>

Pet Sematary 2!

Har äntligen hittat filmen :D Så låg den längst bak i stora pärmen..
Iallafall, tänkte "orkar jag se den, den är ju inte lika BRA som 1an?" så kom jag och tänka på hur kul den är. Typ när sheriffen ska äta :D Och när han tar en mobbares moped, och kör hjulet i ansiktet på mobbaren :D
Smooooth ;D
Har nyss tagit några ipren, men dom verkar inte funka, nu blir jag sur. Ska äta, YAAY ME!
Pyssen :*
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

WHAT THE FUCK???!! ;o

Stackarn..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Glädjerushhh :D

Sött eller vad :D
Älskar när folk är sådär trevliga <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hårding

Det va bra kämpigt att orka gå till skolan, har blivit ännu mer förkyld, men liksom det är ju alltid värst på morgonar/kvällar, så det gick rätt bra :) Dock känner jag mig lite sämre just nu.. Ska nog va hemma veckan. Irriterande ba att det är nationellt i engelska på torsdag igen, allting kommer ju så opassande. Men får väl.. gå 50 minuter, åka töreboda bussen, göra speaking, och sen åka hem.. Känns så jobbigt att missa allla nationella. Om jag inte känner mig totalt bättre vill säga, då blir det skola :D Ärligt talat vill jag inte va hemma, det är nog det segaste jag vet, speciellt när man vill se a certain someone HAHA ;z.
Men jag har vart så bra på att va i skolan det senaste, så jag förtjänar att va hemma lite!
BTW, fatta att det är gött med ett nytt tangentbord <3
Nu ska jag nog se på Ranma, va typ 2 veckor sen hah, men nu kommer jag ju ha massa fritid..
AWESOOOME!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Najs, jag har en säng för lövemaking!

Hade glömt hade köpt sånna där svarta glänsiga påslakan! Snyggt ba att det är rutor efter när den legat i förpackning, -orkar inte bry mig- :) Känns lite mörkt menmen!
YAAY ME!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

PAKET :D

Hämtade ut mitt paket idag, innehållande mitt efterlängtade tangentbord <3! Min mor sa "Jag ser ingen skillnad alls..." Fast så gör man det, för mitt gamla är slitet och shit. Fick med en godispåse, gulligt, hahaha! :D
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Kul dag?

Kändes rätt så segt idag. Vet inte riiiktigt varför, fast jo? Idag hade jag nya jackan, och halsduk på mig, usch va hemskt det kändes. Visst det va 572381758 gånger varmare, men va äckligt det kändes. Jag tycker verkligen inte om jackor.. Haha sitter typ och lyssnar Jon Lajoie låtar, drygt men underhållande. Och imorgon får jag ingen sovmorgon (igen), för det är tydligen nationellt prov i engelska, kunde dom inte hittat en bättre tid?! Borde lägga mig tidigt idag, det är tufft att gå upp vid 4 typ varje dag.
Iallafall, ska väl göra lite mat, och sen får jag väl se. Ikväll är det iallafall Ung & Bortskämd!
Fan föresten har vi inte fått lön än, blir riktigt irriterad faktiskt.. Gick och pratade med Backman, men vi får nog söka upp honom imorgon igen.
Föresten, HEJ MOR :)

Gammal bild :) Mitt hår är lite längre nu, yaay!
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

1a Advent idag ;D

Så har bakat lussebullar med mor sen imorse! Men nu är man äntligen färdig. Jag har ont i halsen, va gay. Idag ska jag ba va tjock och inte göra ett piss :D Ska väl se på South Park och så ;D Butters är beeest
Min jacka, som är vit med blått, även fast det inte syns. Men så kan det ju va!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GFG: Dragon Force

Jag har samlat ork att börja om igen!
Say hello to Weaner, the thief! Den här gången ska jag vinna! Ska dessutom testa att ha magi, undra om det är kul?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

SWEEEEET ;D

Hittade en jacka! Dock var det svårt att välja vilken jag skulle ha :o Valde mellan två vita, gillade ena modellen mer, men den andra hade lite blått på sig ;D Så det fick bli en vit-blå! :) Hittade en blå hoodie,och en kul halsduk också! Och lite kläder till bror, men funderar starkt på att ge dom i julklapp.. HAHA DÅ HAR MAN LIKSOM DET FIXAT ;D
Tyvärr glömde jag ta med legitimation, så kunde inte hämta ut mitt älskade paket med tangentbordet <3 Får ta det på måndag, surt :)
Nu ska jag göra nåt att äta, sen ska jag väl se nån mysig skräckis :)<3
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Ska till Skövde med mor :)!

