>

Projektrapport skrivande + Oboy + MTV

Det måste göras..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

I väntan på buss! Snart helg, slutar 2 <3

imag0381 (MMS)

I väntan på buss! Snart helg, slutar 2 <3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

TJENA TJENA !

Har inte riktigt haft tid och lust att skriva något, praktiken är som sagt igång i full fart :) Sen får man inte fota och greja inne på Elos, så kan väl inte direkt lägga upp bilder och berätta om dagen, haha.
Men ja, idag är första dagen som bara rullat, har vart lite småstrul igår och speciellt i tisdags morgon!
Gissa vad? Imorgon slutar jag tidigare, yaay <3 Och sen ska jag nog dra mig och leka med en söt liten kompilompis, så det känns riktigt skönt!
Frågan är - kommer jag få va vid fräsarna även nästa vecka? Tror inte det, synd, jag är smått kär i typ alla människor där! Hihi, Frasse säger han ska dra med skolkatalogen imorrn och visa alla, OM HAN KOMMER IHÅG :):):)
Ska inte sitta och tjata om massa ointressant nu när jag skriver!

För övrigt är Rosanna Charles med i Lyxfällan idag, man har ju bara gått och väntat på det! :D Men det börjar ju kl 21, så man kan ju undra om det är för sent? Ioförsej är det fredag imorrn, men ändååå.
Puss!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Årets första dopp igår, yaay!

Sista lediga dagen..
Hah jag är cepetrött, vaknade 7 ba YAAAAAAAY, sen somna jag om i typ 50 min. Men ah, tänkte får inte sova hur länge som helst idag. För imorgon börjar allt igen, praktik och dålig sömn. Är jag taggad? Inte det minsta faktiskt, undrar va jag ska ha med mig första dagen, ska packa min astuffa blå ryggsäck!
Har iaf känts gött att ha lov, har gjort såååå mycket, dock inte solat mer än en gång. Vill ju inte bli blek nu när jag går ut på praktik, blir ju typ 8 veckor utan sol eller nåt.
NEJ JAG VILL INTE! Jag kommer ju spy loss på bussen eller nåt, kul, åka buss.
SICKEN TUFFING!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag kunde lika gärna vart tvättsvamp..

Har tvättat bil idag! Riktigt trevligt, ett stort plus var ju att man fick skvätta lite på mor <3 Känns tråkigt att det snart är slut på all ledighet. På tisdag och fram till sommaren blire praktik ute i Timmersdala. Gött, åka hemifrån vid 6, komma hem typ.. 6? Usch va segt, kommer ju inte ha tid att göra nånting alls..
Aja, om en timma eller nåt ska jag till kusinerna, moster har fyllt år. Hoppas på det inte blir för sent. Men nu när det är varmt, kan man ju iallafall va ute!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fullt upp, typ

Började dagen med att gå ut med daddy och vaxa båten och så. Och även skurat altan + möblerna när vi tog en paus. Allt har helt enkelt vart roligt!
Men när allt går så bra kan man ju ba vänta sig något mindre tursamt. Detta missöde är självaste ekolod-sladden. Kul att det typ inte går att löda ihop, eftersom det måste bli totalt vattentätt och allt. Får se om man kan hitta lösa ekolod delar och sladda om, köpa ett nytt ekolod eller om vi får skita i det iallafall i år.
Ahja inga sura miner här, får hopppas mor vill måla påskägg med mig senare!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det typiska "JAG VILL HEMIFRÅN NU!"

Ja, jag längtar oerhört tills jag flyttar hemifrån, då det bara är MIG själv att ta hand om, bara mitt eget.
Men såhär är det - Jag orkar snart inte leva i samma hus som bror.
Jag är riktigt jävla irriterad!

Förövrigt fyller jag 18 om 2 månader, siiick.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ohh i like it <3

Stiligt som tusan! Nej, vill ba påpeka att jag är kär i min nya utsmyckning.. :)
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Är Nannis tillbaka?

Var en månad sen jag skrev, har vart lite stressigt och har inte haft lust eller ork. Dock är det sjukt smickrande att se att statistiken ändå är relativt hög varje dag trots ingen uppdatering. Endel har även påpekat att jag inte uppdaterat på aslänge, känns rätt kul faktiskt.
Jag startade ju blogg för att jag tycker om att berätta om mitt liv, vad jag har gjort och ah. Men det känns samtidigt som att, har jag ens något bra att säga? Man vet själv att man typ aldrig läser i bloggar, utan mest kollar på bilderna och hänger med. Jag tar ju aldrig bilder nu för tiden, iaf inte sånt jag kan visa. Och jag vet inte hur många som tycker det är kul att läsa om att jag spelar och ser på filmer?
Ioförsej är det varmare nu, har vart ute lite och så. Känns ba så lustigt att då och då uppdatera som om man intensivbloggar ba att det kommer sällan. Så äre ingen som fattar va jag menar :D
Men saknar lite att skriva om det lilla men betydelsefulla som händer i mitt liv :)
Klippt håret, kort jao.
Hihi, benm, hiihihih. Nejmen fyfan va jag gillar att det GULA sommarljuset kommit, min (ej så naturliga :):)) hudfärg framhävs så mycket bättre i sol (a)
Synd ba att det ba är låren på benen som är snygga :D Men det är inte lätt att alltid leva vilt!

Pussshej, sötgubbar!
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)