>

Lite vågat fritänkande

Har nog dratt det ett antal gånger förut, mina problem med magen, så orkar inte skriva nåt om skiten.
Jag går runt, lämnar en spya lite här och var - "förlåt..", svaret är alltid "det är ju bara normalt för dig", tyvärr. Vardagligheter typ, inget jag tänker på, men när jag väl mår skit i övrigt då känner man sig så himla sjuk.
Sen är det inte så kul att folk blir äcklade, och endel säger jag har bulumi, idioter.
Har ont i hela kroppen, ryggen värker till och med av att ligga ner, och igår fick jag gå hem från jobbet för magen ba dampa. Så ville gå ut och gå nyss, det känns alltid skönt, lätta på trycket och röra på sig! :)
Så mötte jag mor, vi prata lite, eller mycket - om magen. 
Jag skämtade om att jag kanske har magcancer, men blev sen nyfiken på symtom etc. Såklart kan min mage va vad som helst, men symtomen finns ju.
Ska kanske börja gå till sjukhusen igen? Dock ska jag säga nej till alla dyra mediciner dom vill lura på mig.
jag tror verkligern inte jag har cancer. Jag trodde ju att jag kunde haft hiatus hernia (symtom) innan jag gjorde gastroskopi för ett år sen, men sånt hittade dom inte, så inte var det det.
Det lustiga är att - jag har gjort en gastroskopi undersökning, då hittade dom inget, och ibland kan man hitta cancer via gastroskopi. Men Datomografi (eller va det heter..) kanske vore något, röntgen. Gastroskopi vill jag nog inte göra igen, eftersom jag är 18 blir jag nog inte sövd, så NEJ TACK!
gastroskopi = askul!
Usch va mycket det är jäääämt.
Postad i: I mitt huvud Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: