>

Skolfoto idag, sen marken..

Jag känner mig faktiskt inte så glad. Men visst borde jag va, jag träffade Vidar och sånt idag. Inte så att man gjort de på superlänge men. Känner mig lite dum ba, som lät Sofi stå där. Usch.
Och sen är jag orolig för skolfotot. Kommer knappt ihåg hur det såg ut, och inte så att man såg supertydligt. Men får hoppas jag ser snygg ut. Kommer säkert se plattbröstad ut och tjock och äcklig. Men ändå. Har även tappat min lapp jag fick, men den gällde väl typ ba enskilda fotona + klassfotot i färg? Orkar inte kontakta kundtjänst. Vill inte ens ha enskilda bilder. Skolkatalogen säljs väl antagligen i cafeterian i år igen, så det blir väl chill.. Men katalogen kommer säkert inte förens i November/December, kul..
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska kanske äntligen se Memoirs of a Geisha, men ärligt talat. Har ingen lust till något just nu.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ohohoh jag är lite nervös (a)

Om några timmar är det foto som gäller! Läääääskigt... Haha jag är såå uppspelt :) Jag blir sur om fotografen försöker placera mig där jag inte vill va. Hmm, får hoppas det inteee händer :D För då blir det inget kul alls :'') Sitter och laddar med choklad! Ska le och ha bruna tänder :D Serious, jag är helt färdig, och det är 45 minuter kvar tills min buss kommer.. Vad gör man?! Inte direkt värt att sätta sig se på en film. Och ser jag anime kommer jag ba börja grina eller nåt.
Haha jag ska se på "Andreas Pops" :''D HAHHA

"Traaaitor...! Anyways. OKAY, what is your next album gonna know? HUUUUUU"
"I think Bill knows that, you salted little rat!"
"The next album's gonna.. Hmm... Bill's new album, that sounds coooooooool"
"IT SUCKED!"
"OHHHH"
_____
"Is it true that you are a gay man?"
"HAHAAAAH!"
"No, but I used to hang out with gay friend, but I'm not gay, I'm not really.. No no"
-"Tom" gör massa grimaser-
"REEEAAALLY?! WELL TOMMIEBOY! Do you like to.. fucking gals?"
"Yes"
"HÄHÄÄÄÄÄÄÄ!"
_____
"We stand there freezing on the fucking terraze, we stand there on the fucking terraze and freeeeezing! And you know? HUUH They did like eveeery possible position, the girl and the boy! You know, we just though OH PLEASE DO IT ON THE BED, and they did and we just OH MY GOD!"


Haha skrattar som en jude :)
Och så fattar ingen, men ändå.. :) Nu måste jag bajsa och snart är det inte lång tid kvar tills bussen kommer. YAAAAY
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nu ska jag typ sova. Kul dag..

Haha, dagen har gått fort ah. Kom typ nyss hem.. Men det kändes kul att köra mammas bil, det va ett bra tag sen. Den känner jag mig så säker på :D
Men iallafall, ska snart sova typ. Ta mig lite müsli. Och apelsinjuice! Sova länge, så man inte är för trött imorgon, ska gå upp halv 5 istället för 5. BARA FÖR ATT DET ÄR SKOLFOTO! wooooooow :) Funderar på om jag ska ha foundation/puder. Men det vete fan, kommer säkert ba ånga mig sen, som vanligt ^^.. Men det blir kul, i år kommer jag iallafall ha arbetsbyxor på klassfotot (hatar mina svarta som vi fick då. Och hade inte köpt några nya än dåå :)) Hoppas bara man inte blir ful.. :'< Men iaf, första klassfotot ever som jag har uppsatt hår på?! Haha, helt sick :'D
Jag vill verkligen göra något med mitt hår. Nån färg eller något kul. men ärligt talat är jag lite feg, kan man inte tro va?! Haha, men typ. Svart toning är inte säkert att det går ut helt, speciellt inte på blondt hår. Och hårfärger har fastnat så dåligt, för att när jag bleker mitt redan blonda hår blir det typ vitt. Och då försvinner pigmentet.. Så borde egentligen pigmentera håret, men palla få gult hår :z Fast ah.. :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gårdagens & Dagens

Shopping... Väska (Kom på att jag kan behöva en bra, typ till när vi ska gå Kinnekulle på tisdag) Två tröjor och en Ranma box :)
Hann inte skriva något mer igår, för jobbade ju till 7. Sen solade jag. För imorgon är det klassfoto. Vill ju inte se ut som ett lik!
Var på stan med Sofi både igår och idag, då vill säga :) Har blitt så kul att vi kommer bra överens :D Ibland gör hon mig riktigt glad :)
Men iaf, har nyss ätit lite, och nu måste jag bajsa. För sen ska jag ut med bror och mor och köra!
Btw, jag lysnar Beyoncé just nu, det känns rätt mysko. Men typ, jag gillade henne när jag va mindre haha.
Puss snyggingar!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

ÅH jag vill göra en AMV igen!

