>

Ännu en tröttsam dag!

Både igår och idag har vart sjukt segt. Fast gamlingar gör lite roliga grejjer ibland hah :)
Och nu måste jag äta något snart, hungrig, hungrig, hungrig :)

Jag har länge vart sjukt sugen på att införskaffa mig en epilator. Och nu har jag hittat den PERFEKTA. Den nyaste från Braun, Silk Epil 7681, jag har nog blivit kär ;o Frågan är ju bara om det känns värt att slänga 1000 kr på en sån.. Jag har ju pengar och så men ;)..

Här är ett extremt roligt videoklipp! ENJOY!
//JOHANNA
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Åhgud!

Satt och sökte lite, så helt plötsligt ville jag höra "Jem" opening låten, den är så jävla bra :z.
Jem and the Holograms är ett program som jag har velat se typ hela mitt liv, men det finns liksom knappt att köpa väl? Har aldrig tagit mig för att söka, så får väl göra det nu ;) Jag vet faktiskt inte varför jag så gärna jag vill se det. Det var på någon VHS som jag hade när jag va liten, så gjorde dom reklam för det programmet, och har ända sen dess så gärna velat se det.

Btw, när jag ändå sökte "jem" så kom ju den där underbara låten "They" upp, har fan inte hört den på typ 2 år.. Så måste lägga in den, av någon anledning tycker jag den är sjukt bra :D
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

"Prydnadsdockor"

En otroligt bra sak med min farfar är att förr i tiden fick man en massa prydnadsdockor ifrån alla hans resor. Och det är så att jag ÄLSKAR dom här från Japan. Dock är den ena Jockes, men jag har bestämt att jag ska få den :) tihi.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

AHJUSTE!

Har ju helt glömt att säga, att jag fått hem Spiral boxen, (för det är ju såååå intressant...)! Men det kändes som en bra upplysning. Finfinfin, och snart blir det mer anime! hihi.
Såghär ser den ju ut, finns inga riktiga bilder, och orkar inte fota...
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Home, sweet home !

Kom hem för någon timma sen, men det gungar i huvudet, trots att jag knappt vistats i båten :>
Dagaran ute på Hovden har vart välkdigt sköna, för det mesta.
Man har hunnit umgås, ta det lugnt och fått iallafall lite mer färg. Angående färgen. Har ju typ inte fått någon färg på "framsidan" förutom i ansiktet, har ju typ inga bikinilinjer därför, vilket är UNDERBART! Däremot har jag fått lite färg på "baksidan", typ fått lite bikinilinjer.... Men mest på baken. Ryggen är mest röd, så linjerna kommer väl inte synas allt för mycket sen när huden lugnar ner sig. Dessutom blire väl solarium någon gång när det röda lagt dig, bara för att få bort lite av bikinilinjerna.
Idag var jag, bror och Mia på "utflykt" höh. Först tog vi Mias gummibåt till någon stenklippa solade lite, sen kom Rebecca och Jessika dit. Mia och bror tyckte typ det blev jobbigt i solen så länge, eller ah, Mia tyckte det va kallt, och bror tyckte det va varmt haha. Plus att jag solade topless, visst det är bara mina TJEJkusiner, men känns lite dumt att flasha mig för allihop hah.
Så vi rodde till några stenklippor mitt ute i sjön som vi hade spanat in lite, jättelångt vare att ro.. Man skulle haft med sig kameran då, så man kunde ta kort på allt :D Sen rodde vi hem till båtarna. Haha jag fick blåsor för jag rodde så mycket.
Vi åkte hem sen vid 5 idag, medans resten stannar kvar tills imorgon. Vi mötte Maj och Börje (dom var också vid Hovden, men åkte lite tidigare idag) vis Onsö typ. Så såg vi lite svanar, och åt goda kakor :D
Nu sitter jag med ansiktsmask, och kan fan inte beskriva hur SKÖNT det va att kleta på den! Grr asså!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Om några timmar åker jag!

Är hemma på lunchrast nu, ska dra tillbaka om en kvart typ. SÅ får jag förhoppningsvis plocka upp blöjor någon gång, dom pratade liksom om det vid 9.. Gött med rast idag faktiskt, har hunnit packa färdigt allting nu och så :) Så kan åka rätt fort sen när jag kommer hem vid 5. FYFAN VA SKÖNT ASSÅ :) Sova tält (y)
Blev lite förvånad över att jag "behöver" ha med mig så mycket struntsaker..
Blev även förvånad över att jag fick plats med allt så bra, har lagt i lite mer i väskan efter att bilden togs, men.. Allt jag behöver fick plats i en väska. Sen det ända jag tar löst blir tält, sovsäck och täcke&kudde :) SÅKLART MÅÅÅÅÅÅSTE KALLE KANIN MED <3
Kommer bli ett par lååååånga dagar det här.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fullt upp!

Sitter just nu och äter müsli, samt pratar med söt på bdb! För det va ju så värt att säga, okej jag är bara glad :)
Först nu som jag får ta det lugnt. Jobbade till 5 idag, och när jag kom hem vart det till stan, handla massa. sen komma hem och packa grejjer. Åker ju ut med båten imorgon när jag kommer hem. Ska bli jävligt gött, fast jag saknar redan någon som jag tycker om att prata med :)
Blev förvånad över hur mycket hud- och hårprodukter som jag "behöver".. HAHA :) Hoppas solen lyser ordentligt nu när jag är ute så jag kan få mer färg, har ju ingen tid att sola nu när jag jobbar.. DOCK FÅR JAG BIKINILINJER, men jag får stå ut..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En awesome kväll!

