nio igår, och så var det sovmorgon idag, så kunde sova till halv 7 :o Fast hade gärna sovit längre.
Nej nu måste jag f-n skölja bort masken, och sen blir det väl tea + film.. Som vanligt! :)
Dagens look = utsläppt hår (y) hahaa
Ibland har jag förmågan att se väldigt söt ut :*
Pusshej!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ännu en tråkig dag

KONICHIWA! :D
Idag har jag inte gjort så mycket. Började morgonen med att sätta upp min spegel, resultatet är mycket trevligt!
Sen följde jag med mamma och pappa till Jysk för att köpa en skänker/låg byrå. SÅ jävla snygg varen ;o
Riktigt roligt det här asså. Allt började med pappas sabla KISS-gubbar och KISS-"tavlor", så åkte vi till IKEA för å köpa massa hyllor att ha gubbarna på, sen satte vi upp belysning under hyllorna, och nu en nu byråsak! Så fint blir det :) Riktigt skojj , verkligen. Tyvärr önskar jag att dom la ner pengar på att uppdatera mitt rum :). Eller nej, jag är nöjd som det är nu, men skulle gärna vilja ha vita + en svart + en blå vägg. Menmen, ska ju flytta ut om några år, så jag ser ingen mening med det. Jag trivs i mitt rum, precis som det är :)
Har nyss lagat mat, så ska väl äta och se på Suicide Circle :)
Visst ser vegetariskt riktigt mysigt ut? :)
Puss, ha det bra!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lång dag

Tjohej!
Har typ inte gjort någonting för mig själv idag.
Började redan imorse med att hjälpa mamma och pappa att sätta upp hyllor (jag är ju mest logisk och praktisk i familjen!) Och efter det skulle vi till JULAhuset och handla lite lampor och sånt. Och så passade jag på att titta på lite arbetsbyxxor :) Hitta nåra askoola, typ camouflage, najs! Men bestämde mig för att jag ville ha ett par blåa, stilrent! En otroligtbra sak med en sorts blå byxor va att det var rea på VISSA storlekar (då kostade dom endast 199!), nämligen C40, C42 och C44. Hallå, perfekt! Jag har ju C44 :D:D MEN.. Alla C44 var ju såklart slut ._. Så fick ta en C46a (dock normalpriset (som inte va så dyrt ändå), 399), vilket oxxå passar rätt bra, hellre större än mindre. Egentligen passar ju C40 och C42 oxxå, men lixx, det är ju dammodell, och då ska dom normalt sitta i midjan, och det vill man ju inte! Menmen, så nu har jag ett par arbetsbyxxor hemma oxxå :D
På vägen hem köpte vi pizza, men jag skulle kanske ha skippat den, har så jävla ont i magen nu, och ja problemen..
Har nyss tittat på Apartment 1303, älskar japanska skräckfilmer, eller nej. Älskar allt japanskt :z mwah!
Och dessutom började Robinson för en kvart sen, så har ju missat lite nu, menmen. Jag kommer ju inte hinna få upp min spegel idag heller ._. ojoj.
Nej men som sagt, ska se tv nu - Robinson + Tea(i grisrosa mugg!) + BLÅ klubba = Lovely!
Här är en söt bild på mig. Någon som kan tänka sig mig UTAN mina piercingar? Nej inte jag iallafall! :o

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma från IKEA

Godkväll!
Idag var en rätt kort skoldag, lektioner till 12, sen gjorde jag matte provet. Tog 2,5 timmar , dock satt jag fast på sista uppgiften i en timma. Menmen blev färdig rätt så perfekt. Gick och smsade pappa, som PRECIS blivit färdig hos frisören, haha tajmat :o Så åkte med honom hem, och var väl hemma en timma eller så.
Sen när mamma kom hem åkte vi till IKEA, för pappa skulle köpa några sånna hyllor som jag har, och lite annat skrot. Själv passade jag på att inhandla en till spegel, och hittade latté-muggar i söta färger. Köpte 2 grisrosa och 2 sandbeiga.
Vi var på IKEA i nästan två timmar, så det var endel gång (inget bra det..). Så ett tag efter jag suttit mig i bilen på väg hem börjar jävla cepefoten göra ont som fan. Så ja det är najs att gråta som en barnunge hela vägen hem!
Känner mig så jävla vek, jag som inte gråtit av smärta på flera år, jag som har så hög smärtgräns. Nej jag känner mig patetisk. Dumma fot!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hem från sjukhuset