Typ en med Basilisk. Dock vet jag inte om jag vill göra en mixed AMV eller en AMV fokuserande på bara en karaktär (typ Tenzen? <3). Och vet inte om jag orkar, är ju liksom 24 episoder att gå igenom. Visst det tar väl inte suuuperlång tid. Men ibland buggar allt upp. Jag använder liksom Windows Movie Maker, av anledningen att jag inte förstår några andra program..
Typ såhär va..
Bror: OMG, HAR DU VEGAS PRO?!? :D
Jag: Jaa :D! Men jag vet inte hur det funkar.....
-Bror visar massa skit (även fast han inte ens har programmet själv :z)-
Jag: Va jobbigt, jag fatta inte... :<
Och ja, angående Movie Maker. Kommer ihåg att jag höll på med en Vampire Knight video en gång.. Och det va nog seriöst den bästa AMV:n jag någonsin gjort.. Men sen bajsa allt ner sig och buggade upp. Först försvann allt jag gjort. Så vart jag sur, men tog mig nya krafter att göra om det.. Och sen gick det inte att spara som en videofil. Movie Maker dog i mina ögon just då.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Skippad filmen och åkte ut körde!

Haha, kom knappt ihåg vilken spak man skulle trampa på :) Men ändå.. Körde först i Hassle, sen till stan. Stanna som fan i backar, bara för att (y) Jag är skitbra ju.... Ehe
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Memoirs of a Geisha

Som rubriken säger ska jag se på Memoirs of a Geisha, som är en av mina favoritfilmer :D Ikväll ska gråta som fan! -TAGGAD-

Nu ska jag hämta glass, fan va jag äter illa idag. Först mysko skolmat, sen potatisgratäng, usch. Och glass nu.. Hmmm..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Men usch

JAG ÄR HEMMA! Redan?! Ah jag är jätteglad och mår jättebra (y). Vetefan vad skolan har blandat ihop för skit, men den vegetariska maten är ibland vääldigt konstig. OCH väldigt mycket för extrem för min stackars mage. Idag va det någon cepe sås+allt möjligt skit.. Visst jag mår alltid illa och spyr när jag äter/dricker något. Men det är inte ofta jag får såhär ont i magen. Maten idag var föör sur, det märks på spyorna. Usch min stackars mage. Ska tugga i mig ett antal gaviscon nu. Och inte glömma att ta med några kartor till skolan imorgon. Dock tog jag slut på mina i mitt rum igår, men troooor att det finns en till förpackning med gaviscon nere..

Det här är min dagliga drog. Äter huuuur myyyycket som helst. Superbra för mig. Man tuggar tabletterna, så lägger dom sig som ett "skum"täckte överst i magsäcken, och det hjälper till att hålla maten där den SKA va :)
Har testat massa DYRA SKIT-mediciner (en fick mig ju till och med att ha ungefär som maginfluensa, det kändes precis så..) och det här är den ända som funkat bra för mig. Har använt den ända sen jag va 10 eller nåt. Love it<3
Haha, jag ska nog börja göra reklam :')
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

POTATIS :D

Jag sitter och busar med min fis :D Men ah, får väl snart lägga in honom i buren, för ska föna håret... Hoppas det inte blir äckligt, har inte fönat håret på snart ett år..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En tråkig dag.

Gårdagen var som sagt spenderad på kalas hos mina kusiner. Kom ju dit typ halv 7, så det blev sent fort.. Så i slutet vart jag rätt trött, irriterad och sen ledsen. Tillslut åkte vi hem, och jag fick äntligen somna, typ vid.. 12 .__.! Och så dampa min hamster, så jag hittade ett par öronproppar (har massa som jag fått i skolan :)) och sov med dom. HAHA
Idag vaknade jag iaf 8, så det blev inte så sent menmen. Har inte gjort något bra, tvättat kläder och sett på film och ätit pizza... Men nu ska jag få i mig lite namnamnam frukt :) Och se på Millennium filmerna. HAHA GO LISBETH SALANDER!
Jag ääääälskar frukt
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag slår in paket

Och det är skitkul :D
Om lite mer än en timma ska jag åka iväg, så får väl snart börja ta på maskara, sätta upp håret och vad fan man mer kan behöva göra? Men först måste jag kissa, innan det händer nåt tråkigt i byxan :<
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mini-shopping

Två halvtråkiga basic tosor, ett par fluffgia trosor(me love them), choklad.., två par knästrumpor, två par tights/leggings(dom ena är lila, men det syns inte.. HAHA). Och en BH, dock var den inte så super som resten av mina balconette BHar. Men ändå. Ba för att den typ va liten i modellen eller nåt va jag tvungen att ta 75DD och då hamnade axelbanden i fram lite långt ifrån varandra, i min uppfattning. Men mor tyckte jag skulle köpa den, så! Iallafall bättre än för små BHar..!