HEJHEJ!
Alla gäster har nyss åkt hem, måste lägga mig snart men kände mig så pigg på att skriva om kvällen.
DOm kom mellan 6 och halv 7, kvällen har gått fort, vi åt fika, det va superskojj :D jag vet inte vad vi har gjort mer än att va ute och gå/leka dunken, jag, Jessika, Linda och Martin. Men tiden gick fort, sen så när alla skulle åka så skulel Jessika, Becca och Micke stanna typ prata i "2 minuter", men det blev iallafall en halvtimma haha. Vi kom fram till att om det blir att åka ut med båten vid midsommar så ska nog jag och Jessika dela tält, det skulel vara rätt kul. Vi har ju liksom inte pratat på flera år, eller jo, vi pratade förra midsommarn men efter det blev det väl "tense" igen, sen efter sist(tror jag..) vi träffades har det vart chill, det är riktigt skönt. För av någon anledning är det väldigt lätt att prata med henne, liksom även fast man inte pratat på år. Vi har ju mer gemensamt än man trott.
Avslutar med en gammal bild på mig och Jessika, bara för att.. Och ja, mitt hår ser skitplatt ut! men det är iallafall superblont ;) När det va torrt var det fan platina haha.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Första jobbdagen avklarad!

Idag har jag haft riktigt skojj :D Jag älskar gamlingar ju, haha. Dom va riktigt mysiga :'> En sa att hon skulle följa med mig hem, hihi :D Fick komma hem tidigare än väntat, eftersom jag började tio. Men slutade iallafall 4, och det blir nog att jobab till fyra varje dag, eftersom jag ändå inte tar någon lunch. Tog mig dock 20 minuter innan jag kunde lämna avdelningen, var lite svårt att lämna en liten söt dam :).
Om typ en timme kommer nog folk hit och firar mig. Men jag kan ta det chill, gjorde ju rent Nosses bur i morses, so has nothing more to do, yaay me. Måpste bara äta något, eller har faktiskt ätit, fick lite glass tillsammans med dom på min avdelning :'D Och sen blir det mer glass för mig senare, hmm hmmm..!
Hoppas det här vädret håller i sig så man kan åka ut med båten över midsommar, då blir det att sola... iallafall så mycket man orkar, ehum. :D Fast jag saknar en viss person, skulle gärna träffas snart, men i helgen har jag ju inte tid om jag ska ut med båten. Och med allt jobb blir det tajt.
Aja, måste gå äta något :D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen får jag ta det lugnt!

Introduktionen idag var superkul :) Eller nja, första rasten skulel vi äta, och jag va den ända som satt ensam vid ett bord, kände mig lite mobbad.. Men jag spelade sudoku!
Jag hade faktiskt trott att dagen skulle gått segare, men den har bara flutit fram.
Vi fick prova rullstolar sen, och även så skulle vi va 2-3 st och en skulle ha förbundna ögon, så att dom andra fick eh, beskriva miljön typ som om man ska vara ute gå med en blind pensionär. Jag var med Dennis, det va typ första gången jag pratade med honom (irl), och ändå har han gått min klass ett halvår haha. Men jag va inget bra på att leda, jag bara pratade och sket i möljön, trodde han skulle trilla en gång. Ojoj.
Vi slutade typ halv 3, då drog jag till stan, hade redan köpt en superfin bikiniöverdel som jag tittat på tidigare, och idg hade dom fan C kupor, så det var ju perfekt :D Men ja, efter introduktionen letade jag efter nederdelar, så får ha en "gammal". Kollade även på kläder, men det är liksom deprimerande, allt är så fint, men inget passar mig, och skulle aldrig kunna visa mig klädd så mer än typ hemma.
Ahja, kom hem, åkte in till stan för att beställa ID kort, var tvungen ha med mig mamma för att göra det.. Var ju på banken tidigare, men kunde bara aktivera mitt bankkort då. JUSTE MÅSTE JU KOLLA NU PÅ SWEDBANK.. 
Har gjort rent Potatis bur eftersom jag inte haft någon ledig stund i helgen, men NU äntligen får jag ta det lugnt. Måste bara skriva lite papper och namnskylt inför imorgon först..
Och sen blir det film + müsli + tea!
Men gud vad jag längtar tills imorgon, jag är väldigt nervös, men usch va kul det ska bli! :)
BILDBOMB MED EN TRÖTT POTATIS :D
höh
BTW, det där med Ranma är fortfarande sorgligt, jag sörjer varje dag! Men nu har jag lite nya planer, grrrrr ;)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Imorgon börjar det!

Dagen har gått fort, jag tror det beror mycket på att jag vaknade så sent. Imorgon ska jag på introduktion grej kl 9. Men får iallafall sova till 7. Och på tisdag börjar sommarjobbet for real, Äldreboendet, vill säga. Det kommer bli, hmm ja.. Jag vet inte. Dom vill inte att man ska ha smycken dvs. piercingar. Ska ta ut ringen i näsan, men INTE MER! Men gud, kommer va så ful utan ringen i näsan, okej nu är jag ledsen!
Har nyss ätit jordgubbar, glass och lite sånt. Och tittat på Kunga bröllopet lite.
Jag hoppas verkligen att jag somnar sen ikväll, så jag får sova hyffsat mycket inatt iallafall.. Jag är lite putt, det är såhär konstigt på mitt bankkonto på internet, står massa om att jag inte kan föra över pengar, eller asså. Att jag inte har några "giltiga" till och frånkonton eller vad det hette, trodde först det berodde på att saldot var 0, men nu har jag ju pengar. Kan väl inte ha att göra med att jag inte aktiverat mitt kort än? Aja, ska iallafall göra det imrogon, plus fixa mitt ID-kort, usch... Måste visa fotot för främlingar, aja, dom ser ju iallafall att jag är snygg IRL, så det är nog rätt okej! Ska även köpa den där bikinin som jag såg för någon vecka sen, den var OTROLIGT FIN! Har dom inte min storlek börjar jag fan gråta!
Hoppas mitt paket med Spiral kommer imorgon eller på tisdag!
Men nu ska jag fortsätta se på en Wallander film som jag pausade för någon timma sen.. Och hopaps på att jag blir trött, ehum.
OVER AND OUT!
//JOHANNA

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Igår var det släktmiddag

... Men man visste inte vem någon av dom var, så när man kom dit vare helt "like wtf!", det var i någon stadspark. I stadsparken var det typ Astrid Lindgrens värld eller något, alla husen såg ut som Pippi hus, lite creepy ja. I taket på resturangen(som i allmänhet var rätt fin) hängde kläder, en barnsäng och ja.. Det skulle ligga något gammalt över det hela. Kan ju inte säga att maten var speciellt god, men efter ett tag där kändes det rätt kul. En snygg servetris (jag är kär! haha) kom och gav mig och Mia tea och varm choklad. Jag blev så förvånad när hon kom med chokladen, ett stort tea glass, och på¨chokladen var det ett tjockt lager grädde med strössel på. Men det va najs, jag har ju sommarlov, så har fan fått i mig lite grädde, glass och potatisgratäng redan! Kvällen var inte kul..

MUMS!
Ahja, imorses vaknade jag klockan halv 11(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), inte av mig självt, utan mor, bror och pappa kom sjung för mig, gav mig jordgubbar och en present. Som vanligt fick jag Shampoo&Balsam, dom tycker jag är äcklig... Nej men jag älskar att få shampoo och balsam.
Ska äta jordgubbar snart med familjen, låter ju.. Ah, jag vet inte. Så ha dom tydligen köpt godis, och nötter&torkad frukt (jag älskar ju sånt..) Så blir väl det i kväll, eller vad vet jag vad dom har tänkt..?

Jag ville va glad idag, men dels på grund av det där med Ranma känner jag mig jävligt irriterad, vafan ska man med pengar till om det inte finns nåt att köpa, JÄVLA JÄVLA SKIT. Får väl bli NANA istället, men jag vill ju ha Ranma! Verkar vara lite dåligt med det på utländska sidor också...
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

VAFAN ÄR DET HÄR ?!

Går in på internet, och vad ser man?! Ranma finns knappt available i Sverige! Eller jo, än finns alla säsongerna, FÖRUTOM SÄSONG 1, okej nu är jag sur! Dom bara förstör! 
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag är som förtrollad!

I huvudet skriker röster "PARADISE KISS" om och om igen. Hihih, det är kul, inte ofta man hittar sånna serier. Jag är så happy. Jag tror jag behövde det, jag känner inge tvekan längre, vad gäller anime. Jag känner inget "måste" utan anledning. :D Faktiskt så  måste nog Paradise Kiss tillhöra en av mina favoriter, kanske låter som en förhastad sak att säga, men. Sanningen är ljuv :) Haha, nu är jag bara nördig :'<<
Har sett på Green Green, men jag förväntade mig inget speciellt, är ju mest, en såndär patetiskt försökt att få tittarna att gråta för "kärleken", visst det är kul med lite Ecchi, och killarna är bara för häärliga! Dock är jag rätt irriterad. Jag hatade Midori! SÅ vare värsta gay i slutet typ "ÅH, jag dör för dig!" Jag ville ju hela tiden att Yuusuke skulle bli tillsammans med Futaba, men man fick ju inget direkt slut levererat. Mest typ att Midori var borta, att ingen kom ihåg henne, och tjejerna åkte hem, men vafan Yuusuke och Futaba borde bitt tesammans ju! Visst det va väl sorligt att Midori försvann, men gud!
Om typ 1-1,5 timmar ska jag åka till Hjo, på ytterligare en släktträff! Jag blev väldigt glad när jag hörde att Mia va hemma och skulle med, yay!
Igår somna jag inte förens tidigast 1, msn är inget bra. Kan inte sitta där sen när jag jobbar.. Men ställde klockan på 7, så får hoppas jag somnar rätt tidigt idag..

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det sitter fast i huvudet..

Ja, jag kan inte sluta tänka på Paradise Kiss! Så bra var det väl inte? Okej, JO! Att se Paradise Kiss har även fått mig ännu mer intresserad av att se Nana, eftersom mangan är skriven av en och samma person. Och Nana är ju rätt mycket högre rankad, om det ens är möjligt?! Så nu framöver är det Ranma och Nana som gäller, dock vet jag inte i vilken ordning.. Ranma är ju längre, så därför känns det lite segt att ta det först, men ändå RANMA ÄR RANMA, men Nana är liksom.. Ja.. Haha Att allting alltid ska vara så svårt. Men jag tror jag väntar med Nana, det blir ju iallafall över 2000 för hela Nana serien, så den får vänta :) Ranma har längtat efter mitt rum så länge, tihi.

Föresten är jag TVUNGEN att lägga in låten som Arashi sjung i sista episoden när det var problem mellan honom och Miwa.. Den är otroligt vacker, man känner verkligen hans kärlek och smärta. Söt <3
(Öka kvalitén ;D)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Ureshii <3

Jag har nyss sett Paradise Kiss, serien var slut allt för snabbt. Kändes som jag bara tittat i max en timma, men mycket mer än så är det allt..!
Jag kan inte komma på något annat ord som beskriver mer än "WOOW", jag förstod att serien var bra, men jag fick så mycket mer än jag förväntade(och tro mig, jag hade höga förväntningar), det är INTE ofta det händer.
Dessutom tror jag inte någon kan tycka illa om sötaste Miwako, hon är precis perfekt. Och Arashi är awesome, me like :'D Miwako ♥ Arashi är mitt nya favorit anime par, dock har jag aldrig haft något förut men.. Man kan väl säga ny för det? Tihi.

Kawaiiiiii *-*
Ahja, just nu mår jag finfinfint! Det va ett rätt okej slut, man får se att Yukari ska gifta sig, dock får man inte se med vem. MEN JAG HOPPAS VERKLIGEN att hon gifter sig med Hiroyuki (det gör hon ju i mangan, såå..). Hiro är tusen gånger bättre än Joji, eller Joji är kool på alla sätt, men what else? Dessutom reser han ju iväg också, så inte är det honom som Yukari gifter sig med! HAH. Ingen man stadgar sig med :)
GO MIWA !

Dessutom så har som vanligt OP och ED låtarna fastnat, fast dom här fastnade mer än vanligt, speciellt Opening låten. Så är bara tvungen att lägga upp dom, dom gör mig glad idag :D
OP:

ED:
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

POTATIS!

Så söt, så! Tihihhh Han ser fan förskräckt ut ;)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Imorgon blir typ min sista lediga dag..

Idag har jag solat lite, eftersom imorgon är min enda "lediga" dag på riktigt länge, och imorgon kan jag inte sola, pappa & mamma slutar tidigt, och det är liksom inte kul att sola när dom är hemma, jag har svårare än vanligt att koppla av då. På lördag blir det att åka till Hjo på nån jävla släktträff .___.  .. Och söndag är min födelsedag, blir väl antagligen kalas då, usch. Sen på måndag börjar jag jobba non-stop i 5 veckor. Och har jag "tur", så får jag kanske ett 3:e jobb senare i sommar, vet inte än.. Kommer bli jätteblek :< JAG SKA JU FAN FORTFARANDE VARA BRUNARE ÄN SOFI NÄR VI BÖRJAR SKOLAN!!! Och då tänker ni "Du kan ju sola som en besatt jävel efter du jobbat dom där 5 veckorna!" Men då så är mina föräldrar hemma jämt ju. Och jag vill inte ha bikinilinjer (tyvärr kommer jag få det när jag är ute med båten, SURT SOM FAN, känner nästan för att inte följa med för det, men jaa.. Det får väl inte hindra för mycket) Och hur kul är det att flasha kroppen för HELA familjen?
Och har också sett klart på Kimi Ga Nozomu Eien nu, usch vad det är underbart, egentligen är serien rätt poor, och töntig på sitt sätt. men handlingen är fantastisk, och alla känslorna <3
NU SKA JAG SE PÅ BECK, tjohej puss på mig!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

AJ I MAGEN

Jag har nyss ätit, har så sjukt ont i magen :) Mina ögon svider också, det är synd om mig ibland, öhhöh..
Ska nog in till stan imorgon och fixa med bankkortet och fixa ID-kort, nu när jag har ett skitfoto. Fast känner mig inte speciellt pigg på det, jag vill helst slippa se de där sabla fotona.
Undra om Spiral kommer i veckan? - En anime serie, som jag köpt.
Inatt blir det sova tältet igen :D Undra om jag sover där hela veckan, tro?
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag ser på Kiminozo!

Haruka har precis blivit påkörd, inte för att jag har sett det förut! Det är rätt najs :) Altouth i'd like to have School Days, synd att det är så pass ovanligt. Finns ju typ inget annat än bootlegs nu ju >_<
Jag vaknade 8 idag, bara för att jag sov tält! Men trött som fan var jag, blev sent igår. Valde ju att logga in på msn, och det dröjde ju som vanligt.
Om någon timme ska jag gå till Hassle, och ta bussen till stan. Dom verkar typ ha tagit bort busshållsplatsen som är här i typ 100 meter ifrån mitt hus ._.
Iallafall är skylten borta, och bussen stannade inte när bror skulle åka den i måndags. Sen kommer jag till stan typ kvart över 1, och introduktionen på Elux börjar inte förens 2.... Och efter det, om jag inte ser sliten ut, ska jag nog ta foto till mitt ID-kort.
Tyvärr har jag inte färgat håret men det får se bra ut ändå, så farligt är det inte! Så mycket bättre än 5mm blond utväxt i svart hår, HAHA! Den sabla hårfärgen var trasig, great, så hade såklart inte bror något kvitto! Fan va sur jag blev. Gick ut och krossade stenar. Haha avreagera sig!
Kyss hej
Mitsuki och hennes bäbis! Tyvärr får hon ju ingen bäbis i serien, men bilden va riktigt trevlig :)
Fast förstår inte riktigt bilden, hon är ju såklart den äldre Mitsuki på bilden, men vadå, har hon börjat med uppsatt hår igen? Och halsbandet använder hon ju i princip bara när hon är yngre. Hmm :') För det lär ju knappast h'nda i OVA episoderna, eftersom dom är som ett alternativt slut, typ att Takayuki end up with Haruka istället för Mitsuki. Dock är OVA episoderna också något man kanppt får tag på, om man inte vill ha bootleg, blä :<
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jordgubbar, yaay!

Kom nyss hem, tog ju lite väl låååånga vägar till stan och tillbaka, menmen får man ut bror så är ju det bra! Precis när vi gick in på OXEN, så ser man någon som man verkligen inte trodde man skulle se. Nämligen lille Ludwig, det var sjukt kul att liksom bara se honom :D SÅÅÅ SNYGGGGGG, grrrrrr :'$ Öhöh.. Kändes lite surt att komma där helt ofixad då, eftersom man typ aldrig ser honom :< Buhu.
Jag köpte inte mörkblond hårfärg, för den såg så jääävla mörk ut :< Så fick bli att än en gång köpa mellanblont, dock har den mellanblonda färgen alltid blivit ljusblond.. Hmhmm, men får hoppas på det bästa, utväxten och resten av håret kanske smälter ihop lite bättre nu iaf, ska färga sen ikväll så det blir spännande, men kommer säkert tycka det blir supermörkt, sist jag färgade håret mellanblont blev jag helt "OMG DET ÄR TYP SVART JU!!!!!:<<<<<" Höhöhö, fast det var rätt ljust egentligen men ;D
Iallafall, så köpa bror och jag varsin dricka, det är fan otroligt, jag har börjat kunna "unna" mig saker igen, köpte till och med glass på vägen till stan! Och ah, sen köpte vi jordgubbar! YAAAAAY :D:D
Men ja, nu ska jag och bror se på någon film samt äta jordgubbar, pusshej snygga tjej!

Mitt hår va konstigt :< För er som typ aldrig ser mig utan uppsatt hår, ENJOY!
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Mot stan!

Har nyss duschat, och ska snart cykla till stan med bror, HAHA BROR :D Jag sprang iväg med hand ena sko så han hoppa runt som en känguru :D Det va jätteskojj! Men keep to topic, vi ska cykla till stan, som jag redan har skrivit.. Och köpa hårfärg :D Ska göra lite mörkblondt i håret, hade tänkt att vänta till efter sommaren, men sen så fick jag mitt VISA-kort idag, så tänkte att jag aknske inte ska ha en fet utväxt på mitt ID-foto, eller..?
Föresten måste jag ju fan klippa bror idag :o!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Trust & Betrayal

FYFAN va sorgligt, men bra! Har nyss sett Rurouni Kenshin - Trust & Betrayal OAV, och jag grät redan efter 2 minuter. Buhu! I ich happy. Fast jag visste ju tyvärr typ redan vad som skulle hända, eftersom jag visste att hon hette Tomoe, och att killen som Kenshin dödade i början grät och sa typ "Tomoe, Tomoe, Tomoe..."
Jag skulle kunne se om den här OAV: 100000037897856237 gånger! Fast sen måste jag ju köpa Reflection OAV:n och filmen också! Huhu.
(BTW, det var svårt att hitta bra bilder, ja!)
Kanske ska se Kimi Ga Nozumi Eien nu? Fast det är soligt ute, borde ju steka lite iallafall! Fast det är så jobbigt ju :z
Inatt sov jag tält, det var jättemysigt, fast borde haft med mig mitt täcke, det var rätt kallt. PÅ kvällen läste jag Hellsing samtidigt som jag lyssnade på klassisk musik på radion, jättenajs! :D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

;D

CAMPING IN THE BACKYARD!
Lite kool är jag allt, yesyes
//JOHANNA
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

So sad!

Vaknade supersent idag :<< 8:50.. Var ju tvungen att vara uppe sent igår pga bror! Menmen, såg på Rurouni Kenshin när jag vaknade, så nu har jag bara OAV avsnitten kvar :o Fast blev så sur! Det alllllllra sista avsnittet, det kändes som om det var mest ditlagt, bara för att. För det hände inget typ, och så var det inte lika bra gjort, man såg tydligt att det var annorlunda målat, plus att dom använde riktiga videoklipp, LIKE WTF?!?! Ahja :) Det var väl mest för att liksom ge serien ett OFFICIELLT slut typ.. 
Efter det gick jag ut och har solat i nästan 2 timmar, i know, RIGHT?! Hihi, det är kul att det blev lite sol nu, har inte solat på asalänge. Så har iallafall fått lite färg nu.
Ska snart göra rent Nosses bur, ska bli kul att se hur lätt det är nu när han har fått en ny bur :) Och efter det ska jag ta upp mitt tält, ska bli mysigt tälta i trädgården i natt :)
Jag känner mig glad idag :D
Emil är supertuff :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag, usch!

