>

BYE BYE ELECTROLUX!

Sista dagen idag, skönt som satan! 4 veckor har gått fort, känns som typ ba 1 vecka :o
Men ska inte ta det lugnt än! :) Jag ska rensa i min garderob (och VIKA alla mina kläder, hihi (a)) Det behövs verkligen.. Får väl se om jag orkar lägga in allting sen igen, men.... :)
Ska nog få hem en mobil i veckan :) Äntligen får jag min många års efterlängtade Windows Mobil <3
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

EN DAG KVAR PÅ ELUX :')

Idag fick jag va på monteringen (brukar va på dörrar!), så det va nytt, lite tråkigt bara att man måste lära sig allt om hur det går till där och sånt bara. Ska va där imorgon också, som även blir min sista dag på Elux :D Skönt, men är lite sur. man får inte behålla byxorna som man "fick". :) Ska lämna in dom imrogon, så måste tvätta dom nu, kan ju inte lämna in något som luktar mögelbanan :$ Skiseriös men ah.
Va och handlade lite efter jobbet; deo, mask, bh, 3 par trosor (jag älskar sånna där fluffiga trosor(A), helst i siden aktigt tyg) , jag har blitt obsessed med underkläder, hahaha :D
och juste, fick paket från JUNKYARD idag, yaay :D
Nu måste jag byta om, ska åka till mina kusiner :) SORT SOM FAN
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen helg - igen!

Kom hem för nån timma sen! Var som sagt på Tombola idag. Det va liksom trevligt. Tiden gick ju rätt fort kan jag säga, och det var inget tempo. Ska jag va ärlig skulle jag INTE vilja jobba där. Är ju på Perros, där får man köra så man svettas som en gris, men jag gillar som sagt att jobba och slita. Tombola var bara MESIGT!
Sen efter ett tag, va jag och handlade EN MASSA :D typ.. 2 hareyoghurtar, 8 risifrutti, massa frukt, kräm, nypon + blåbärssoppa och bröd och ojojoj massa gott :D Ofta man räknar upp allt höh!
Har nsys tvättat kläder, och nu ska jag se på film. Har massa vattenmelon + en stor skål med.... vinbär tror jag det heter? :D Ahfan.

Har kommit på att Avenged Sevenfold är skitchill att jobba till :'3
Men nu måste jag bajsa :) Pusshej
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Gud va skönt jobbet va idag!

Åkte hemifrån med glänsande ögon, jobbet var välbehövt. Jag blev riktigt glad, det kändes precis som första veckan :)
Sofi ska höra med dom på mitt 3e jobb, på måndag, ifall jag kan skippa första veckan och ändå ta jobbet :) Hon är snäll hon!
Nu måste jag göra mat fan. Kl 5 ska jag se på Onizuka, som håller på typ 2,5 timmar.. Sen måste jag nästan sova direkt. Ah, det är ju iallafall kul att man har någon fritid. Imorgon slutar jag iallafall halv 1. Dock ska jag va på Tombolan, så det känns lite nervöst, men spännande.
Gay bara att det typ inte finns något med japanskt tal, ärligt talat, engelsk dubbning bara förstör allt bra och roligt.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag tror fan jag är död!

.. Eller det känns så idag, har haft så jävla ont på baksidan av mitt vänstra knä (eller vadå baksida, men knäveck kanske det heter då!) Och benen värker av att stå så mycket. Jag har vart nära på att trilla, och allting har snurrat. Men det är skönt att va hemma nu, ta det lite lugnt. Fast jag tart det inte så lugnt, får totalt damp på alla jobben, målen blir bara högre och högre, men hur ska jag klara av det? Jag vet inte hur jag ska göra med mitt 3e jobb.. Jag får ju en vecka till på Elux, men kanske skulle kunna ta det på skolan ändå. Men allt är ju så osäkert, tänk om jafg säger något till dom på det jobbet, och sen får jag någon mer vecka på Elux? Nej, va jobbigt det känns.. Och liksom. Jag vill inte va ledig i 3 veckor. Kommer typ inte ha någon (ny) anime att se på... Vad fan ska jag göra i 3 veckor?! Jag hatar verkligen såhär lååååånga lov. SKa jag tacka nej till jobbet på skolan, och bara hoppas på att jag får EN TILL extra vecka på Elux? Men risken är att jag får vara ledig i 3 veckor då.. Att det ska va så svårt.
Jag skulle gärna ta det på skolan, man jag kan ju inte säga något säkert beslut till dom liksom, fan.
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

4 dagar kvar.. Trodde jag?