Synd ba att jag inte får min lön förens på måndag, men man kanske får låna lite av mor, om jag inte hittar en alltför dyr jacka(om jag nu hittar någon..)? Min mor och far tjatar alltid om att jag går för tunnklädd, men jag tycker jag har mycket på mig, inte direkt som förtvå år sen. Då hade jag aldrig jacka, alltid shorts+leggings och tröja! Ibland hade jag till och med bara nätstrumpbyxor, kjol och t-shirt/linne. Lite kalla skor har jag också (converse), men vafan annars ska man ha. Det är skateskor eller converse man ska ha ju :z Kängor är sjukt snyggt, men det känns inte som mig. Haha, att jag alltid ska va så petig.
Men kanske kan hitta nån snowboard jacka eller så. Annars finns ju massa på junkyard etc, men eftersom jag är petig med jacka, och det kostar mycket, så är jag osäker när det gäller att beställa sånt.
Nejmen, får väl ta på mig något.
Jag har tråkigt så lägger in lite otroligt fina bilder!
En potatis som sover
En potatis rumpa!
Och avslutar med en snygg mage :)
(Gamla bilder,därför jag är rätt brun;D) PUSSSS
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bildbomb från i tisdags!

STARTPOINT - ARENA SKÖVDE!
VI VA NOG GLADA! :D
Gubbarna pratade FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D Typ om Teknik College, och typ grattis till Skaraborg haha!
Sofi och två killar vecklade ut Skaraborgs flagga :)
Så fick vi typ.. mat? Ah det såg ju iallafall fint ut :D..
Jag trodde att jag va på party, och drack 78,45% cider. Inte för att jag dricker alkohol men :)
Och så skulle jag nog skjuta Valon?..
Sen satt vi i Volvo gymnasiet! En söt bild på Sofi och en valooooon..
Själv gjorde jag en "Foki" :) Assnygg javet.
Så fick Volvoblabla, sin flagga. Kolla killen som gråter av lycka(?) :)
Rejäla motorer hade dom ju iallafall :DD!
OCH ÄNTLIGEN MAT!!!! FAN VAD JAG HADE LÄNGTAT!
Och så var det ju potatis <3 Lite fjuttiga portioner menmen...
Sen skulle vi åka till Lichron, och så busade Örjan till det lite ;D Höll på att skita ner mig när jag fick syn på dom där ögonen som tittade in :<
På Lichron hade dom rullat ut röd matta, och spelade Michael Jackson och AC/DC, fjäskigt vare :'D
"AC/DC är CNC. CNC är rock'n'roll!" Någon tycker om att va med på bild? :)
Lichron fick sin flagga! Superglada vart dom. YAAAY YAAAAY YAAAY YYAYAAYAYYAYAYAYYA
På vägen hem vart det en massa bögerier, och jag och Sofi bjöd på fin sång :) ehum..
När vi kom till Vadsbo, såg man ju vilken skola som var bäst?! MUFFINS!
Dagen slutade i K5, där vi fick våran flagga,. Vi var även snabbast på att veckla ut den! Och en gubbe höll ett kick-ass tal. Dagens summering, vilken skola är bäst?
- VADSBO HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ!
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Torsdag

Har nyss kommit hem. Har nog vart en bra dag. Förutom att jag duschade 2 gånger igår, och det va antagligen anledningen till att jag vaknade upp med asflötigt hår. Och hade ingen tid alls att ens bara duscha.. :< Så det kändes ju halvkasst hela dagen. Men ändå, hade för det mesta rätt så kul idag :) Och jag fick(bad om...) en kram av någon som jag tycker mycket om, så happyface :D:D:D Och så träffade jag Rebecka efterskolan,för hon ville ha skjuts hem, haha! Hon är så söt :D Och så hämtade vi Oskar, för vi ska va "barnvakt" idag (y) Senare idag ska jag spöa honom i slåss-spel, sådetså! :)
Föresten fick jag USB av Sofi med både bilder från Teknik College invigningen OCH öppet hus, så jag kanske ska lägga upp lite från både och? Snart :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

IDAG ÄR DET BONDE!

TAGGGGGGGGGA
;D;D sexy
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Humor :'D

Hemlige Arne :*
Såå bra :D
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

På G! :)

Nu kommer ju snart lönen så tycker det blir lagom :) Känns ju ba halvnördigt att beställa ett precis likadant tangentbord som jag redan har.... Men som jag sagt tidigare: Det är  supersnyggt och superbra, bara man spelar någolunda lugnt haha! Men det är ju inte alltid så lätt när man liksom är inne i nåt spel.. :< Dock är jag nog lugnare nu för tiden än förr :'D Så tangentbordet håller nog haha!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

FAN VA JAG ÄR BRA


KILL KILL KILLLLLLL :D Jag spelar Alice och lyssnar glad musik! Finns det nåt bättre än metal när man ska spela?!
Nejmen Alice är inte så kul...
Vill egentligen spela Quest for Glory, men det fucka ju upp så jag aldrig kunde slutföra mitt sista uppdrag. Borde kanske installera om det? Får hoppas på det bästa and play nice :')
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Jag ska se på Trazan & Banarne!

Asbra, min bror fick hem filmer idag, däribland Trazan & Banarne. Så jävla dåligt att det blir bra :)
Pusssssen
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En helt awesome dag :D!

Har tyvärr inga bilder, men imorgon ska jag nog sno massa från Sofi, hon är nämligen väldigt flitig på att fota! :D Men gud va kul det vart :D Först vart det asakul på vägen till Skövde, åkte partybussen :D Fast ne. Sen vart vi på Arena Skövde typ ett tag och fick mackor med rå mat på, det vart ju sisådär. :) Sen började alla prata om Teknik College (det va ju därför vi va i Skövde..) ,men det va riktigt kul där iallafall. Sen bort till Volvogymnasiet och det vart ju eh.. Kul/Tråkigt typ :D Fick clementiner. SHIT SEN GICK VI HOTELL ÄTADE MAT :D ASAKUL :D Skitkul servitris haha "Kling, kling. Klirri, klirr. Kissi kiss. MJAAOO" ASBRA :D Vi fick illgod mat! Kött, svampsås och POTATIS :D. Fast efter ett tag blev man trött av att sitta där.. Men då skulle vi till Lichron Teknikgymnasium. Där hitta jag och Sofi en kul kille (Som senare satt bredvid oss när vi va i Vadsbo.. Grr, han är nog kär i mig!) Nejmen, serious - Lichron va så jävla fjäskiga, HAHAHAHAH! Sist men inte minst, så vart vi tillbaka i skolan. Och ahh, Vadsbo ägde ju ut alla skolor på tal och allt. Dessutom va vi snabbast med att få upp Teknik College flaggan rätt! We're awesome! Fick piké tröjor i strl XL. Fast dom blev rätt snygga om man satte en tofs/säkerhetsnål i sidan (Så tröjan inte hänger och är livlös och såå) :D
Nyss va jag hämtade ut paket (inte till mig :)..), och då träffa jag Sofi :D Den lille skrutten hade inte kommit hem än. NEFAN NU SKA JAG ÄTA PIZZAAA :'D

Ne va tråkig bild :)
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

OOJJJJJ SÅ KUL JAG HADE HOS MORMOR :D

Glömde helt och hållet bort tiden! Fast ne :) Vi handlade och kom nyss hem. Har missat en halvtimme av Ung & Bortskämd, men det gör väl inte så mycket?! Kanske ska dra mig, så jag inte missar ännu mera. Måste ba kissa först :D!
WIEEEE
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HAHA JAG SKA TILL MORMOR :OOO!

Min mamma kom hem och jag sa jag ville köra, hon ba hinner inte :< Så listar jag ut att hon ska till mormor morfar sen, och handla också.. Så bestämde jag att jag skulle följa med till dom. Tror mamma är lite tacksam (a) Inte speciellt mysigt där/med dom alls, speciellt inte ensam! Måste ba ta på mig :) Har inte kört på superlänge, lääskigt.Tror att sist jag körde va nog då jag gjorde en "liten" miss, haha :'< Duktiga Johanna
Vetefan vad jag ska ha imorgon, men man ska väl klä sig lite fint, så kan ju skippa stora/håliga byxor och hoodies! Om jag hade nån klänning kunde jag ju ta på mig det också, naaaat :) Tror fan inte jag har en enda klänning, det närmaste är nog min suuuupersöta byxdress :DD Åhhh nu vill jag ha på mig den :'D
Idag har jag föresten vikt alla mina kläder i garderoben, och rensat ut 1,5 pappkassar kläder :) Hah, det va ju mindre än 2 månader sen jag rensade ut MASSA? Snyggt somfan javet, synd att inte mina finaste bhar inte syns :< Får nog gå och fota dom!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

WOOOW, länge sen jag vakna såhär sent..

Vaknade 20 i 11.. Och nu har jag jättedåligt samvete för det haha :D Dock blev jag väckt hela 3 gånger i morse. Först mor, sen mor, sen sms :< Men iallafall idag är sista dagen ledig, så det känns riktigt tungt. Men imorgon är det nog ändå inga skolämnen (JAG MISSAR MATTE YAAAY!) eftersom jag, sofi, valon, putte(?) och en till (+ massa lärare) ska tillSkövde och "mingla" runt på massa Teknik College partyn haha :D ÄTA MAT!! Sen kommer vi till skolan vid 2? Och då ska vi ta emot vår egen Teknik Collage flagga och sen mingla runt om man vill haha! Haha asså, ordet mingla. MINGLA SOM FAN!
HAHAHAHAHAHA VA FLÖTIG :DD Men det är okej, för jag har nyss vaknat :') Hahahaha
Nej vet ni vad? Nu ska jag duscha, vika kläder och sen städa lite :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det blev visst lite sent..

