>

Ggg-reat

Hejsan!
Jag sitter och.. njuter? Lyssnar på min favorit opening av Ranma½. Den är från säsong 1 såklart! Har även kommit fram till ett smart beslut, utan att känna minsta osäkerhet :)! Ska köpa hem alla lösa säsonger av Ranma. Fuck shit om det kostar några tusen, jag vill inte ha nåt jävla bootleg! Har redan ett bootleg (Vampire Knight, DOCK så finns det inte ens på legal dvd än, förutom i japan, så.. :D) och det känns riktigt surt, nästan så jag skäms :z
Menmen, jag är jättehungrig, har bara ätit lite müsli till frukost, så måste äta massa snart! Får ju inte äta sen efter kl 24:00.. På tal om det, imorgon ska jag ju göra min gastroskopi undersökning! Ska jag vara ärlig är jag faktiskt lite nervös :)
Slutar men en härlig bild! Vet inte om icke-animetittare kan se den otroliga humorn, men men ^-^ Jag börja iallafall skratta en massa första gången jag såg bilden ;D

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Wow, I'm speechless..

Det här är verkligen en av dom bättre AMV:s som jag har sett. Har tyvärr inte sett själva serien (än), men den dagen kommer! :) Men just nu fokuserar jag fortfarande på vad april månads utgifter ska läggas på, hmm..
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

YEA; GESOME GESOME!

Kollade igenom lite (gamlare) spel, och hittade Alice! :D Har alltid velat spela det, men tittade ju bara på när bror och pappa spelade det, vågade ju inte själv.. :D Står dock att den funkar på Windows 95/98/ME, men borde nog funka, hoppas jag. ANNARS BLIR JAG SUR!
Men en rolig sak med det spelet, nån gång 2010 eller 2011 ska det nog göras en film baserad på spelet, fyfan va underbart det kommer bli! :D Mördar Alice kommer lätt äga Tom Burtons nya film ;)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

-

THE END

Lite kort spel, men helt underbart är det. Tråkigt att det är slut bara.. Men får väl spela Något annat Kings Quest spel, eller kanske Quest for Glory V, det är roooligt! Iaf om man är tjuv :D
Men nu måste jag duscha, ha det bra
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

YAAY ME!

Yea, I'm the best! Eller ja, seg kanske men. Ah, Hittade det gamla spelet då, står ju på baksidan "Till Windows 95" men vafann, det funkar ju prima på min dator, bara för att den är så bra, bara för att spelet inte funkar på min brors dator, bara för att jag är så bra :)
Nu vill jag ha våfflor!
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Kings Quest VII - The Princeless Bride

Åhhhh, jag älskar den hår låten! Sjöng alltid på den låten när jag va liten, dock visste jag inte alla orden då :< Man kan inte annat än att älska Kings Quest spelen <3
Men nu to the topic! Eftersom Kings Quest spelen är riktigt gamla (klassiska) spel, så funkar dom ju inte på nya datorer (skit), så ska nog ladda ner en "DOS-box" och försöka ladda ner Kings Quest VII eller något sånt!
Vill så gärna spela det, har inte spelat det på flera år :<
EDIT: Verkar inte va så lätt att hitta att ladda ner ;o MEN jag hittade ett dataspel som har de första 7 Kings Quest spelen(lite sen är jag, jag vet), och just nu kan jag inte sluta dregla, grrr! Blir nog att köpa det :) BROR?!?!!
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

LIMONE!

DUMMA DUMMA DUMMA LIMONE! HATAR HONOM, OCH FAKTUMET ATT HAN EGENTLIGEN ÄR YANAGIBA GÖR DET ÄNNU VÄRRE, SNUSKÄCKEL :<<<<<<<<<<
Men ja, jag är jättesugen på att se Sailor Moon nu fakitskt! Eller nej, Wedding Peach måste jag se!
Och jag är sjukt sugen på köpa hem några Maison Ikkoku boxar :< Men NEJ INTE DÅ! Jag ska bara köpa His And Her Circumstances, sen i maj blir det Ranma, och efter det antagligen Fushigi Yuugi.. Dock skulle Maison Ikkoku va sjukt najs att ha :< Jag är fattig, det är så synd om mig :<
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Jag har jättetråkigt

Det känns faktiskt otroligt, jag har alltid så mycket att göra, och dessutom är det jättevarmt :< JAG SOM HADE ÖPPET FÖNSTRET MASSSSSA FÖRUT :< får väl öppna igen.. Mamma pappa åkte till mina kusiner för jättelänge sen, dom borde komma hem någon gång ju.. MENMEN, hittade ju ett rätt bra ripp program då, så satte nyss i sista Rumbling Hearts dvd:n, härligt ;D Satt och läste igenom min sjukhus sak lapp förut, blev rätt sur. det stod att man som patient har fri tillgång till kaffe, tea, kakor och massa sånt , dessutom får man mat om man är där längre än till lunch, MEN jag får ju inte äta någonting, så orättvist :<< Får inte äta senare än kl 24:00 dagen innan, det suger, och sen måste jag gå upp typ vid 6, precis so en vanlig skoldag! Och nu när jag ändå klagar ska jag fortsätta! På måndag har jag tid hos UM kl HALV 6! Det brukar ju ta så låång tid där, kommer säkert inte hinna till apoteket efter det, buhu!
Okej, öppna fönstret för ett tag sen, men sitter ju utan byxor :< Det är skitkallt nu ju :< Dumma..
Här får alla som alltid önskat sig en bild av mig :) Lite söt är jag allt!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

NEEEEEEEEEJ :<<<<<<<<<<<<<<

Shitmygad! Limone raderade nyss Yousuke's minne! Dumma gris, jag hatar Limone, jävla tönt bara kommer fram ibland på sin nördiga trappa, fyfan för honom! Nu måste ju Momoko ragga en massa på honom (yea, like that's gonna happen...) OMG OMG OMG :<
Dessutom försöker jag rippa lite filmer, för att göra AMV's.. Men blir så sur :< Helt cepe ripp rogram (det stod den program va jättebra :<), typ när jag ska se dom rippade filmerna är det inget ljud, och när jag sätter in skiten i moviemaker, är ett bara som ett ljud (den placeras t.o.m. i ljudfältet..) Nu blir jag sur :<
Ska nog ta ner en Xilisoft ripper, Xilisoft brukar ju va rätt bra grejjer!
Men jag har nyss ätit en hel jättestor full tallrik med potatis, det är jättegott med potatis! :) Så det är skitbra, dessutom har jag ätit några Gaviscon, så magen kommer må rätt bra, yaay me. MEN NU SKA JAG FAN DRICKA KOLSYRAT VATTEN OCH SE PÅ WEDDING PEACH=vredesutbrott på den dumma Limone!!!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Addiction :)

Hejsan, just nu är jag på riktigt bra humör, tror jag! Har nyss kollat på Wedding Peach, det så gulligt, Momoko och Yousuke börjar bli så lovey dovey ^-^ Och längtar så tills jag sett färdigt på Wedding Peach (ca 40 episodes kvar), då kan jag se på en annan serie, YAAY ME! Och så vll jag se om Rumbling Hearts, men innan det blir det School Days, den verkar ju så SJUKT bra (bilden), både shojo och tragedi, aww <3
Men mest av allt längtar jag tills jag sparat pengar till Ranma! Men det kommer bli så svårt :< Jag vill ju köpa hem en massa andra serier.. Ich bin stackars Johanna
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Torsdag

I JUST CAN'T WAIT !
Hejsan, idag gick jag till skolan igen, magen har mått rätt fint nu i några dagar, misstänksamt eftersom jag slutade med medicinen precis innan det blev bra... Jag lovar det va säkert medicinen som gjorde allt, onödigt som fan.
På torsdag blir det gastroskopi undersökning, har fan väntat på det i över ett halvår, ska bli så himla skönt!
Ska snart duscha och sen ska jag äntligen se på Wedding Peach, har ju bar hunnit se en dvd än, i lördags! Har ju inte mått så jävla bra, då försvinner orken till allt! Men nu så. Få väl hoppas att det blir skoj.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bra, eller..?