Idag på jobbet så kom Magnus och frågade om jag ville ha en (eller kanske några fler) vecka till på Elux. Såklart sa man ja, men det är ju inget säkert. Men man kan ju hoppas på det :)! Dock kommer jag nog inte kunna ta mitt 3:e jobb då, och blir det bara EN extra vecka så kommer jag vara sysslolös i hela 3 veckor, USCH :'<<<
Haha, ;) Vet ju inte vad jag tjänar på det där jobbet på skolan, så får hoppas jag inte går miste om något :<... Typ skulle man tjäna 60 kr i timmen, så skulle jag sammanlagt tjänat långt över 20.000! Men det är en risk man får ta :) Och så får jag bara någon mer vecka så blir jag överlycklig. och ÄVEN om jag bara får en extra vecka kommer jag ändå sammanlagt ha tjänat runt 15-17 tusen den här sommaren.. Det är ju mycket mer än NOLL!
Men nu ska jag inte gå in för mycket på det :) Det är ju inte ens säkert än ^^.. Men man får väl se!
Nu ska jag snart göra mat, se på GTO (:D:D::D:D::D::D:D::D:D::D:D::D) och ta det lugnt innna jag ska sova.. MEN innan det måste jag fundera mycket seriöst på anime. HMM!
Jag som tyckte jag hade mycket pengar då... :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

JAG VILLLLLLL SOOOVA!

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

LÄGGDAGS!

Har typ nyss slingat håret. Och ja, just nu ser det iaf bra ut :) Lite mörkare dåmen, ah.. :D
Måste typ lägga mig nu, är ju jobb imorgon! Usch faktiskt :< Dagen har gått allt för fort :o
Nejmen nu känner jag att jag fan inte har tid att skriva, måste äta min müsli + risifrutti, och sen sova..
Härlig ;D
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

God morgon!

Jag har nyss startat datorn, och jag är superglad. Min dator har funkat så bra senaste tiden, det är fan otroligt :D
Men iallafall. Har nyss sett klart på Haruhi Suzumiya, jag gillar att det inte var något direkt "slut", men samtidigt var det lite tråkigt. Dock passar det denna serie, den kan ju inte bara sluta lyckligt eller olyckligt. Det är en vardaglig men outstanding serie. Eller asså, det "riktiga" slutet var typ i volym 2, men typ... Det är så många extra avsnitt eller va man ska säga i "fel" ordning. Haha, men jaa :) Så blir det snart att se GTO.. ^^
Har nyss ätit min frukost, vattenmelon + müsli! hah. Jag m¨åste städa och göra rent Potatis bur, :< Stackars Johanna måste göra det på SIN LEDIGA DAG!
Ahja, take care

//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sjukt vad man hittar ibland :)!

En superkul box med The Pink Panther! haha.
Åkte till Skövde efter jobbet idag, och handlade lite. Jag har fan handlat kläder 3 gånger den senaste veckan, jag är superamazed :)
Men ojfan, nu ska jag äta ORKAR INTE SKRIVA MER; KORV MED BRÖD!
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

MIN MIDDAG IDAG :D

Vattenmelon + Hare Yoghurt + Lidl's Kolsyrade Vatten (<3)
Jag är helt ärligt inte hungrig, är bara törstig som en jävla blodigel. Har inte druckit något sen jag åt lunch på jobbet, och jag LOVAR, man dör utan vatten när man jobbar :O
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nyss kommit hem!