Jag gillar designer som ser enkla och dåliga ut och så, men gillade inte min speciellt mycket.. Får se vad jag tycker nu :) Vet att jag har en supersnygg header! För en gångs skull en helbild på min feja:) Som dessutom är tagen en flötig helgkvälll. :) Intressant jag vet, puss va!
Btwww, F5 om ni inte ser nån skillnad på min blogg, eller om den ser fucked up ut :*
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nåt som jag tycker är kul?

Folk som inte förstår ironi :D
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Golden Boy! Aha yaay me!

Fick för mig att va lite pervo och se på Golden Boy! Så jävla bäst :) Det påminner liksom så mycket om GTO, så det kunde va en parodi av först och främst GTO, men ändå är Golden Boy gjort tidigare. Så då kanske GTO fått sin perversa och unikt-tursam-och-amazing-kille style därifrån? :)
SÅÅÅÅ JÄVLA RÄTT! Videon är halvbra, men musiken är såå jävla rätt till Golden Boy
Välgjord och bra kvalitet!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

JAG HAR 25675 MINUTER ANIME :D

..Vilket blir ca 428 timmar. WOOOOW SÄGER JAG BARA :z
Och jag som chansade på att jag hade kanske 6000 minuter.. :D Har suttit nu i nån timma och räknat upp på lista:
Ai Yori Aoshi(ej komplett) - 250 min
Basilisk - 576 min
Cowboy Bebop - 770 min
Death Note - 851 min
D.N.Angel - 598 min
Ergo Proxy - 690 min
Fruits Basket - 624 min
Golden Boy - 150 min
Great Teacher Onizuka - 1187 min
Green Green - 288 min
Ghibli filmer - 974 min:
Howl's Moving Castle - 118 min
Laputa - 124 min
Nausicaä - 116 min
Only Yesterday - 118 min
Pom Poko - 118 min
Ponyo - 101 min
Porco Rosso - 93 min
The Cat Returns - 75 min
Whisper of the Heart - 111 min
Haruhi Suzumiya - 336 min
Hellsing - 299 min
Loveless - 276 min
Love Hina - 929 min
Midori Days - 312 min
Moon Phase(ej komplett) - 120 min
NANA - 1410 min
Neon Genesis Evangelion - 650 min
Ouran High School Host Club - 624 min
Paradise Kiss - 276 min
Princess Princess - 360 min
Random filmer - 566 min:
Darkside Blues - 83 min
LEDA - 85 min
Memories - 113 min
Millennium Actress - 87 min
Urusei Yatsura - Beautiful Dreamer - 98 min
Ranma - 4830 min
Rumbling Hearts - 336 min
Rurouni Kenshin(ej komplett..)/Samurai X - 1715 min
Sailor Moon(ej komplett) - 690 min
School Rumble  - 1272 min
Spiral - 625 min
Sukisho - 312 min
Strawberry Panic - 780 min
Vampire Knight - 624 min
Wedding Peach - 1375 min
TOTAL:  25675
Ai Yori Aoshi(ej komplett) - 250 min
Basilisk - 576 min
Cowboy Bebop - 770 min
Death Note - 851 min
D.N.Angel - 598 min
Ergo Proxy - 690 min
Fruits Basket - 624 min
Golden Boy - 150 min
Great Teacher Onizuka - 1187 min
Green Green - 288 min
Ghibli filmer - 974 min:
Howl's Moving Castle - 118 min
Laputa - 124 min
Nausicaä - 116 min
Only Yesterday - 118 min
Pom Poko - 118 min
Ponyo - 101 min
Porco Rosso - 93 min
The Cat Returns - 75 min
Whisper of the Heart - 111 min
Haruhi Suzumiya - 336 min
Hellsing - 299 min
Loveless - 276 min
Love Hina - 929 min
Midori Days - 312 min
Moon Phase(ej komplett) - 120 min
NANA - 1410 min
Neon Genesis Evangelion - 650 min
Ouran High School Host Club - 624 min
Paradise Kiss - 276 min
Princess Princess - 360 min
Random filmer - 566 min:
Darkside Blues - 83 min
LEDA - 85 min
Memories - 113 min
Millennium Actress - 87 min
Urusei Yatsura - Beautiful Dreamer - 98 min
Ranma - 4830 min
Rumbling Hearts - 336 min
Rurouni Kenshin(ej komplett..)/Samurai X - 1715 min
Sailor Moon(ej komplett) - 690 min
School Rumble  - 1272 min
Spiral - 625 min
Sukisho - 312 min
Strawberry Panic - 780 min
Vampire Knight - 624 min
Wedding Peach - 1375 min
TOTAL:  25675
Haha, asså shit.. Och i princip allt är köpt bara år 2010.. :z
Idag börja jag äntligen se på Ranma, så awesome.
Fast ärligt talat, nu när jag skrev ordet NANA blev jag helt plötsligt helt tagen, borde kanske se NANA snart igen? Fast kommer säkert bli sådär superledsen igen, serien är verkligen hemsk..
Iallafall PYSSHEJ ;D
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Och klockan är redan 4 :o

Känner mig rätt så nördig, har sett på Ensam Mamma Söker hela dagen, haha, jag börjar känna mig ensam av att se på det :'D Men ska ta lite paus nu, gå ner steka pannkakor :) Sen ska jag ha glass till det också <3 Och fortsätta se på Ensam Mamma Söker..
Får hoppas det inte tar för lång tid, hade ju tänkt mig jag skulle vika om alla kläder i min garderob (eller vad man ska säga), och sen skura/städa lite här och där i huset. Blir ju ändå ensam (eller vet inte bror kanske stannar hemma..) i kväll, så tänkte utnyttja tiden lite genom att städa och fixa, tycker det känns så jobbigt ett greja med sånt när alla är hemma och håller på och springer runt. Och sen kommer mor och/eller far ba "Åhhh, va du jämt är duktig!". Det är väl bra med uppmuntran och beröm, men för mig är det liksom för mycket ibland för en så enkel och självklar grej.
Nejmen, tjaprutt!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördagsmorgon

Vaknade för halv 8 men har ändå sovit 10,5 timmar, yaay me :D Kollade mobilen, så stog det det skulle va snö (har väntat i flera dagar nu!), och när jag kolla ut var det ju snö ute ;D Dock inte så mycket, men det ska ju komma mer (?), då kanske jag ska försöka lyckas dra ut bror och leka :D
Har kollat Hey Baberiba, men nu äre slut! Ska göra lite frukost, sen se på Ensam Mamma Söker, har typ alltid missat det :) Idag känner jag mig väldigt lugn och rätt så glad, skönt :D
SNÖ UUUUYYAAAAY!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Så jävla bra :D!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA flickor är bra kul ibland :*
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Tjenis penis

Just nu sitter jag och fryser, men ska snart lägga mig sängen igen! Idag va en sådär halvdeppig dag precis som igår. Skönt att det är helg, fast ändå. Har iallafall sysselsatt mig ända sen jag kom hem, har tvättat kläder, städat, gjort rent burar, lagat mat och ätit. Och nu ska jag ligga se film resten av kvällen, för det är ju jävligt kul.. Måste hitta på nåt kul, undra om nån vill spela något mysigt sällskapsspel med mig :z Eller så får jag gå och spöa bror i Tekken!
Ne, cheer up :) Kollar massa sexiga bilder på mig själv, kan det bli bättre? ;z
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Pussssss

Har varken haft lust, motivation eller ork att skriva ett jävla piss :) Men ändå.
Kom nyss hem från skolan, för va med Sofi på stan lite, och provade klänningar(hah)! Fast jag köpte inget dåmen. Är ju så fattig just nu HAHAHA :D Men om 10 dagar får jag lön, så då blirr det dirr att beställa tangenbord(eller lite innan..) och köpa lakan + påslakan. Synd att sånt kostar så mycket, iallafall mina lakan :z Fan det är nästan så jag vill köpa nytt täcke och allt möjligt, KÖR PÅ!
Igår missa jag Bonde, och kanske missar Robinson idag, det håller ju på så "seent", men jag behöver VERKLIGEN sova.. Börjar bara gråta och va grinig och trött. Och imorgon är det upp vid 4 igen, LOVE IT!
Nejfan, seriöst jag vill börja se Ranma nån gång snart, men känner att jag inte har någon tid eller ork alls. Fan va allt ska va kul, tjadå!
EN SÖTFIS :)!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Öppet Hus!

Fixa sig lite, men som vanligt när jag sprutat hårspray i håret så ångrade jag mig :D
Jag och Sofi syns överallt :o!
Finfrämmat i verkstaden!
Valon gjorde gaypose, men han fattade inte..
Så jag fick visa
Så snyggttt! Fullt med Industri"broshyrer" på Fordons bil :D
Den nya otroligt snygga golvplattasaken :)
Vi hade crosskart på besök
Och jag och Sofi fick berätta om vårt projektarbete (och lite industri, ya nooee)!
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Tog nyss VIPracing foto!


Snyggingar
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

HEY BABERIBA!


Jag sitter i mitt rum och skrattar för mig själv ;$ Hoppas inte bror vaknar :*
Jag har packat min väska full med saker, yaaaaay me! Fixar mig sen efter skolan, palla nu, måste ändå greja med det senare såå..! För övrigt är det en timma kvar tills min buss kommer, det känns som om alt bara är segt just nu.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Idag är det Öppet Hus!