Vaknade idag, och kände mig sämre än igår, Men skillnaden var att jag inte mår så dåligt av att äta längre. Jag kan stå upp i längre sträckor nu utan att bli helt spyfärdig. Väntar på att min broccoli ska bli färdigkokt, egentligen har jag ingen lust att äta, men jag har slarvat och vart dålig med mat dom senaste veckorna, måste försöka sköta mig.
Mamma ringde för någon timma sen, och sa att jag har gastroskopi undersökning den 1 APRIL! Känns ju riktigt bra (bara jag har blivit bra tills dess..) men har känt mig rätt nervös nu, men tror iaf jag ska bli nedsövd, eller något sånt. Så det känns ju lite bättre. Verkar inte speciellt rockigt att vara vaken just då, om man säger så ^^
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

YAY

Sitter just nu och kollar igenom bilder (som vanligt!). Och hittade denna bild, vet att min vovve t-shirt är skitsnygg! Men iaf, har jag tur kanske mitt hår är såhär långt i sommar, yaay :D Dessutom har jag min fina naturliga hårfärg där, aww :) Den är inte så ful ändå, kanske.. Då är frågan om jag ska blondera slingor efter sommaren eller inte, skulle ju va kul att kunna ha i lite gulliga färger, men ja..

//JOHANNA
Postad i: Johanna! Kommentarer (0)

Och nu är alla i skolan förutom jag!

Nej inte direkt men iallafall. Vaknade för 20 minuter sen, för va ju tvungen att ringa skolan. Vill sova mer :< Men ja, idag känns magen lite bättre, men får väl se sen när jag äter nåt.. Tänkte jag skulle sluta ta min medicin (bara ifall det är den som är dum). Har ju vart lite halft slarvig med att ta den, men vet att jag tog den precis innan det här började, och sen tog jag den inte när jag va bättre, men då hade min doktor sagt att jag skulle fortsätta ta den ifall den inte börjat verka än. Och då när jag tog den så kom ju skiten tillbaka, vet inte om det finns nåt samband, men man kan ju alltid testa!
Och stackars mamma får aldrig håret klippt, tänkte ju ta det nu i helgen, men i lördags va Pelle och barbro här, och igår mådde jag jätteilla när jag stog upp och så. Så om mamma har tid idag och magen tillåter, ska jag klippa henne :) Skoj!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Härlig dag.

Förstår inte hur jag ska kunna somna, försökte tömma magen (det hjälper ju ibland), men liksom sen kom pappa och börja fråga mamma typ vare är för fel på mig, så vill jag ju inte fortsätta spy då.. Blir nog en sen kväll, attans!
Men är ju iaf ingen skola imorgon för mig.
Fan vilket fräscht inlägg, men vafan, the life of typ.. Mitt liv är uppbyggt på att spy, man får ta det hur man vill. Jag är äcklig och kan inte rå för det, that's it.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

-

Åh va underbart jag mår! Sjukt asså, lyckades tvinga i mig liter mat förut, but now i know i shouldn't have done it. Magen känns helt ut och in, kanske är gravid?! Asdum såhär :)
Nejmen jag undrar ju som fan va allt det här handlar om :z Jag är ju typ som om man är magsjuk, men det kan man ju inte vara i över en vecka, och dessutom vara "frisk" mitt emellan det. Nånting är helt weird, känner att jag måste få upp maten nu, men det går inte, eller jo, men inte som jag vill. Ligga sängen/soffan är ju jättekul ju, fyfan. Tänk om det här bara fortsätter i flera veckor?! Då vet jag inte vad jag gör. Kan inte ens titta anime, mår så jävla illa att lusten försvinner, skulle säkert spy på tvn eller nåt, nejmen ah.


Mysbääbisar !
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Yay, not

Vaknade nyss med såklart en trevlig mage, fortsätter det såhär ska fan inte jag till skolan imorgon :z Varför ska det krångla så..? Fan va jag hatar magen, dumma dumma mage, den kommer säkert döda mig eller nåt, helt cepe i huvudet är den. Tänk om det är min nya dumma (svindyra! ._.) medicin som gör det så?.. Ne kan det ju inte va. Men bra är den iaf inte! Fan va sur jag blir, helt ärligt känns det ibland som om man skulle vara bättre död, skitmage som förstör allt är ju sååååå najs!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

:D

Kan inte säga annat än att Akane är awesome! hah
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Jaha..

