>

Kanske ska bli vegetarian igen..

Har vart mycket sånt det sista!
Ne, slaktat kött är livet <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GUUUD så vackert <3

Pappa kom och sa att han hade en försenad födelsedagspresent till mig
Postad i: Stuff Kommentarer (0)

Oftast är original bättre

Da2 är onödigt lätt. Combats är inga spännande, man sitter mest och glor medans alla går runt och leker karate (såg ba tufft ut första gången man spela..) Iallafall, de senaste tio minuterna har jag träffat två nya personer, och båda har jag legat med, skare va så lätt kan jag lika gärna gå till horklubben varje dag.
DA2 känns inte alls som DAO, sämre/jobbigare grafik, inte lika unik story/quests, jobbiga överarbetade men ändå asfattiga små ikoner till allting, ingen bra översikt över partyn, alla attacker ser precis likadana ut, och vart i helvete har alla skills tagit vägen.
Jag ger det en chans :)
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Fredagskväll

Får bli Stephen King och jordgubbar, musigt.
För övrigt, har mått mer cepe än vanligt i veckan, men idag har jag sovit mer, och arbetat mindre. Jag tror att onormalt mycket obalans i mitt liv ställer tilll det rejält för magen.
För övrigt #2, var hos doktorn idag. Sååå bra är dom på Kinnekulle hälsan! Inga idiotiska frågor, obekvämligheter eller upprepade möten - dom skickade direkt iväg en remiss till KSS om att jag ska komma dit och träffa nån, sen blir det väl gastroskopi igen, eller för hoppningsvis röntgen. Dock kan det ju ta nån månad att få tid!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lite vågat fritänkande

Har nog dratt det ett antal gånger förut, mina problem med magen, så orkar inte skriva nåt om skiten.
Jag går runt, lämnar en spya lite här och var - "förlåt..", svaret är alltid "det är ju bara normalt för dig", tyvärr. Vardagligheter typ, inget jag tänker på, men när jag väl mår skit i övrigt då känner man sig så himla sjuk.
Sen är det inte så kul att folk blir äcklade, och endel säger jag har bulumi, idioter.
Har ont i hela kroppen, ryggen värker till och med av att ligga ner, och igår fick jag gå hem från jobbet för magen ba dampa. Så ville gå ut och gå nyss, det känns alltid skönt, lätta på trycket och röra på sig! :)
Så mötte jag mor, vi prata lite, eller mycket - om magen. 
Jag skämtade om att jag kanske har magcancer, men blev sen nyfiken på symtom etc. Såklart kan min mage va vad som helst, men symtomen finns ju.
Ska kanske börja gå till sjukhusen igen? Dock ska jag säga nej till alla dyra mediciner dom vill lura på mig.
jag tror verkligern inte jag har cancer. Jag trodde ju att jag kunde haft hiatus hernia (symtom) innan jag gjorde gastroskopi för ett år sen, men sånt hittade dom inte, så inte var det det.
Det lustiga är att - jag har gjort en gastroskopi undersökning, då hittade dom inget, och ibland kan man hitta cancer via gastroskopi. Men Datomografi (eller va det heter..) kanske vore något, röntgen. Gastroskopi vill jag nog inte göra igen, eftersom jag är 18 blir jag nog inte sövd, så NEJ TACK!
gastroskopi = askul!
Usch va mycket det är jäääämt.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Det här måste fan va de vackraste tårtorna jag någonsin sett!

För övrigt, klarade nyss ut DAO.. Inte kul alls, frågan är om jag ska köra om dirr, eller eställa hem Awakening exp. Eller möjligtvis nåt annat spel, men hittar inga som jag tycker kan klassas med DAO. DA2 inte heller, kan s'kert va kul, men gillar inte alls hur dom ändrat alla menyer, dessutom är grafik och allt fulare?
Vad gör jag nuva! Kanske ska dra leka anime tönt. Nje, känner inte fört!
Och ne föresten, Awekening kan inte va värt det, verkar va massa irriterande bugs och man kan inte ens starta en konversation med nån party member? Nu är jag ledsen, stackars mig!
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

WUUUNDERBART.

Fått hem 3 paket i veckan, denna hoodien är en a grejerna, och den är amazing juuu, har 3 nu :) XS men ändå helt jävla perfect, JAPPJAPP!
Ville typ ba skriva att dne är snygg och öh ah :)
Nåt tråkigt, förutom att jag är sjukt trött och har ont. Imorrn jobbar jag, vi som skulle åka residensrallyt..... Usch fyblä. Men ska nog ner efter jobbet och iallafall titta på bilarna och såå! PLus i kanten.
Postad i: Shopping Kommentarer (0)