Fast förstår egentligen inte varför en söndag låter så tråkigt även fast jag inte har skola.. Men ja, nästa måndag börjar mitt sommarjobb och det låter väl inte superskoj, eller ja jag ska på introduktion på måndag, men sen på tisdag börjar jag JOBBA! Och på onsdag ska jag till Electrolux på introduktions sak också.. Föresten, jag fyller år om en vecka :z! Dock känner jag mig inget pigg på något, är ju inte speciellt förtjust i högtider. Skulle gärna skippa att fira min födelsedag.
Ahja, idag körde jag till Skara, med mamma, för skulle till Jula :) Sen köpte jag ett rosa tält som jag har tittat på jätttttelänge :) Och en sovsäcktäcke som va marinblått och ljudblått på insidan :) PRETTY :*
Ska ut och testa mitt nya tält nån gång ;) Så jag vet hur man sätter upp det innan jag ska ut på sjön, liksom stå där och va lite lost.
Nu ser jag på Beck! Föresten har jag bara 3 Rurouni kenshin filmer kvar, PLUS två OAV filmer.. OJOJ! Men ska snart inhandlas mer anime, DOCK har jag ju fortfarande massssssssa att se, HAHA!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det är ju fan OTROLIGT..!

Jag har 3 sommarjobb på g. Dom ringde från Electrolux idag, och jag har fått jobb där nu.. Så får sluta mitt sommarjobb på Fredslund en vecka tidigare, så att jag kan ta det på Elux. Tyvärr blir det bara 8 dagar på Fredslund då.. Så blir typ bara 2200 kr, eller "bara och bara" ;D Haha! Det är ju rätt mycket :), Så kan ju fan ta det till att köpa lite Ranma hihi <3 Om jag inte vill spara det, vilket låter jävligt bra! Vet inte hur mycket jag tjänar på Electrolux, tyvärr är det ju 30% skatt dåmen.. Får ju tillbaka det nästa år så.
Och sen får jag hoppas att sommarjobbet på skolan(OM JAG FÅR DET SÅKLART!) inte börjar för tidigt :)..
Känner mig inte speciellt nervös för Elux, men Fredslund känns lite läskigt. Och så kommer jag behöva ta ur mina piercingar, men ska fan bara ta ur den i näsan, läpparna är för jobbiga att sitta pilla med varje jävla dag..
Hoppas på att tjäna iaf 10000 i sommar, INKLUSIVE skatt då!
Men nu ska jag se om mor vill åka ut köra med mig :) Tänkte jag skulle se vart Marieholmskolan ligger eller något, ska ju vistas där mellan 9 och 15 den 21 juni .___. KUL!
//JOHANNA
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Anime anime anime <3

Som vanligt sitter jag och söker anime, det kommer fan att bli svårt att spara allt jag tjänar i sommar... Haha jag lever badass! Jag har så länge vart intresserad av att se serien NANA, den(mangan asså, inte animen såklart..) är gjord av Ai Yazawa, som även gjort Paradise Kiss. Hennes serier är ju liksom lite speciella. NANA är ju "Excellent" ratad, känner för att köpa hem boxarna, men det är ju 4 boxar som kostar mellan 400 och 600, beroende på vart man köper dom, så det låter ju lite halvkul. Okej ska väl inte säga något. Någon gång måste jag fan köpa Ranma ju, 7 boxar(serien) + box med filmer + box med OAV episoderna och varje box kostar typ 500.. Lika kul det :) Haha.. Nejmen serious man behöver ju inte ha allt på en ända jävla gång.. Fast det är ju liksom kul. Jag som inte ens hubbit se klart på Rurouni Kenshin än, sen ska jag se Green Green och SÅKLART Paradise Kiss.. Och se om en massa serier. Jag har ju redan fullt upp :) Vad ska jag med mer serier?
Men nu ska jag ju se Pom Poko :) VI SES!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Avslutning? Check, HEJ SOMMARLOV!

Vaknade va mig självt klockan halv 7 imorse ;);) Kooling där, låg kvar och lekte med Potatis. Blev så sur när jag hade satt upp håret och märkte att jag inte hade tagit på mig hoodien än, höhö så mitt hår ställde sig åt alla håll när jag drog på mig den, men ändå :)
Cyklade till skolan rekordstabbt, endast 16 minuter tog det, har aldrig cyklat så fort och ändå tog jag det sjukt chill, märkligt.. Väntade i skolan tills 11, då vi skulle träffas (klassen) och få betyg.. Jag har fan ALDRIG haft så bra betyg som nu, och ändå så pluggar jag knappt någonting.. WOW!
Avslutningen vart seg, men nu är jag hemma. Hade fått paket, Pom Poko filmen! Grrr.

Ja, nu har jag iallafall 8 Ghibli filmer, hihi :)
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Sitter och gosar med Potatis :)...