Vad är det här?! För någon timma sen började jag må riktigt illa, och magen började redan funka sämre för nån dag sen, allt känns precis som för en vecka sen, I'm pissed!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

GODMORGON!

Det är sjukt skönt att få sova ut, aww :D Sova 2 timmar mer än när man går i skolan gör underverk, otroligt?!
Sitter just nu och tittar lite på Ai Yori Aoshi, slöfock. Så skönt att jag städade igår, så behöver jag inte röra ett finger idag ;D Btw, finns det nåt bra på TV idag? Hum, Disney Channel, aight! Kanske typ borde ju va Kim Possble någon gång! :D Eller Totally Spies (Vafan sänds det på Disney Channel, för? Aja). Finns det nåt bättre än tecknat? :) Hihi, nu saknar jag min braiga VHS film jag hade när jag va liten, va hette den, något med Panda?.. Det va iaf en söt Panda som blev ivägtvingad av sin familj för att bli vuxen, kommer ihåg att jag lipa sönder varje gång jag såg den :D JAG VILL SE DEN! :o
För övrigt har jag nog ungefär tänkt färdigt vad gäller nästa månads pengar, spara! (HAHA får väl se hur det går :D) Sen i maj (?) blir det nog Ranma som får välkomnas hem till min samling <3 
Men nu ska gå och antagligen börja se på Wedding Peach, vad jag har längtat! :D

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Va ett tag sen!

Har inte vart inne här på nästan en vecka nu :) Har mått dåligt och inte haft ork, sen dom senaste dagarna n'r jag vart mer frisk har jag inte orkat sitta datan >:') För det är ju så tråkigt :D
Nu är det äntligen helg efter en (lite kortare än vanligt) vecka! Dock är det en vecka kvar tills man får påsklov :o
Jag sitter mest och funderar på vad nästa månads pengar ska gå till.. Vet inte om jag ska köpa ett till par svarta converse + kläder, eller anime.. Kan ju inte spendera alla mina pengar på anime? Eller jo, men man låter ju dum då :)! Dock är jag sjukt sugen på ny anime (även fast jag har rätt mycket kvar som jag inte sätt >':D), typ Candy Candy (i loved it when i was kiddo) skulle va rätt skoj, eller varför inte Ranma? Nejmen, palla det blir dyrt. Eller kanske Ghibli filmer, eller nån random anime serie? Allting är ju så bra! Hihi
Nejmne, nu ska jag se Ai Yori Aoshi, byebye!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

-

Tror jag blir galen, sen torsdags har min mage vart helt kass. Har redan vaknat flera gånger i natt, och kan inte somna om för jag mår hur dåligt som helst, ah det låter ju kul att det är 2 dagar kvar till skolan börjar igen, fan!
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Blä

God morgon, eller inte! Somnade tidigt, redan innan 8, så vaknade ju också tidigt, flrst vid 6, men lyckades somna om och vakna vid 8. Som vanligt hade jag svinont i magen (har inte ätit som jag brukar, på senare tid) MEN även så mådde jag hur illa som helst, nästan värre än som när jag åker buss .__. Så ja, drog till toa och fick upp gårdagens mat, riktigt äckligt, menmen. Sen gick jag ner, gjorde flingor och satte mig på toa och ätade, bara ifall. Tänkte typ, "kanske har jag maginfluensa :<?" Men inget hände, eller jo, fick ju upp flingorna nåra gånger, men inte värre än vanligt så det är nog inget.. Tog nyss några Gaviscon och inbillar mig att det hjälper.
Dumma mage.
Menmen, nu ska jag se sista DVDn i Sukisho serien, och hoppas på att magen mår bättre snart.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mysigt

HEJJ!
Imorses kände jag inte alls för att gå upp, men efter 10 minuters funderande, övervägde jag att gå och göra mig i ordning, så duktig som jag är :)!
Skolan va kort idag, vi slutade 10 i elva :) Sen kom mor och hämtade mig, så åkte vi och handlade lite, och pantade... Min snälla mamma köpte namnam flingor till mig OCH hamburgare bröd, jag ska äta POTATISBURGARE idag, yaay! :D JUSTE Nu är det 4 dagars helg :)..
Men nu ska jag se på Strawberry Panic, fast först är jag bara tvungen att lägga in min absoluta favorit låt därifrån.. Seriöst, har verkligen aldrig sett någon anime serie som har så fin musik.
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Julafton varje dag..!

Har fått mina serier nu :)! Strawberry Panic, Rumbling Hearts, Sukisho, Princess Princess, Weddign peach säsong 1+2! Är så ivrig med att se alla, men, rushing is bad ass :D
Men måste nog snart skaffa nån söt hylla att ha mina serier på, högen blir ju rätt stor, najs om allt trillar, eller allt mosas för att det är så tungt! IKEA?! :D
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

HEJ!

Ohhh I can't believe it, Strawberry Panic ! <3
Hihih, kom nyss hem efter att ha hämtat ut mitt paket med Strawberry Panic och Rumbling Hearts, är hur glad som helst! Och när mamma kommer hem får jag ett paket med Sukisho, Princess Princess och Wedding Peach(båda säsongerna) :D:D:D:D:D:D Pusss på allting ! Nu ska jag se på Strawberry Panic, aww I've missed it <3
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Vad är skojj?

Elllo
Har nyss duschat, vill ju känna sig fresch, annars med tanke på håret hade jag nog inte behövt det ;) Färgade mitt hår lite mörkare blond igår, för min utväxt var ju äcklig, håret såg flötigt ut bara nån timma efter man duschat, även fast det inte va det. SÅ ja, problemet fixat! Dock är det sååååå mörkt :< Men bättre det än att bleka håret!
Slog mig att jag inte berättat om min dag speciellt mycket, inte för det är intressant men bryr man sig inte, så läser man inte, right? :)
Som i tidigare inlägg idag, imorses var jag rätt glad. Men sen blev jag ledsen, för jag missa bussen. Missa den bussen = missa hela skoldagen = ogiltig frånvaro. Det är min första frånvaro på riktigt länge, känner mig rätt fail. Nejmen, det bli nog inte så stor procent ändå, så.
Sen har dagen fortsatt, och ska jag va ärlig har jag inte känt mig speciellt glad. Så såg jag på Okänd diagnos, då blev jag såhär "Kanske har nåt jättefel i magen.. blablabla" Eftersom ingen medicin har hjälpt mig. Fan va jag längtar till gastroskopi undersökningen, dom borde ge mig förtur, jag är så speciell! Skitsnäll såhär.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Oh myyy..!

Kan bara säga OMG! Båda är slut, PRECIS EFTER jag beställde, har ju inte kollat dom på någon dag, men jag antar att det är till min fördel och tur :)
När man beställer därifrån så står det ungefär "ifall en vara är slut..." så får man välja "skicka produkt senare när den kommit in igen" eller "skicka inte senare"
Så antar att dom inte hör av sig ifall en vara man beställt inte finns inne?
Men ändå, igår när dom skrev att dom hade skickat paketet stod det :

Så jag borde ändå fått med båda va? :)
I'm so best, fuck the rest :D
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

GODMORGON :D

Har nyss vaknat, och kan inte säga hur skönt det känns att vakna av sig självt när man ska till skolan, grr ;)
Trodde jag skulle va trött idag, eftersom det blev lite sent igår,men fyfan va skönt. Ska ju egentligen gå upp 7:30 (javet, man kan sova sååå länge när man inte ska ha en massa smink, så sov morgon är najs fan!) men vaknade typ 20 i sju :D Jag är seriöst skitstolt :D
Kanske hinner se lite anime innan jag ska till bussen, sen :)
Men öh, nu måste jag gå och borsta tänderna, eller nej, först ska jag ÄTA FRUKOST :D
Här är en söt bild på mitt livs kärlek <3
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

God dag!