Så, då var man hemma igen. Troligen är det bara en stukning, OCH jag kan gå till skolan imorrrn antagligen! :D YESSSS.
Dock finns det dåliga saker. Får inte va med på gympan på några månader , FAN! tänk om jag får ig ba för det ._.
Dessutom så får jag inte gå till gymmet och springa, fyf----n!. Inte heller gå för mycket i taget.
Och måste linda foten med gasbinda varje dag. Nej det här var då inget kul. Allt bara för att jag börjat delta på idrottslektionerna.
Aja puss
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fyf-n

Och nu är foten ännu värre, svullen, börjar bli "blå" och gör ont som jaa! Jag till och med gråter av smärta och har skitsvårt att gå :z
Så nu säger mamma att hon ba ska äta och sen ska vi till sjukhuset. Men hallå, jag måste duscha!
Och nu säger pappa att jag inte kan gå till skolan imorrn, för det ser ut som ajg har en tennisboll på min ffot, dummis. JAG MÅSTE TILL SKOLAN! NU NÄR JAG ÄNTLIGEN FÅTT EN NY PRÖVNING
:< fail på foten
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Goddag :)

Gav mig själv en timmes sovmorgon, men dock ångrar jag det nu. Trivdes inte utan mitt "vanliga" smink. Usch. Men ja, skola va kul. Fick reda på att jag ska göra nationella matteprovet imorrrrrrrrn, får jag vg elelr mvg på det blir det matte B kurs dirr :o så hoppas jag får vg :* dessutom pratade engelskalärarebn om att jag aknske kunde börja på engelska B kurs sen i vår, man får se :> Svenskan va kul, fortsatte med argumentation idag. Jag älskar att argumentera, och har väldigt många åsikter, så det va roligt :D Idrott hade vi oxxå idag, har faktiskt börjat gilla idrott, liite (i know , right!) men ehh. skadfa foten lite. så ja kan inte röra på den och gör ont att gå (Y)
När jag kom hem hade jag äntligen fått mina sööööööööööta skor :D:D:D yaay yay.! Och omdömen, dom såg väl rätt okej ut så.
Nu ska jag tända brasa i kamin (som vanligt :z?) och sen se på tv :):) snart äre top model, ayee. dom ska ju göra make overs idag, lätt det bästa :DD
btwww, imorrn blir det ikea! :D
pusseen
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Snö är vitt :)

Typ bästa dagen på länge. Tror jag :D Än så länge :)
VI fick sluta 11 idag, så kunde åka 12:30 bussen :* Så har vart hemma nu ett tag, mysigt framför en brasa och druckit tea :) 
Har gått med en positiv inställning idag, vilket verkligen lönar sig. Ska inte låta nåt annat än jag själv, förstöra för mig :) Och tänkte typ. Jag är lat och fet, så ska dra gymmet typ nästan varje dag nästa vecka. Är ju inte så att jag är för lat för att gå dit eller så, men föredrar att gymma efter skolan. Och det är inte spec najs att gå 25 minuter i den här kylan, fy på vinter. Fint är det och kul (om man har nån att leka i snön med), men annars ser jag ingen mening med det. Vill ha VÅÅÅÅR. Inte för mycket sol, inte för kallt - underbart!
Om.. 2 timmar är det top model! Fast det är ju jättelångt, och finns inget skojj på tv:nn :(
Ska kanske se på Bertskärt? Nej, det ser man bara på när man ska sova!
Hmmm. Här är två bilder tagna i morse. Jag vet att blixtbilderna blir fulast och är mest avslöjande, men ändåå :<