.... Och jag är helt amazed, jag har haft Potatis i endast 2 dagar och han är så himla snäll. Och direkt när han kom hem började jag gråta för att han var så beredd på att bitas (men han bet mig inte, för jag vågade inte ta upp honom, han var väl lite rädd) , men sen fick jag ju ut honom på kvällen. Jag tror fan att han kommer bli MINST lika tam som Naru, hallå han sprattlar ju inte eller försöker springa iväg ens när jag tar ut honom, och som sagt, jag har haft honom i 2 dagar.. Varför blir alltid mina husdjur så himla tama och snälla? Det måste vara något med mig, hihi!
Nu sitter han och kryper vid min armhåla, ytterst mysigt med dom där sabla kittlande morrhåren.. Jag är ju inte kittlig, men vem fan kan inte låta bli att rysa när djur kryper i kläderna? :D<3 Bara han låter bli brösten!.... HÖHÖ skitseriös..
Imorgon är det som sagt skolavslutning, tänkte att jag skulle klä upp mig lite mer än vanligt, då jag alltid har mjukiskläder/tracktops.. Men jag skulle inte palla det, det kändes lagom jobbigt sist jag var hos kusinerna på kalas, hade ju fan klackar :z.... FAST MAN KAN JU HA JÄVLIGT KUL MED SÅNNA KLÄDER OM MAN ÄR MED RÄTT FOLK HAHAHA ;D Nejmen serious nu, klä upp sig för mig känns som halloween, dock trivs jag fan bättre i maskeradkläder men principen.
Nu är det snart dags att sova, ska ta med mig Potatis ner och se om han vill ha lite russin :> Måste ju äta lite flingor eller müsli nu innan jag ska sova.. SOMNA TILL ASTRID LINDGREN. Jag älskar Astrid Lindgrens filmer, har alltid känt mig som en liten Lotta :D

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Awww, MY SCENE!

Gud va skojj asså! Tittar på Project Runway just nu, och idag ska dom design en ny outfit åt Barbie. Och det är inte vilken Barbie som helst, det är Barbie från My Scene! Och som några få personer vet, så har jag alltid ÄLLLLSKAT My Scene dockorna, dom är faktikst dom ända dockorna som jag har kvar, och tänker ALDRIG göra mig av med dom :)
Lite tråkigt att dom ska göra kläder bara åt Barbie, har aldrig riktigt gillat barbie..
Har alltid tyckt bäst om Delancey och Westley(aka Madison..) :)

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

EN DAG KVAR!

Kom hem för lite mer än en timma sen. Fast vi var ju typ färdiga för dagen vid 20 över 8, men då skulle vi fan vänta på Tyrone i 1 timma 20 minuter för att han typ bara skulle prata lite i 5 minuter, sen fick vi sluta :z Det var ju värt.. Så gick med Sofi till stan, skulle till banken, men sen så glömde jag ju att jag hade bestämt mig för att gå hem (min buss gick ju inte förens 11:45 och klockan var 10..) så gick tillbaka till skolan och kom ju på att jag skulle gå hem, så förlora en halvtimme på det, memen! Imorgon ska jag cykla hemifrån vid 10:15 så blir lite sovmorgon, frågan är ju bara om jag ska gå upp 7:30 eller 8? Håret borde nog hinna torka rätt mycket även om jag går upp vid 8.. FAT KANSKE VAKNAR AV MIG SJÄLVT TIDIGARE; hoppa hoppas :D
Jag försökte ge Potatis korv, men han ville inte ha, jag tror han är vegetarian :)
Det är nog den ANDRA låten jag hörde med N.B, oh boy, var det inte jävligt länge sen?
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hhuhuhu!

Vaknade 7 idag, så har liksom 4 timmar på mig innan jag ska dra till skolan. Eller ah, nu har jag bara 3 timmar kvar.. Jag sitter med Potatis, han blir tam fort :) Han ligger i min ficka och halvsover HAHA! Han väckte mig i natt, vid typ 1 tiden, och det kommer han fortsätta med. Men jag har faktiskt saknat ljudet av hjulet som rullar :DGott eller, kommer hinna se om det är någon kul post INNAN jag ens åker iväg, hihih. Kanske har fått paket, who knows?
Nej nu ska jag fan gå och äta något :D
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

;D

Har nyss hållt i Potatis för första gången :D Så lyckades ta lite bättre bilder. Han ser så konstig ut.. HAHA Jag är för van vid långhåriga hamstrar :)
Det är lite läskigt asså.: Känns alltid som om jag ska köra över honom med datorstolen, även fast jag vet att han är i buren, POTATISMOS! Skitstörd såhär..
Fan vad dagen har gått fort, nu är det fan snart läggdags ju.. Har fixat med Nosses bur hela dagen, det blev ju lite annorlunda.. Hah jag tror han är ledsen nu :< Det första han gjorde när han kom in i nya buren var att sätta sig på kanten av sandskålen (DÄR SKA MAN BADA!), sluta ögonen och kissa.. HAHA JAG ÄLSKAR NÄR HAN GÖR SÅ. Att han liksom sätter sig på kanten av sandskålen, att han kissar där han ska bada, men det bästa är att han sluter ögonen lite, man ser att han njuter HAHAHAHAHAH! Sötare än Nosse går det inte att bli :)
Fan va skönt, kommer hinna duscha imorgon bitti och ändå kunna gå upp vid 8! Börjar inte förens typ halv 12 ;) Softtt!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej igen!