En sån fin "överraskning" man får när man kommer hem från skolan :) Två Ai Yori Aoshi filmer <3, Den här veckan lär (kanske) bli rätt bra, ska ju få hem 5 till anime serier, så :'D (a) Tänk va surt mitt liv skulle va utan manga och anime, eller nej. Jag skulle inte ha nåt liv :) Love it!
:D Men nu ska jag tvätta mina byxor, satte mig på en bulle, hmm :3
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Gammal bild

Orkade inte skriva nåt igår, ville inget annat än att sova.
Men det var iaf pappas födelsedag, så släkten kom och firade. I början var det rätt skojj, när vi satt jag, Mia och bror och pratade. Sen lekte jag rätt mycket med småkusinerna. Tyvärr blev den ena lite sur ett tag.
Och så tittade jag på film med Linda, som somnade, bra/dåligt vet jag inte. Och det flöt på ytterligare.
Varför jag inte skriver mer, är för att ingen har med det att göra.
Hade bara gillat det om ni försökte tänka lite mer på era barn ibland, ingen blir glad.
Nejmen, nu ska jag se på anime, lovely.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

HAHAHAHAHAHAH!

Tror jag döööööör av skrattt! Hahaa
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

SFBOK here I come

Har länge funderat på Rumbling Hearts, så det får bli just den. Den verkar ju så fin :)
Vet bara inte riktigt om jag ska ha en sån box som på bilden, eller nåt annat.. Men ändå
OCH STRAWBERRY PANIC måste jag ha såklart!
Nu är jag pigg åta helvete :)
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Strawberry Panic

Den här videon äger, har den på min mobil också, skitskoj ju :>
Haha, jag ÄLSKAR den här serien, kommer ihåg när jag listade upp den som trea :3 Dock var det över 1,5 år sen jag såg den sist, som jag skrivit förut måste jag skaffa hem den. Satt nyss och tittade på mina Strawberry Panic AMV's, började nästan gråta ju :* Definitivt den bästa yuri(girl<3girl) anime serien som finns, fast såklart finns det ju andra bra också, t ex Yami to Bōshi to Hon no Tabibito, Kannazuki No Miko och Simoun. MEN Strawberry panic är nästan för gullig, haha >:') Mhh, jag vet careface!. Men ska väl snart beställa hem den så, måste bara bestämma vad mer det ska bli, kanske True Tears eller His And Her Circumstances, nu blir det att tänka :)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

Bando Tamasaburo :)

Blir lite lagom irriterad nu när jag knappt hittar någon video (med bra kvalité), där Tamasaburo dansar, förutom alla dumma videosar när en jobbig mansröst pratar ._.
För dom som inte vet vem han är, så är han en välkänd kabuki dansare/uppträdare.
Men iaf, visst är han duktig? :)
//JOHANNA
Postad i: Underhållande Kommentarer (0)

Fin låt <3

//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Hemma från skolan!

HEJ!
Idag hade vi Sex&Samlevnad hela dagen, det va roligare än vad jag förväntat. Tror jag lärde mig nåt också! Fast jag kommer inte ihåg vad.. Eller jo! Lärde mig ett konstigt ord :) Fast kommer inte ihåg det just nu, men ändå!
Vi slutade efter det, typ kl 12:50, men det fatta ju inte vi först! Men den såg jag och Sofi en lapp :) Men, jag och Sofi följdes åt till stan och så vidare! Gick och hämtade ut min tröja (bilden), söt är den! Öh, sen ska mamma hämta ut två paket, hoppas nåt är till mig! Dessutom är jag på rätt bra humör idag, för igår lyckades jag äntligen leda i mina känslor på en förmodligen bättre väg, dock är jag lite sur. Har suttit och tänkt på en viss sak hela dagen, att man kan va så dum!
Men aja, nu ska jag gå och hitta på nåt skojj :)
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

Mardröm ._.