Har nyss ätit pizza och börjat se på Ouran High School Host Club.. Och det betyder att jag har sett klart på Midori no Hibi. vet inte hur jag ska beskriva serien, men sjukt bra. Dock fattar jag inte slutet. Ett helt vanligt, uppenbart slut, men ändå kniper det i bröstet och man gråter sig i genom ett antal episoder. HAHA
Om nån timma ska jag till Mia på Kalas! Spännande, men juste. Ska slå in presenter nu :)
Postad i: Shopping Kommentarer (1)

Nu ska jag in till lilla fina Mariestad

.. MED MOR!
Ser ju nästan ut som stockholm?!?! wow
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

God morgon!

Jag vaknade tio i 7 :) yaay me! Men det är fan jobbigt att vakna så tidigt, för man vågar inte riktigt springa ner så mycket och så. För då kanske någon vaknar, och jag vill inte va någon sorts levande väckarklocka en tidig lördags morgon :D Iallafall, har nyss kollat på vad jag ungefär ska ha på mig senare idag (det är kalas, och idag har jag bestämt mig för att KLÄ UPP MIG liiite). Ska ha mina kängor men SÅ ÄRE SÅHÄR VA, att jag vill ha ett par ljusa knäststrumpor. och jag hittar inte några av mina knästrumpor, måste slängt det för att jag inte trodde det skulle komma till användning :D haha så typiskt. Ske se senare om mor vill skjutsa in mig till Lindex! men det kanske funkar fint ändå. FÅR SE!
Nu ska jag nog se på sista dvd:n av Midori no Hibi. Aww va spännande :'D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JAG ÄR SKITLEDSEN NU :<<<<<<<

FAN nåt har buggat med Quest for Glory, började märka att det blev sånt här felmeddelande ibland när jag skulle loada för nån dag sen. Och nu blir det felmeddelande så fort jag försöker loada jäämt. Så kan inte spela ju :'< Jag är deprimerad.... JAG SOM HADE KOMMIT SÅ LÅNGT! Jag ville ju bli kung, och ha sex med Nawar (om man kan det..?) fanfanfan ;<<<<<<<<
SÅ SYND DET ÄR OM MIG!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Dagens + Gårdagens inköp

Fan, har ju redan räknat upp vad jag köpte igår. Men ÄNDÅ en bild är mer! Och idag hittade jag hyffsade kängor :D Och ah, som vanligt är bilderna superbra. Men som sagt, jag är ingen hobbyfotograf >:) Tror inte jag kommer använda skorna, för dom känns inte direkt Johanna, men det va ju iallafall ett kul köp! :D
Och igår fick jag en Ranma box! Och min stooora mysiga Cannibal Corpse tröja. Nu ska jag.. ÄTA!
Haha, jag är blå på ett finger :'< Va skitglad typ YAAY JAG SKA BAJSA :D Så klämmer jag fingrarna i dörren :'<
Snyft
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Skövde igår, kanske idag igen?

Jag sov gott inatt. Eller vaknade en hel del gånger. Men har sovit typ 11 timmar ;) Kom hem från Skövde , packade upp, la mig och sov. Så somnade lite innan 7. Kooling där! Därför skrev jag inget igår. Men hitta lite stuff iallafall, ett par TIGHTA BLÅA jeans(jag har svårt för tighta jeans. Och blåa jeans är det svåååraste), halsduk, vantar, hårgrejer, 2 t-shirtar varav en står det "LITTLE MISS COLLECTOR" på, passar mig prima :D  Och så var det trevligt att liksom träffa Mia sådär, det va bra länge sen ;D Haha jag va nära på att köpa en klocka för 1000, men jag bestämde mig för att inta göra det, för så skulle jag ångra mig sen. Jag måste tänka igenom noga när jag ska köpa något. Och om det vore så dyrt så skulle jag defenitivt behöva tänka igenom det jäävligt noga. Iaf när det gäller en sån sak.
Söt? Mmm, ja vet :)
Hörde mor och far kanskeee ska till Skövde idag eller imorgon. Då vill jag med. Vill hitta ett par snygga kängor att ha i höst/vinter. Och kanske jacka?
Har rast just nu i typ 5 minuter till. Ska tydligen ha CNC hela dagen idag. ELLER NEJ. Svenska i slutet, usch jag kommer somna. Jag vill hem nu nu nu nu nu nu nu nu. Men ändå. Fan har inte börjat köra min plastbit än. Men eftersom vi har CNC nästan resten av dagen så kanske jag hinner ändå. Det va nåt jag tänkte på, men nu vetefan längre. MEN ÄNDÅ
CHACHA, hah
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

:) Idag är en bra dag

Blev inget Sövde idag, det blir nog imorgon ist! Men det har vart en fin, har haft väldigt kul med Sofi idag :D Och om mindre än en timma ska jag springa nattorientering med henne. Hoppas vi inte går vilse :*
Imorse tog jag en äcklig bild på min rygg :) Och ba för jag är glad idag tänkte jag lägga upp den så att hela världen kan se den. Men då kanske jag inte är lika fin i andras ögon längre, så jag skiter nog i det....
Nu måste jag bajsa :) Pusshej
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Godmorgon!

Är den snygg eller snygg?!
Iallafall, har sovit typ 10 timmar idag, yaay me :) Jag älskar sovmorgon! Undra om vi ska jobba idag..? Det blir nog så för mig, iallafall med tanke på att sa nog inte jobba på torsdag. Imorotn är det nattorientering, men före det (imorgon) ska jag va med Mia i Skövde, yaay :D
Nu orkar jag inte skriva mer, för jag ska se på Whisper of the Heart och äta glass :D
Pusshej
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Element

You Scored as Fire

Sometimes people are afraid to approach you, either because of your reputation, how you look, or how you act. People under the "Fire" category often tend to stand out from the crowd. Either being very loud and bossy, or dressing extremely. Either way all Fires make excellent friends and would stand up for them no matter what. At first you may seem hard to approach but everyone who knows you, would hate to lose you. You can be posessive and clingy but a lot of people like it that way! You often prefer touch, like hugs or using your hands while you talk. You feel it expresses what you feel better than words.

- Det känns rätt mycket som mig, ah(!?)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JUSTE!

Fick paket idag. Hah, jag kommer fan ha anime för flera månader typ ;)
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Pappa är söööt iblanddddd

Idag är jag extra finurlig och lägger in en mini-kik på dagens kläder. Fan , ett steg närmare att likna en riktig blogg! Awwwwww..
Nejmen, ah, är trött efter skolan och så. Men när jag kom hem sa pappa typ "jag handlade åt dig igår". Bah vaaaa? Haha, så har sötprutten köpt en Cannibal Corpse tröja åt mig!
Jag har vart och handlat med mamma, så har massa mer isglass och choklad nu. Fan har definitivt ätit fööör mycket choklad på sistonde. HAHA.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel!

Så jävla bra, ärligt asså :z Eller, ah, gillar deras äldre låtar, och framförallt på tyska då.
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Sitter och roar mig med meningslöshet :)

Sååå dåliga och framförallt gamla, men ändå. Jag har cepetråkigt. SKA SPELA QUEST FOR GLORY, och äta choklad. Ibland är man bra. Och sen ska jag hoppas att kvällen segar sig fram, för imorgon är det skola.
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

I LOL'D

Har sett på Golden Boy, hahahahahahah. :) Det ska väl va lite parodi, det påminde faktiskt rätt mycket om GTO ibland. Men höll på att dö varje gång han cyklade runt "Study, study, study, study, study...(etc.)" Så störd!
Just nu provar jag kläder, och funderar på om jag vågar gå i tighta jeans imorgon, hmm.. Blir så sur på mina KORTA ben, skulle jag ha långa fina ben skulle jag va skitsnygg. Eller asså.. Jag vill inte va längre, men vill ha längre ben i förhållande till kroppen :) Hah you get it.
BTW. Nu funkar det att gå in på Megastore igen, har vart lite dåligt de senaste dagarna, yaay :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Åhhh, jag vill handla!

Ska fråga mamma om hon vill följa med mig till skövde i veckan, måste köpa ett visst antal av en viss sak. Hemligt. Och nån tshirt/tröja och typ.. Vill fortfarande hitta byxor. Jag har SÅÅÅ svårt med att hitta byxor. Iaf när det gäller tighta byxor.
Men såg dessa på Ginas hemsida
Bara dom finns i Skövde så kanske dom duger.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag är bäääst!

Min gubbe dansar bellydance. Hah :) Men iaf, har vunnit alla Rites of Rulership uppdrag. Ska ba ta hand om Minos nu. Han får inte förstöra the prophety stone! Och längtar tills jag ska få gifta min med Nawar :*
Nördigt. Ne nu såg jag ett troll, så orkar inte spela mer nu. Har sett klart på GTO. Hm, ska duscha och sen se på Golden Boy HAHAHAH :D
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Nu börjar det fan hända saker!


Har nyss byggt mig en luftballong så jag kan ta mig precis vart jag vill :D Är just nu i en vacker skog dansar med en skogsgud (träden), för jag gav dom vatten från floden vid Pegasus näste. Awwww. Och Jag har sagt att jag älskar Nawar, och kysst henne. Awww.
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

"That 1990s show"

Det finns ju sååå många bra program från typ 1980-tidigt 2000-tal. Just dom här är ju mer.. Nickelodeon program. Tänk då på alla Cartoon Network program, som Johnny Bravo, Dexter och framförallt SCOOBY DOO <3 hah, jag älskar Scooby Doo :)
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

ORKKKAAA

Känner att FAN jag orkar inte spela QFGV, typ ska slåss ännu mer, och det blir bara svårare. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra den här gången, orkar inte. Och är trött. Ska ta lite müsli, tea och kanske se på Millennium Actress. Ska bli spännande :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nördigt :)...

Anime jag fått igår + idag! Haha, jag måååste verkligen sätta upp en hylla, har överfullt.. Eller rättare sagt, har inte plats där allting är just nu! (Väntar på fler Ranma boxar, får nog en till på måndag eller tisdag)
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA.
Tavlorna sitter sjukt snyggt på väggen, jag är nöjd som faan! Tyvärr blir bilderna rätt kassa när man måste förminska ner dom och sen ladda upp dom här. Men ändå!
Snyggt, har en gigantisk skräphög mitt på golvet. Snubblar över den om och om igen!
Men nu ska jag nog spela Quest for Glory, CIAOO!
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

En ordentlig överraskning!