Ja juste! :DDD Min pappa älskar mig :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

OjOjjj

Jag är j-vligt shoppingsugen! Hoppas jag får mina pengar snart, jag blir galen på den där jävla gubben, jag vill ha mina pengar nu, jävla fetto slösar slut på dina jävla skitsaker.
Nejmen pappa får väl lite lön snart, får väl pengar då. Så kan jag dra te Skövde eller nåt. Inte för jag tror jag kommer hitta nåt, men.. Rätt så hopplöst är det. Man känner att man inte kan ha på sig nånting, det finns så mycket fina kläder. Men man kan bara gå i tråkiga "sport"tröjor. Man är för fet, eller ska jag kanske säga att BENEN är för korta. Så överkroppen blir större. Bra gener det där!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

En vanlig dag, en sån som man helst vill slippa vakna upp till.
Men man får väl se det positiva ehm. Ska kanske till IKEA på lördag, det skulle va roligt.
Ska jag va helt ärlig nu så är allt lixx tomt, man kan inte gråta, men inte heller le. Och sen vet jag inte varför heller. Det är ju underbart. Och så är jag spyfärdig, för mosa i mig en lådaask choklader. Och jag fryser som en gris. Ska nog gå ner och tända upp en brasa och försöka "krya på mig".
OCH DRICKA VANILJTEA!
Här är en sjukt mysig chokladkaka, gimme gimme :)
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

J-vla dumfan

Som att förgäves försöka öppna en låst dörr.
Jag vet verkligen inte vad som finns i ditt huvud.
Jag trodde jag visste, men nu är jag inte ens i närheten.
Finns det hopp?

Hejsan!
Så idag började skolan igen, kan inte säga att det var det bästa på länge. Lite extra tråkigt va att mitt smink blev helt jävla PERFEKT idag, sen så krångla jag med några cepeöronfransar som jag aldrig testat förut, dom var inte alls lätta att få dit snyggt, vilket lösögonfransar brukar vara. Så ja, slutade med att jag valde att gå utan, och ska nog skippa fransar ett tag nu. Men ja, det dåligt ;o, hade lite ögonfranslim runt ögonvrån och under ögat. Fast det var ju inget som störde när jag åkte hemmifrån, tyvärr störde det senare, det började flaga loss eller vad man ska säga, vilket INTE såg fint ut eftersom jag hade lite glitter runt ögonen och sånt där. Inget lyckat, så ska nog skaffa franslim och fransar, ah. Så slipper man det lilla extra arbetet + eventuella missöden ;D
Men ja, about the schoool!
Vart som vanligt, vi har fått ett bra schema :) slutar som senast kvart i 2, men för det mesta runt 1. Lite tråkigt med bussar bara, men får ta mig i kragen och börja dra till gymmet igen, har latat ner mig. Nejmne det är inget vidare skojj att gå i 25 minuter nu när det är så kallt, spec inte med converse skor..
Hade en ny kille i klassen, Dennis hette han. Och ja juste, VI VA I VERKSTADEN, glömde jag säga. Haha blev MMA svetsning för mig (det är trååååååkigt att svetsa) har inte svetsat det sen nästan ett halvår, men ah, I'm a natural ;)
Ett riktigt plus på dagen, var att "en viss person" hälsade på mig, var knallsäker på att personen skulle dissa/dissade mig. Men ja. Det var ju bara ett "Hej", såå..
Det var faktiskt riktigt trevligt att träffa Sofi igen, hon hade klippt lugg och så, fint :) Hon sa att mitt hår hade växt rätt mycket sen vi började gymnasiet, vilket gjorde mig riktigt glad :) Nån annan än mig och min mor som lagt märke till en så viktig sak ;D
Pusshej nu ska jag hämta ut min äppelpannkaka ur ugnen och sen se på Laputa - Castle in the Sky
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej jag är blind