Så för hoppningsvis får vi skippa några lektioner (yaaay!) för att fixa i ordning det sista, vill ju inte sitta med det precis innan öppet hus börjar! Vetefan om jag orkar med idrott idag, bli sådär äcklig och så kanske.. Och håret kommer inte hålla sig, så ska ta med masssa shit till skolan, SOFI OCH JAG SKA VA SNYGGA :Z!
Men iallafall, vaknade 6 (en timma för tidigt..) och kunde inte somna om. ASSÅ DET ÄR SÅÅÅ TYPISKT MIG, när jag har sovmorgon, vaknar jag alltid för tidigt!
Det blir en lång dag, kanske ska ta med massa kakor?! :D Haha så bra :)

;) PUSSHEJ
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (1)

Så jävla bäst;D<3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej hopp gummi snopp

:z Jag kom nyss hem, har handlat med mamma :D Två rosa Lypsyl(är beroende, nej till att jag ska ha äckliga läppar), tuggummi och lotion. Och GUUUUD va den där "Vitalizing"(den rosa..) luktar gott, shit asså!
Nog om det, idag ska jag lägga in en dresscode :)
Vitt baslinne från Gina - 79:-
Svart hood från Stuf(Team Sportia) - 299:-?
Svart halsduk från Gina - 99:-
Vita vantar från Lindex - nofuckingidea:-
Mörkblå jeans från Rütme - 899:-
Vita skor från DC - 899:-?
Ska jag räkna upp underkläderna också :)?
Ibland är jag ju väldigt bra :)
Någon annan än jag som tänkt på att mitt ansikte typ alltid ser ut såhär på bilder? :)
IKVÄLL BLIR DET UNG OCH BORTSKÄMD, SNYGGA BRUDAR GRR GRRR GRRRRR!
Haha vad jag kände mig seriös i det här inlägget, IBLAND MÅSTE MAN JU BJUDA PÅ SIG SJÄLV!
Pussss på stjärten!
Postad i: Shopping Kommentarer (1)

Jag äter godishalsband till frukost..

För jag har verkligen inget bättre för mig, och jag är tröttt. Gick upp 4, duschade och la mig igen. Orkar inte gå till skolan och ha mattee. Menmen, imorgon är det iallafall Öppet Hus, och det känns som om det ska bli kul. Skulle va roligare om en viss person va där då också :) Haha, men vi skulle väl ta nåt foto idag eller imorgon dåju? Kanske skulle fixat mig mer, men orkar inte sätta mig med det nu.. Är ju rätt så hardcore ändå..
MEN GUUUUUUD OMG :ooo Då ska roll-ups-en komma idag eller imorgon?! Haha, va hemskt.. För de som inte fattar: Jag och Sofi blev ju fotade för industri(FAIL :D), och så ska det tryckas på stora roll-ups. Det finns redan två sånna i "cafeterian" i Nya Vadsbo. Det är iallafall bilder, som är längre än mig, haha :'<
Tjahej!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

OMGGGGGG!

Jag trodde inte dom sålde mitt tangentbord längre :DDD MEN SÅ GÖR DOM DET!
Mitt tangenbord är awesome (förutom att mellanslags tangenten har börjat bugga, spelar för hårt!) :) Lätt att jag ska beställa! Dock vet jag inte om jag ska vänta tills jag får lön.. Men det är ju två veckor kvar, hmm. Bara dom inte tar slut, då blir jag ledsennnnnn ;<

SÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBAR :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En helt awesome vecka :D

Har nyss kommit hem från Skövde, och nu ska jag söka lite tangentbord..
Men iallafall, jag körde till Skövde,  hittade det vi skulle ha och lite till! Blev lite minishopping, köpte 3 par linnen, tshirt, halsduk och en stickad tröja. Sen åt jag och mor en cheeseburgare var :D:D::D:D:D:D Jag har saknat dom där snuskiga burgarna :'D
Sen åkte jag och mor handlade, köpte KYCKLING :DDD Awesome, riiiktig kycklig liksom. Det finns så mycket "nytt", jag vet hur allt ska smaka, men allt är ändå superkul :D

Har inget till far (det ÄR svårt att hitta saker till far..), men jag och mor ska väl baka en paj ikväll :)
Fan va jag är glad just nu :D
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

En söt pojke :*

Idag har jag vart på killbesök! Och det va superkul, mysigt hem, familj och allt :) Jag tyckte hans rum va superskojjj! 573857985137 gånger bättre än Disneyland :D Inte för att jag har vart där men.. Så jag är jääätteglad nu :) Dock har jag superont i magen, men tog två ipren och tror dom börjat verka lite! Antingen för att magen inte blivit speciellt van vid kött än, eller för att jag är så glad?
Well, godnatt!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En till bra dag!