Tråkigt att komma till skolan igen.. Och ingen sol, fast det gör det samma, kom hem rätt sent idag, och hade stuff to do!
Idag blev vi fan precis färdiga med plåtställaget, blev färdiga med målandet typ 15 minuter innan vi skulle sluta, perfect timing kallas det! Som jag anade, så fick jag målarfärg i ansiktet, av någon anledning blir ju jag alltid smutsig i ansiktet i verkstaden... :<
Men rätt fin blev den ju iaf.. OCH TUNG!
Mamma och pappa kom hämtade mig efter skolan, så åkte vi till djuraffären. Skulle köpa bur till Nosse. Det gjorde vi också, men som vanligt fastnade jag för alla söta djur. Råttor, möss, och hamstrar är ju bara för söta :D Och sen så fanns det dom där pyttesmå LURVIGA bollarna, i jättefina färger, man såg knappt att det var dvärghamstrar, dom va så lurviga och söta :* Men dom är liksom mycket snabbare än guldhamstar och blir inte lika tama, så ville hellre ha en guldhamster. Det fanns tre fina guld-brun färgade hamstrar, jättesöta, men tog en svart vit hane. Hade tänkt den skulle heta Naru Jr. Men så kom jag på att det är en hane, så inte fan ska han ha ett flicknamn.. Dessutom ser han inte ut som Naru(min förra hamster), visst han är svart vit, men hon var liksom cepe OCH långhårig.. Haha :).. Tjockisen, saknar henne såååå.. <3
Men ja, han heter Potatis, och vill tyvärr inte fastna på bild än!
//JOHANNA
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

3 dagar av ledighet.

Det blir att steka imorgon, eller ja.. inte länge, hur kul är det liksom när föräldrarna slutar tidigt! ÅHH. För det blir inget Skövde, men det känns ändå rätt bra, blev bara deprimerad av att försöka prova kläder. 
Och nu har jag ont i huvudet, jag har säkert cancer i min hals.
NU har jag tråkigt, måste söka nåt bra. Kanske ska cykla, för det är ju så skojj..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tjohej!

Har vart en trevlig dag.. Min gympalärare sa att om jag fortsätter som jag gör nu, så kan jag få VG i idrott.. UNDERBART, då blir det nog första gången som jag inte fått ett enda G :) Det känns riktigt bra.. Vad som känns lite tråkigt? Ja, snart är skolan slut, visst det blir great, ligga och steka hela dagarna (haha, vet ju ej om jag pallar det men..) men kommer bli lite tråkigt..
Imorgon har jag ingen skola, men ska ju antagligen till Skövde med Mia :) Hoppas man hittar något som passar MIG! Kanske några leggings som passar mig eller linnen, eller nån najs hood.. Och så måste jag hitta en bikini-överdel, dock tvivlar jag på att det är så lätt att hitta.. Vill ha en VIT bygelbh (bikini asså), men inte ofta det finns dom som passar mig. Nu ska jag gå prova lite kläder, och sen ja... no idea.. Vill gå ut och steka, but now's not the time!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

<3

Pretty :****
Dock sitter ju plasten på än, men tänkte att jag kanske inte ens ska se dom serierna på ett bra tag så, let it be!
ÅHHHH VA VACKERT :D:DD
Fast nu när jag tittat på bilden ett tag, så ser jag att Green Green ligger upp och ner, hmm....
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

:)

Hhihi, kom hem vid 1 idag, och har sedan dess FÖRSÖKT sola men det går inget bra, jobbigt + att hamlen har vart vit typ hela tiden.. fast hann ju sola överkroppen i 40 minuter i skolan iallafall! haha
Det va såhär cepe, hade inte fått något paket eller avi eller nån kul post när jag kom hem, men så vart jag ute på altan nyss, så kollade jag bort mot brevlådorna.. Har ju väldigt dålig syn men såg ändå att brevlådan antagligen stog med locket öppet och något brunt. Så sprang dit och hittade mitt paket :) Wow, den här gången fick jag fan mina varor snabbare än förra gången, och ändå bställde jag saker från partnerlager, vilket tar några dagar extra, happyface :)!
Ska snart öppna paket och sitta dregla :)..
Juste, träffade söta Mia idag, och så prata vi om åka Skövde på fredag, skojj :'> OCH JUSTE när jag cyklade hem började jag tänka på att om 18 dagar är jag 17! Skitmygaaaad :o
En gammal hederlig November Blessing låt!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Paket on the way!

Missade busen, så cyklade idag :D
Kom ju lite sent men ändå liksom. Maria hade en jöttesöt liten prutt :*
Vi slutade tidigare idag så kom hem typ 20 i 1 ;D Sen låg jag solade i typ en simma.. Eller jag satt faktiskt i en sån här... ligga/sitta-stol :D Det var mycket skönare än att ligga, för fortsätta med det! Fast det går ju inte så bra om man vill sola baksidan dåmen.. Men har iallafall fått liiiiite mer färg!
Jag funderar på att kanske köpa en moppehjälm, men vet inte om det är värt. Tänkte att jag skulle ta brors moppe till mitt sommarjobb sen i sommar, liksom slippa svettas och va äcklig för att man har cyklat. men ja, det känns ju lite ovärt om man bara ska använda hjälmen i 2-3 veckor..
Nu ska jag spela sims, spelade knappt det igår, så vet ju inte ens om mitt hack funkar HAHA!
Föresten såg nyss det här!
YAAAAAAY! Då får man kanske ett paket i veckan :'))))) happyface!
Men jsute måste se klart på Rurouni Kenshin haha. Men har så jävla mycket kvar! Men ska iaf försöka se på Only Yesterday ikväll :* Puss
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)