Jag blir rätt sur, den första veckan som jag började ta nya medicinen kände jag mig faktiskt som en nästan normal människa. Men inte nu längre. Jag fick en till medicin, som jag dessutom tog när jag va mindre. Visst hjälper dom lite, men inte spec mycket faktiskt. Ibland får man bara lust att sticka in en fet kniv i magen, och vrida om minst 5 varv. Okej, det är väl lite överdrivet kanske, men det är inte kul. Man känner sig inte normal, man vill ju kunna göra det mest naturliga i hela världen, utan att behöva känna ångest för det.
För folk som inte vet (inte för att nån läser min blogg, men ändå), nu ska jag nog för första gången redogöra mitt problem officiellt. Jag fattar inte vad jag ska skämmas över egentligen.. Hur äckligt det än kan vara att lyssna på, det är ju inget jag kan rå för.
Jag har antagligen Hiatus Hernia. Jag har inte gjort nån gastroskopiundersökning, så jag vet inte exakt hur det ser ut i min mage, men antagligen är min magsäck inte helt tilltäppt, eller så har jag en liten extra "ficka" precis ovanför magsäcken. Många slipper det värsta, tyvärr får jag leva med det. Normalt får alla "chestburnings" - när det helt plötsligt gör hur ont som helst i lungorna(nån stans där) och man har svårt att andas. Men nu till det som är det värsta.
Jag spyr upp ALLTING jag äter och dricker, till och med vatten kommer upp. Och ofta är jag tvungen att svälja det igen, men eftersom det har legat i en sorts ficka, så smakar det inte mycket märkligare än när man äter maten, i början, får man däremot upp gårdagens mat, det är inget lovande.. Jag vet att det är hur äckligt som helst. Fast nu har jag min underbara medicin, eller ah. Lovely är den väl inte, men den hjälper. Okej kanske inte är nåt att klaga på. Bara att tänka på vad jag äter, vissa saker är ju extra dåligt.
Fast jag trivs faktiskt. Det är skönt att inte behöva lämna 50 spyor på vägen när man ska gå nån stans.
Måste bara komma ihåg att ta medicinen, jag är ju så bra på att nästan glömma p-pillren. Tyvärr måste jag nog hämta ut nya mediciner VARJE månad, ist för att få masa på en gång.. Onödigt.
Det va skönt att skriva om det. Nu ska jag försöka sova!
//JOHANNA
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Akatsuki no Kuruma

Mi mo shiranu watashi wo watashi ga miteita

//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

hihi yaay :)

ÅH YES, Det var inget fel på min älskade söta dataskärm :) MEN dock är det fel på nån adaptersladd sak. Det kommer bli både dyrt och svårt att få tag på en ny, och tyvärr finns det knappt lika bra längre ;oo
Tyvärr så har pappa underhållit mig i typ 1,5 timmar. Dåligt, tänkte jag skulle hinna se på The Castle of Cagliostro, innan Robinson började. Får väl se på den efter Robinson, kommer ju lixx ändå inte va trött eftersom jag är inne i dåliga tider igen. Vara vaken på natten, vara trött på dagen.

-Jag vill att du håller om mig igen, bara en ända gång-
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

OMGG!

Okej, nu har nog världens hemskaste sak hänt! Eller, ah jag överreagerar lite men ändåå :) I'm in desperate need of money, tänka sig va, jag ska spara pengar, så kommer inte kunna köpa nåt, nästan. Om ändå saker va som innan jul, då hade jag inte ens nåt att köpa :o
Men ja, nu till saken! Just när min dator percis börjat funka helt UNDERBART igen efter en lång tid av slit och frustration - så dör min skärm.
Lixx, får ha min skärm som jag hade när jag va skitliten, känns som värsta stenåldern, den är hur liten som helst, fattar inte ens att det är en "datorskärm", och dessutom tar den hur stor plats som helst. Usch måste skaffa ny skärm, och det asap! Men nu till det allra värsta - PRECIS NU NÄR JAG TAT HEM MASSSSSA BRA GHIBLI FILMER ohmyjesus! så lixx kan ju inte se dom på en MINIdatorskärm, lixx jag ser tillräckligt dåligt på den jag brukar ha, ÄVEN om jag har glasögon på. Men ah, nästa skärm ska va stor och bra!
Nej nu måste jag fan dra och tjata på bror om att få låna hans dvdspelare, för min har inget USB uttag. Brors dvd är nyare än min, (fast min är snyggare!) så den har USB, vilket betyder - kan se nerladdade filmer på TV! OHYES!
NU låter det nog som att jag försöker förklara hur ett USB uttag fungerar, men lixx. Eendel kanske inte fattar ;o
Nejmen ha en bra dag
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nu har jag vart duktig, not