OJOJOJ! Mitt paket från amazon kom idag :D Konstigt, eftersom det var det som var beräknat att ta mest tid av mina paket jag beställde från/via amazon. Haha, made my day :) Senare visar jag nog upp det jag fick idag + igår! ;) Spännande va? :D
(BTW, det är helg <3<3<3<3)
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Spännande! ;)

Ska snart öppna paket, men först äta pannkaka!
Idag vart det som sagt jobb, jag är trött.
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Dagen går fort..

Jag har sett på Samurai X - Reflection idag, och gråta gråta gråta är bra ord att beskriva med. Dock har såååklart Trust & Betrayal 347818901 gånger sorgligare story..
Trodde jag skulle få två paket från megastore idag, men dom kommer npg imorgon. OCH KANSKE ett 3e paket från megastore.. Och har jag tur kommer tavlorna imorgon, dom blev ju ivägskickade idag.
Det är jobb imorgon, jag har ingen dom helst lust!
Nu ska jag spela Quest for Glory resten av kvällen, och fööörsöka ragga mer på Nawar :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

"Inget går upp mot en bra frukost"

Ne, tea och mörk choklad är inte helt fel!
Ska snart gå ut till bussen.. Usch, är supertrött! Men ah, NANA boxarna skickades igårkväll till mig. Dock undrar jag varför dom lägger varorna i separata paket, alltså 1 paket per anime box.. Hmm. Aja! Påväg är det iaf <3
Fan nu måste jag dricka upp mitt tea! CHA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

HAPPYFACE!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tavlor ;)

Mamma kollade nyss mailen, och aw. Dom skrev dom skickar min order imorgon! Borde jag få den på torsdag, eller eventuellt på fredag? Sweeet, är verkligen... hur säger man att något är spännande i "jag är" form?

//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

ÄNTLIGEN HEMMMMMMMMA!

Sweeet ;) Dock är det bara en del av min order. Resten är från USA, och blir nog skickat senare idag/imorgon. :D
Dagen har vart hårt, och känner att magen längtar efter mat! Snart ska vi börja lägga mer plattor... KUL!!!!!!
Tänkte jag skulle se Samurai X: Reflection, men det får väl bli imorgon, är så sent nu. Ska göra nån mat och lägga mig se på sista avsnittet på volym 6 av GTO (dvd:n har stått med ett otittat avsnitt sen i söndags. HAHA)
Jag är hungrig!
MEN AH, känns gött. Missade ju jobbet i tordags, men nu ligger jag iaf på 500 kr redan! På två dagar, vi tjänar rätt bra. Dock tycker jag vi borde få lite mer betalt, eftersom vi gör rätt tunga jobb för det mesta.
Vad var det nu igen?! Jo juste, MAT! Ciiiao
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sitter i skolan..

Har typ nyss slutet, så sitter med Sofi (som slutade 12!) i "dataholken". Ska sitta här tills typ halv 4, för då börjar vi jobba.. Och slutar 7. GÖTT!.. Ska fördriva tiden, kanske ladda ner lite Nintendo till datorn? Eller om jag orkar, så kanske jag borde sitta i CamModulen och göra färdigt mitt CNC program.

Ville lägga upp Sofis arbete också! En bil! OBS, Hon är inte dum, har gjort den spegelvänd medvetet, tyckte det va koolt! ;) Nee
//JOHANNA
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (1)

Shit va tiden har gått?!

Slutade spela vid 7-8, har sen dess vart med mamma pappa och grejat. Kolla nyss min mail, och shiiit. HAR INTE FÅTT NÅT MAIL OM ATT SUPERMART INTE KUNDE TA KORTUPPGIFTERNA! Vilket jag fick när jag beställde med MITT kort (som inte går betala på internet..). JUSTE, har glömt säga, att jag la en order, med brors kort! Har tjatat mig till att han skulle betala (ofc, förde jag över pengar, men att jag skulle få använda hans kort om man säger så :))..
Nu ska jag ta lite müsli och sen lägga mig. Hoppas på att man somnar tidigare idag!
Och så har mamma skickat mail om tavlorna. Så får hoppa jag får dom snart, grrrrr.

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

MEN ÅÅÅÅÅÅH!


Mailade förut angående min order (tavlorna). Så får jag ett svar om att dom behöver ett godkännande från en förälder. Åhhhh, kunde dom ju mailat om?! Ingen har ringt till mig, men svarar ändå knappt på okända nummer heller..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sweeeeet?