Har vaknat till nu några gånger, men nu kan jag verkligen inte somna om. Typ drömde att jag och mamma va själva hemma, så plinga det på nån liten söt unge, men sen när vi öppna dörren, började ungen skrika saker med en jätteläskig demonröst, och hugga med en fet kniv, det som va mest cepe va ju att ungen va jättestark, så man kunde inte stoppa kniven. Ungefär såhär såg han ut.. Jag blir jätterädd bara jag tittar på bilden :<

och nu när jag vakna fick jag ett sånt jävla damp, nej men asså. Ibland när jag ligger ner i sängen på natten och bara funderar, brukar jag ofta tänka "tänk om grudge dyker upp bredvid min säng .." Assså. Grudge kvinnan finns alltid i huvudet, det är nog den ända skräckfilmen som verkligen fångat mig, men ädå så är jag ju inte rädd precis när jag ser filmen, men.. På natten, haha. Har inte drömt mardrömar på hur länge som helst, får väl se på lite anime, och sen försöka somna om, dock är jag inte trött men. Godnatt iaf.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Awesome!

Hejsan, har nyss duschat, fräsch som fan, behövdes! Skolan har vart som vanligt, min stol i CAD är snart färdig, yaay me! Så hade vi ju också miljö&säkerhet, skitkul, inte. Slutade kvart i 1 idag, åkte med mor hem, vid 4. Haha typiskt mig :z Men asså, imorgon kanske min Hummel tröja kommer! :D Skitsöt ju :* AHJUSTE!, ÄNTLIGEN så träffade man Alex, Kevin och Jocke :D Fast Kevin satt på mig när jag ville sova, dumma. Har ju inte pratat med Kevin eller Jocke (förutom att säga hej) på över 2 månader.. Och alex var typ 2-3 veckor sen :< Men iaf, sen gick dom, sen kom Alex tillbaka, lika trevligt som vanligt! :) Han är mysig och kramas! Haha. Juste, borde få mina 2 Ai Yori Aoshi filmer imorgon eller på fredag! Aw, va jag saknar serien, såg på den direkt efter jag sett Love Hina första gången (Love Hina var ju första anime serien jag såg dåmen :D), dock såg jag aldrig klart på serien, menmen. Nu får man uppleva kärleken igen, nejmen asså. Kommer ju typ ihåg allt som händer i Ai Yori Aoshi serien, även om det va flera år sen :D Dessutom är jag väldigt stolt över mig själv just nu, men varför, ja det är hemligt! :D
OCH JUSTE, har vart dålig på uppdatering ibland, men ja, jag började med mina nya piller-saker igår, dom verkar ju funka lite iaf, dock har det ju bara gått 1,5 dagar än men :D Tyvärr är dom ONÖDIGT dyra, they better work or i'll bite!
Nej men vafan nu ska jag äta pannkakor och se anime :3! Pusshej

//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

LOVE HINA in my <3

Hej, ännu en tråkig dag har gått, men idag har jag inte gjort någonting bra alls. Har inte sett på anime eller nånting bra. Eller jo, har beställt en tröja, JAVET! Köpa en tröja ist för anime :z Jag är också chockad :) Får hoppas morgondagen blir en bättre dag, har ju iaf sovmorgon, så får sova till halv 7. Öhhh, har jafg tur så kommer KANSKE tre anime serier i veckan, kanske mer :) Men det är om jag har tur, det har jag ju inte alltid dåmen. Iaf..
Här är låt värd att lyssnas på! :')
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Jag är smart!

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan. Var ju som sagt på sjukhuset idag, det gick ju helt okej, dom skulle "beställa" en tid för gastroskopi-undersökning. Efteråt köpte min söta mor naturgodis och kolsyrat vatten till mig :D
Jag började tänka på en sak. Att jag har ju sett en så otroligt söt Hummel tröja, jag ääääälskar ju min Hummel tröja, och så har jag ju sett en som är svart, med typ rosa/grisrosa fartränder på sidorna :D Jättesöt ju! Så funderar på att kanske skita i att köpa dom engelska Ghibli filmer, eftersom vi kan jämföra det såhär, 4½ Ghibli film = en Hummel tröja, vilket då gör att filmerna känns rätt så dyra.. :D Men, jag får väl se.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)