Skulle upp kl 6 idag, men det va ju inga problem, eftersom jag inte kunde somna nåt på hela natten :z Typ löste korsord :D
Nejmen, jag skulle ju åka till skolan och göra nationellt prov i matte A. Men det blev inte så.. Maria hade sagt att det skulle vara skyltat och skit vart man skulle gå, men inte fan va det det ;o Så visste ju inte vart jag skulle gå.
Så gick till stan och hämtade ut mitt paket från kawaiidesign :) lovely lovely lovely, värsta skitsnygga ögonfransarna ;o På tal om det, måste jag övertala bror om att han ska dra till HM och köpa lösögonfransar, dels behöver jag lite mera "normala"(väldigt onormala ändå men..) men sen så är det så att lösögonfrans limmet som följer med deras ögonfransar är BÄST <3 och ja, det är ju småtuber, så dom går åt fort. Hoppas bror tar mod till sig och köper det til mig :) orkar inte slösa pengar på åka till Skövde bara för att köpa lösögonfransar :D
För övrigt bytte jag sida på benan idag :D koolt! mm jag vet!

Min bror ligger just nu i min säng och kollar på De Tre Vännerna och Jerry ;o;o måste få honom att evakuera!
Nej nu ska jag dricka tea och se på The Grudge 3, Grudgefilmerna är ju så bra :D Och får jag tråkigt ikväll kan jag alltid se på Chainsaw Massacre :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Cheerleading

Jag kom på att jag saknar cheerleadingen som in i h*lvete.
Snart 3 år sen man tvungen att sluta, lite tråkigt att allt sket sig ^^

Så satt och kollade lite på youtube, och kan inte säga annat än att det här teamet är amazing *-*


//JOHANNA
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

God morgon

Pretty Face är roligt :)
Jag har nyss vaknat typ, bara för jag inte somna förens 3 eller nåt igår. Så duktig man har blitt med tiderna, det går inte att lägga sig tidigt :< Kommer bli jobbigt sen när skolan börjar.
Ochhh mitt paket från kawaiidesign kom idag, så får hämta ut det på torsdag när jag ändå ska in till stan och göra nationellt prov i matte A. Ska bli skönt att ha det avklarat. Och har jag tur får jag kanske göra matte B nu i vår.
Helt ärligt är det här som vilken annan dag som helst, har ingen aning om vad jag ska göra.
Men får väl ta och dricka lite tea och hitta på nåt skojj, och sen åka hämta ut mera medicin
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Och nu har även jag blogg! :3

Jaa, kan det inte bli mer underbart ?
:)
Har suttit typ hela dagen och fuckat loss på att jag inte fatta nåt om hur man designade bloggen, menmen i slutet gick det ju lagom bra ^^ Det ser ju ut som det gör. Är ju heller inget proffs på photoshop så, eller rättare sagt, kan typ bara måla streck :<
Eller jag har sett på film oxxå! The Eye, den är ju så bra :D
Och och och ! Idag skickades mina saker iväg från kawaiidesign, så hoppas dom kommer snart.. Och mina skor, dom borde komma snart! :o
Och jag vill till stan och handla liteeee.. typ sött glitter grejjs att ha i fejjan! och shampoo&balsam + balsamspray.
Men ja, jag är inte död än!
:D
Nu ska jag försöka sova, har ju vart så duktig på att lägga mig sent nu under lovet.
Godnatt
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)