Hade svårt att somna igår, så somnade inte förens 1. Göttans! Fan är trött som fan, fick gå hem eftersom jag missade bussen med fem minuter. Jag hade sett fram emot att för första gången sen skolan började, få komma hem tidigt. Men nepp. Hade iaf orientering på gympan, så det får väl va värt det :)
Kom nyss hem och ah, hade fått faket. Dock ska jag inte gråta av glädje förens jag fått resten, eftersom att detta bara var en delleverans!
Ska nog snart spela Quest for Glory?! Och äta!
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

FYFAN VA SORGLIGT :'<

DET ÄR SKOLA IMORGON, så jag måste snart lägga mig! Jag som hade så kul att spela Quest for Glory V.. Jag har ju bara två byar kvar att utflåna fiender i :'< Efter det kanske jag blir Silmarias nye kung!!!!! FYFAN ASSÅ. Och så måste jag äta nåt också, har nördat hela dagen :'< Ibland är livet grymt.
BTW, Min gubbe är askool tjuv. Jag råna banken fick massa pengar. Men ingen misstänker mig, för jag heter Jesus :)

//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Quest for Glory

Jag är supermegaduktig! Har installerat Quest for Glory på datan :') Dock vet jag inte hur bra det kommer gå, är rätt otålig med det spelet, men det va alltid kul att titta på när bror spelade det förr i tiden :D

//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

JAG KAN INTE HITTA DRACULA SPELET :<<<<

God morgon.
Jag satt och spelade Claw, så kom jag och tänka på lite roliga banor (från ett dracula spel för barn..), som jag tydligen blandat ihop lite med Claw spelet. Trodde nåt va fel på spelet eftersom att dom inte fanns. SÅ blev att tänka till lite. Och nu undrar jag. VART FAN är Dracula spelet?!?! Haha det va ju sååå jävla bra. Kan ju inte ha slängt det :<? Det är ett rätt gammalt spel, och jag lyckas inte hitta det på internet, inte ens någon bild ifrån det. Sorgligt värre :'<
Ska nog snart göra omelett iaf, fast vet inte om jag vågar äta. Drack tea förut, och mådde SUPERILLA, spydde lite. Men kanske bara har med min dumma mage att göra, som vanligt.
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Känns som söndag. Skönt med en dag till ledigt..

Vaknade vid 10 idag och va suuuupertrött. SKulle va gött sova längre, men det går ju inte. Så ska bli sjukt sköööööönt att gå lägga sig nu, och hoppas man vaknar tidigt imorgon.
Blev lite sent går, vet inte varför. Tänkte lägga mig halv 10, men sen satte jag mig vid datorn (anime ni vet...) och kom inte i säng förens halv 1.. Men typ asså. Kyou Koi wo Hajimemasu är en manga serie som jag läste för.. nåt år sen. Så sökte jag bilder, och fick upp bilder som va som tagna ur en anime serie?! Blev helt wow. Sökte upp det på animenewnetwork. Och visst var det så, en OVA serie (dock endast ETT avsnitt på 20 minuter).. Blev lite tveksam när jjag såg den va ratad "Decent" vilket inte är alls bra.. Men bestämde mig för att se det där avsnittet ( JA, jag glodde på internet, jag skäms. Men finns inte någon release ändå (a)) Jag förstår verkligen inte hur den kan va så dåligt ratad!?!??!! Jag grät som ett spädbarn. SJälva ansnittet var bara som en kort snutt i slutet av mangan (så jag visste vad som skulle hända, samt vad som HÄNT INNAN..!), kanske därför den va dåligt ratad. Jag som läst mangan, och hängde med. I felt the pain. Låter skitdum men ja typ sådär. Skulle jag inte läst mangan, skulle jag va lost typ, och tycka det va supermega löjligt.
Iaf idag. Eller just nu så är HP, Tina och Oscar på besök. Vi har ätit pizza, jag som är så social tog med mig pizzan till mitt rum.. OCH SÅG PÅ GTO <3
Men nu ska jag sova. Godnatt världen, dröm om mig!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag tror jag dör..

Jag känner mig inte speciellt glad, men hjärtat spricker av glädje, ögonen vill gråta. Jag pratar om anime. För vissa kanske det verkar stört, men jag blir så himla lycklig av anime.



"Idag skickar Megastore.se följande produkt(er):"

Awww. Synd bara att de andra boxarna inte kommit in än. Men man får ta det som det kommer. Snart ska jag iaf få se Samurai X - Reflection <3
SKa snart kolla posten, och hoppas att det ligger en avi i brevlådan, men det tvivlar jag på.
Idag mår jag faktiskt riktigt bra, snuvan är typ borta. Bara lite hosta och så ibland. Det va bra av mig att avstå det roliga nöjet att gå till skolan ons-idag. Jag har hunnit bli frisk tills nästa vecka. Det är väl det viktigaste?
För övrigt ser jag på Onizuka, det är sjukt bra <3
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Det är segt att va hemmaaaaa

.. Och jag vet inte vilket humör jag är på. Jag är sjukt sur. Framför allt för att jag har ett skitkort, som inte kan betalas på internet med. Sur för att jag inte fått alla mina beställningar. Sur för att jag är förkyld. Sur för att jag inte är i skolan, sur för att jag missar jobbet.
Men jag har tur, jag har anime. Tittat två Ghibli filmer, långt ifrån några av mina favoritfilmer från Ghibli. Men Ghibli filmer har en tendens att göra en så sorgligt lycklig. Och nu ser jag på GTO. Jag blir varm i hela kroppen :)
Skulle gärna se serien som gjordes före GTO, då Onizuka fortfarande va tonåring.. Men det är nog svårt om man vill ha det legal, har faktiskt bara släppts i Japan och då på VHS... Fyfan för det!
Vill också se Sayonara, Zetsubou-Sensei, ska väl va något liknanade GTO bara att teachern är suicidal. Haha. Men det är lite samma där. Dock är ju det en RÄTT så ny serie. Och Media Blasters har köpt "licens" för serien, och skulle släppa första dvd:n i maj, men den har ännu inte släppts..
Äh whatever att skriva så mycket om en ända serie, finns så mycket man vill se som inte går.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har suttit vaken en timma.. Jag vill sova mer

Idag mår jag bättre än igår kväll. Elller min förkylning vette fan men jag är gladare. Är fortfarande sjukt sur på mitt jävla skitkort som inte går att betala med, men får tjata lite på bror kanske.. Känns som om ingen vill hjälpa mig fan. Ska jag restnotera skiten på sfbok kommer jag få vänta kaanske en månad, är inte säkert att det kommer in igen ens. Dessutom kommer det kosta MINST 1000 kr mer än om jag KAN beställa från amazon...
Och blir så ledsen, när mamma pratar så lite. Jag vill att hon ska fråga hur jag känner, vad jag har gjort idag, vad jag har för planer och allt sånt. Visst kan inte klandra henne, hon har ju jobb, och man blir väl trött.
Men nu ska jag inte tänka på det, då börjar jag bara gråta. Idag vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra. VILL VERKLIGEN INTE VA HEMMA.. Och idag äre jobb, kul kul kul att missa det.
Får hoppas mina tavlor kommer idag. Har inte fått hem nåt på  superlänge.
Ska väl ta och glo Ghibli filmer, vad vet jag?

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Har varit hemma idag. Basilisk är åter igen slut.

Mådde inte alls bra när jag vaknade, blir väl att va hemma resten av veckan.. Och missa jobbet + det roligaste på hela jävla skolveckan, nämligen CNC..
Har sett klart på Basilisk idag. AV någon anledning var det alot more painful den här gången. Kanske för att man hängde med mer? Har börjat gråta minst 50 ggr bara idag. Haha.. Förstår faktiskt inte varför den inte är högre ratad på AnimeNewsNetwork? Eller den är rätt högt ratad, men tycker den kunde hamnat mycket högre..
Och höll på att dö när Tenzen hade håret uppsatt, han är nog fan den sexigaste animegubben of all time (a).. Fast är allmänt svag för alla dom hära brutala/underbara ninja/samurai karaktärerna, grrr..
Men ja, nu ska jag väl se lite på TV, och äta något. Konstigt nog är jag verkligen aldrig hungrig nu för tiden.. Men äta bör man, annars dör man (yyy)!
Tenzen är fan bäst !
Och Yashamaru är superkool också (a)
Nejmen ärligt talat, nu ska jag LISTA upp mina favoriter (asnörd..)
1. TENZEN!
2. Hotarubi
3. Yashamaru
Älskar Iga klanen, förutom Oboro, som är en liten jävla mes.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nowai

Såklart så funka det inte betala med Visa Ung, sug min...  Det blir att hoppas SFBOK tar in Nana igen!
Sur, ska snart äta. ÄNTLIGEN. Vet ba inte vad jag ska se på..
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej jag är en trött worker

Kom hem för en timma sen, och usch va seg jag är. Dagen va jobbig, liksom sitta jättemysig såhär skitförkyld (y) Jätteäcklig.. Och efter skolan va det ju jobb, klippte gräset och va sen med de andra och rensa ogräs.
Har nyss TESTAT att beställa NANA från Amazon (efter som det ALDRIG finns i sverige..!) Det har inte dragits några pengar från mitt kort än, men det verkade ju som om köpet gick igenom?

Får hoppas på det bästa. Men eftersom det skickas från USA, så kaaanske det blir någon tullavgift eller kanske lite extra kostnader. Men jag borde ändå tjäna på det..
Först och främst är att se om beställningen går igenom, eftersom att jag inte kunnat betala PÅ INTERNET med mitt kort förut.
La egentligen i massa skit i kundvagnen, men jag är sån som alltid måste tänka igenom mina köp noga. och ÄVEN om det va 4785717138 gånger billigare än i sverige, anses det onödigt. (Även fast jag ska köpa filmerna med tiden)
Mina tavlor borde komma i veckan? Det stod ju "Leverans inom 1-3 dagar" eller något sånt. Isåfall ska jag få det imorgon?! Haha, ne dom får till fredag på sig :D
RIP daddy?! Hah, inte så att jag längtar, men när han väl bestämmer sig för att komma till himmlen, ska han få ligga i en sån här :) <3
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Usch va seg jag är.