Idag blev det ingen CNC heller, för jag och Sofi byggde ihop ett staffli till vår "affish" som vi höll på med igår.. Asbra blev den, HAHAHAHAH! Sofi hade en bild på ett sånt där litet staffli, ba för att vi skulle göra ett lågt. Och vårat ser ut som en stooor kopia av det lilla, så så sett är det ju asbra ;D Iallafall, vet inte varför, men det bara är en bra dag.
Snart kommer det folk hit, för det är kalas för bror och mor(?).. Hoppas iallafall man får somna tidigt, har sovit så lite den här veckan :)

AWESOME HAHA :D
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Gissa vad jag ska äta..?

KYCKLING(bitar), shiiiiiiiiiiiiiet!
Ba för skolans "kyckling"soppa smakade kräfta.. :'<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAAY JAG HAR SKRIVIT EN RECENSION!

Valde en annan bok, dock har den bara strax över 100 sidor, men får hoppas det duger.. Skrev iallafall en BRA recension, det vet jag :) Dock vetefan om det räcker till ett till MVG, men det märker vi ;)
Skrytmånsen ;) Nejmen serious, blev superglad för det MVG't, med tanke på att jag la ner mer än 20 timmar på tidsaxeln.. Jag har nog aldrig vart så duktig någonsin!
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Superbra dag! :D

Jag är pigg just nu iallafall, för det va en bra dag:D Hade ingen CNC, för jag och Sofi höll på med "skylt" till öppet hus hela dagen:D Och imorgon ska vi göra något typ av staffli att ställa det på! Men ja, vi lyssnade massa musik, och Sofi tyckte Avenged Sevenfold va bra, pluspoäng! Så därför lägger jag in låten hon tyckte va bra! Eller, den är superbra ju, ah ni fattar!
Snyggt gjort, ah vet! ;)
Idag orkade jag ha utsläppt hår, yaay me!
Försten m¨åste jag laga mat och läsa bok + fixa recension.. Haha vi får se hur det går med det :D
Fast det va inte så bra dag idag ändå, haha. Jag välte mitt mjölkglas :'< OCh vi satt ju där alla köar för att slänga maten. Så såg ju bra ut när jag satt där med en mjölkpöl, och ingeti mitt glas. Men Sofi hämtade servetter åt mig, hon är bäst :')
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hej jag är trött

Vaknade typ nyss men det va segt att gå upp måste jag säga. Idag är det verkstad, så får väl hoppas det blir kul. På tal om kul, idag ska jag läsa en minst 160 sidor lång bok plus skriva rescension tills imorgon. Orkar inteeeeeeeeeee, fan skiter vi i skola idag va?! :D GÖTTTANS
Fick föresten paket igår, snygga byxor, men ska nog sy in dom lite i benen :)
Godnatt..!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

JOHANNA!

Jag kollar igenom gamla och nya bilder :D Alltid lika kul!
1 år!
BLOND OCH BRUN!
Ser onormalt smal och snygg ut?! Vi skyller på vinklar och smink tycker jag!
Man ser väl iallafall alltid att det är jag :)?
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Jag är trött sådetså :)

Kom hem för ett tag sen och nu har jag ätit massa! Så nu är jag ännu mer pumsig :D Det va nog en bra dag idag?! Haha, mitt lag ägde på innebandyn(måste va för att jag inte va ute på plan..)! Iallafall idag var det cepejobbigt att vänta på bussen. DET BLÅSER OCH SNÖAR SOM FAN! Jag fryser :'<
Föresten hare inte hänt nåt kul idag faktiskt, måste fylla på mobilen imorgon, så jag får gratissms :D Det tog slut i morse, och då går pengarna åt som fan! Ska jag berätta en hemlig sak? Jag kanske ba får VG i bild, även fast jag för första gången på några år typ ansträngt mig lite, uschblä. Fast ska jag säga en annan askool sak :D?! Jag kommer kanske få VG i idrott, och för det är jag supernöjd! Har typ haft G förut, men mest IG :)
Nu ska jag nog se på film, vet inte om jag orkar sitta datorn mer senare, isåfall ha en bra kväll!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

IP2, klassfoto!



Kolla flötet med tuttarna ! :D
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Konstig dag :)...

Jag kom hem för ett tag sen. Först blev jag inte så pigg, men nu är jag glad :) HÖHÖ SÅ TÄNKTE INFORMERA ALLA OM MIN OTROLIGT SPÄNNANDE DAG! Orkar inte ta allt,men typ på idrotten va vi på korpen. Trodde fan vi skulle dansa men intedå!:'< Blev tydligen något kallat core! HAHA det passar ju mig som är så hardcore :z Efter det stod jag och spände mina bodyboulder muskler! ;) Nasty. Iallafall, efter det handlade jag lite shit, drog till skolan och sen hem. Typ hade fått paket från amazon.com, schweet ;D Och skolfoton, ehum, typ första gången jag blitt någolunda snygg?
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

I'll give Kurosawa a try!

Bror tycker mycket om en japansk (död) regissör vid namn Akira Kurosawa. SÅ jag bestämde att bror skulle få massa Kurosawa filmer när han fyllde år! Däribland filmen Rashomon (från 1950).. Och jag tycker ärligt talat att den filmen lät superbra (ÄVEN FAST DEN ÄR SVARTVIT!) :D Så nu ska jag ba fixa potatissoppa sen glo glo glo!

Haha, galna japaner :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAAAAAY :D

Kung
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

En tråkig söndag

Har nyss vart i stan och legat solarium <3 Idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra, men det blir väl mest att se film? OCH IDAG SKA JAG FAAAN ÄTA POTATIS!! :D Nejmen ärligt, skulle hellre se att det redan va måndag nu typ, även fast måndag är supersegt. Usch, imorgon ska jag upp vid 4.. Kul va?
Nu ska jag äta massa frukt och kakor och se på Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Hah, gissa om det va åratal sen man såg den?!

Btw, imorgon är det måndag, yaay
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon! :D

Jag somnade runt 9 igår, åhh va jag är bra :D Sovit 11 timmar tihi. Jag vill att min bror ska vakna, för han fyller år idag och jag vill att han ska öppna min present, så att jag kan titta på den :') För det är Pippi Långstrump TV-serien, hur awesome är inte det va?!
Jag är hungrig, jag vill ha potatis.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JAG HAR FÖR MYCKET FRITID JUST NU!

Det är inte det minsta kul att bara sitta hemma, men har försökt utnyttja dagen. Har tvättat, städat, sprungit, lagat pappas tröja och sett på TV! Imorgon eller på söndag måste jag sola, ska bli superskönt. Men just nu så har jag ingen aning om vad jag ska göra, typ spela något spel eller se film? Lite hardcore sådär ;) SKulle faktiskt  vilja spela sims nån gång snart, men det är så sjukt segt. Speciellt när Insiminator cracket inte vill funka. Vill ju att mina tonåringar ska kunna knulla?! Ett jävla spel detdär.
Ska kanske spela American McGee's Alice igen? :D
Åhh jag har inte hört den här låten på evigheter :'D
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Jag är bra :)

Skulle lagt mig för superlänge sen, men hakade upp mig på att jag vill beställa byxor. Dock så gick ju inte Humör byxorna att kirra, eftersom det är killebyxor och då inte finns i mindre storlek än 28".. Så beställde Rütme bxor, och hoppas på att dom är fina..

Pusshejjjjj <3
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Slutjobbat

Imorgon blir jag då ledig, känns faktikst skittråkigt.. Haha jag är nog förälskad :) Fast det är hemligt, okej? :* Menmen, snart är det Robinson, så ska väl fixa nåt att äta, fast nu är jag inte hungrig längre. Har superont i ögonen, så ska bli sjukt skönt att äntligen få SOVA ut! Men iallafall nu har man tjänat lite mer pengar så det känns ju gött.
Ärligt talat vet jag inte vad mer jag ska skriva just nu, ville ba liksom, berätta lite :)

Awesome!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nanny är bäst :D

Seriöst, det är skitkul ju! Synd att man typ aldrig hinner se det, går ju på så dåliga tider.. Men nu har jag tid, min buss kommer inte förens nästan halv 8, YAAY ME :D! Jag är trött och har mensvärk, ska ta en ipren, och sen jobba superkul :D OCH MÅSTE KOMMA IHÅG SKRIKA NER MIN NÄRVARO SNART!

Schweet schweet, det här blir ännu en ny spännande dag, HARE GÖTT!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagen i bild

Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

GODMORGON BARN ;D

Jag vaknade två timmar före min klocka skulle ringa, men ändå. DÅ HINNER JAG MED HÅRINPACKNING OCH ANSIKTSMASK :'DD Jag har nåt jobbigt skräp i näsan, men kan inte peta förens jag har tvättat av masken, irriterande. På tal om att inte kunna klia och peta! Shit asså, nu äre inte så farligt längre, men när min piercing va nygjord så gjorde det ju ont om man försökte göra nåt i örat. Fan ba för att det inte gick att peta i örat skulle det ju hålla på att klia hela tiden :'< Fan nu började det klia i mina öron ba för det..
KOLLA HÄR VAAAA
Nejmen, jag ska väl fixa lite frukost sen se på Hey Baberiba, höhh
Torrhumor :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)