Känner mig så jävla kass. Asså, har nån jävla värk som sitter i nacken/bakhuvudet.
Och är allmänt förkyld. Skulle gärna va hemma. Men så kommer man på att fan, imorrn ska jag ju jobba. Kan ju inte missa det.. Och såå.
Fyfan va segt, jag orkar inteee! Jävla jobb. Känns inte värt att missa det, för kan ju tjäna nån hundralapp. Det gör ju lite.
blääää
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Oppps, I did it again!

Har beställt 4 canvastavlor, som jag valt eget motiv på. Tänker dock inte ta upp vad dom kostade... Men man får hoppas att det känns värt.
Började dagen med att dra ner typ alla mina fula posters från väggarna, är så trött på att ha något meningslöst på väggarna BARA för att! Så får hem två Love Hina tavlor, en Ranma 1/2, och en Howl's Moving Castle tavla. Det blir nog mysigare :)... Men jag blir fattigare. Eller varför ska jag tänka på det. Jag har ju massa pengar att lägga in på sparandet sen ändå :D Nu får jag finare väggar. Vill ju egentligen måla om, Men HUR värt är det om man kanske ska flytta om något år?
Nu ska jag äta något.
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Godmorgon

Har nyss lagt i lite skit i tvättmaskinen, tat lite müsli, och NU ska jag se på Basilisk. YAAY ME!
Ska bli sååå kul att se Basilisk,. och nu kommer jag hänga med bättre i början, eftersom att jag vet vilka alla är nu och så :))
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart att få se IGA klanen igen :) awww <3
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Shit NU blev jag glad!

FÖRST så såg jag att sfbok har fått in första volymen av den nysläppte officiella utgåvan av Vampire Knight (skrev om det för några månader sen?) Så blev superhigh på att köpa den, men det känns som om jag bara vill lägga i massa mer skit i ordern då, BARA FÖR ATT.
SÅ ska vänta lite med att köpa det.  2a volymen kommer ut i slutet av september, och 3e i november, så kan ju vänta tills jag iaf har några mer än 1 enda volym att beställa (eller tills NANA har kommit in! <3)
Det är ju tyvärr så, att det inte har släppts någon officiell utgåva (eller jo nu håller dom ju på men..) av Vampåire Knight. Så Vampire Knight är det ENDA bootleget jag har, men inte länge till: det känns skönt. Inom loppet av ett år, kommer hela Vampire Knight serien finnas på officiell utgåva. Oh yaaaay!
Föresten måste jag äta nåt snart ;o
Och FÖRESTEN, så hitta jag nyss en AMV som jag ÄÄÄÄLSKADE, men har inte sett den på snart ett år. Och inte lyckats hitta den, men här är den. Soooo sweeet.
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

"När hon väl skriver gäller det bara anime.."

Tyå asså :) Blir lite putt, Megastores leverantörer har restade varor.  Nämligen Ranma. SÅ kommer dröja ett tag innan jag får dom, men jag borde iaf få dom. "Den som väntar på något gott.." :) Menmen, ska nog passa på att se om lite serier då. Tyå Basilisk och  hmm... :) LOVE HINA?! Ne, vet inte om jag pallar men ah. Det blir nog bra.
SÅÅÅÅÅÅ otroligt skönt med helg, det är jobbigt att gå i skolan.. Men usch jag har massa saker att göra! Och fryser som en eskimå. Asså familjen MÅSTE tydligen ha typ alla fönster öppna. Och shit, sitter med ett täcke och fryser. Hur fan ska jag kunna göra nåt när det är så jävla kallt?! 5 par mjukisbyxor och 3 hoodies.
Det får nog bli så. Fan va tjock jag kommer se ut.
Jag vill se han igen, han med så snälla ögon :*
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Äppelpaj och Fångarna På Fortet final

Det är reklam nu, men ville bara liksom skriva att jag håller på å gör äppelpaj (a) Ibland vill man ju låte lite duktig :) Egentligen är jag inte minsta sugen på nåt SÅÅÅ sött, men kan ju va lite mysig mot familjen nån gång då och då!
Efter fortet blir det att sova, jag är ju fantastisk!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ny parfym, yaay me

Skola orkar jag inte ta upp, som vanligt :D Men efter skolan väntade jag på att mamma skulle sluta, sen hämtade vi ut paket. Varav ett var till mig, med en parfym. Nämligen Paris Hiltons Can Can, som vart en av mina favoritparfymer ända sen den kom ut. Hah
Jag är hungrig, ska snart äta.. Nåt med svamp, ehum. Har såååå jävla mycket.
Och gissa vad? ;) Jag vaknade av mig självt 3 minuter innan min klocka skulle ringa imorse, alltså klockan 6. Fan va jag är bra. Har vaknat 6 varje morgon den här veckan, av mig självt! Stolt stolt stolt. Fast imorgon ska jag upp 5, buhu :<
Men gött att det bara är industri dagar kvar nu. Är 17483689654082 gånger roligare.. :)
Och yay, megastore är lite sega, men nu har dom avbokat min beställning, så ska ba in och lägga en ny. HAHA
GODNATT, farewell, sayonara!!

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)