Har ju jobbat idag, men snart är det över. Jobbar ju imrogon och en vecka till, skönt! Fast sen börjar jag jobba på skolan, ehum.. AHja :) Efter jobbet va jag med mamma och handlade i stan, det va superkul, för mamma köpte lite kläder :D Och även jag!, Jag köpte faktiskt KLÄDER! Har till och med tagit bil idag ;) Flitigt gjort
2 par byxor, 1 linne, 1 tröja, 3 par trosor - varav 2 SUPERSÖTA trosor (jag dog, va tvungen att köpa båda färgerna även fast jag typ inte gillar rött...), OB.., BALSAMSPRAY(knarkar), slinghätta & mörkblond färg. Sen köpte jag också 2 paket/burkar (ah, vafan det nu är..) hareyoghurt, NAMNAM <3 Och mama slängde med ett par kakor, som jag visade. Dom heter "COOKIES", finns i olika smaker, och jag opch Andrea åt dom alltid :) Dom är bäst, mamma blev bara tvungen att smaka den med vitchoklad + tranbär :)
Nu ska jag äta något, fast är inte hungrig, men det är bäst att äta ändå. Man behöver tydligen ä'ta när man jobbar. Igår åt jag inte, och när jag skulle lägga mig hade jag ont i magen som satan, var nog hungrig. Så imorse tvingade jag i mig MIDDAG till frukost!
Missade Mammas Pojkar idag ;< Om Jane åkte ut så dör jag!
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)

OMG

I felt it, it's been so long :z
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

I feel happy!

Ohwow, nu är jag flötig som satan! Duschar ju håret bara varannan morgon, nu när jag har sommarlov. Och jobbar ju så man svettas som en gris, men visst, det är fräscht :) Nu jobbar jag bara fredag och lördag och nästa veka, sen är det slut på Elux, känns rätt skönt. Jag är lite nyfiken på hur jobbet på skolan kommer va. Hur mycket man jobbar, hur mycket man tjänar och så.. :)
Asså, det va nåt jag tänkte på, vafan va det.. Var det något med anime? Probably, ah iallafall!
HAr nuyss kommit hem, åkte direkt och handlade efter jag kom hem från jobbet ;D Måste göra mat snart, men inte än. Det ska ju bli färdigt precis lagom till Mammas Pojkar börjar, jag måste ju se det. Jag älskar Jane (a)
BTW; SÅG EN SKITSNYGG BRUD PÅ WILLYS. Tyvärr hade hon pojkvän och barn.. :<
Bjuder på en gammal bild! Haha, ;D About that, jag åker med min Granne till jobbet och av oss är det hon som är sminkad och fixad, men visst! :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bara för att!

Inte så att det är något direkt speciellt med själva videon, men tyckte låten var fantastiskt fin till Miwako och Arashi :)<3 Jag blir nyförälskad varje gång jag tänker på dom :)
//JOHANNA
Postad i: Nördigt Kommentarer (0)

SÅ JÄVLA TRÖTT!

Minaögon svider, men problemet är ju att jag har SÅ svårt att somna tidigt även om jag är "trött" :<. Ahja, har bara den här pch näst veckan kvar på Elux, wow!. Jobbar lördag den här veckan, känns halvbra, men iallafall! Sen blir det jobba på skolen, vetefan vad man gör men! :) Nu har jag fått sånt där cepesug igen. Jag blir alltid rätt sugen på att köpa kläder på sommaren, visst kan man förstå dom flesta som känner så, eftersom det är liksom shorts och alting. men jag användwr ju samma kläder året runt, jag går inte i shorts, jag kör på byxor + tjocktröja. Så ja, varför blir intresset större på sommaren?Ska även köpa iallafall ett par nya converse också. Hah :)
Försten har jag sett klart Spiral, och nyss börjat se The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Det finns många serier med ungefär samma story, men den här fastnar. Jag satt och tänkte på att även om jag kommer tjäna rätt mycket i sommar, så känns det lite halvt onödigt att köpa NANA, eller inte men.. Jag tjänar ju ändå big money i sommar, så tänk om jag bara hade HAFT ETT SOMMARJOBB! Då hade det vart lite onödigt (Iallafall att köpa allt på EN gång.)
Sen ska jag såklart få hem ALLA ghibli filmen någon gång, eller asså dom som finns att få i den där Brittiska utgåvan jag samlar. Har nyligen fått syn på en Ponyo i den utgåvan, dock säger jag inte vart den finns ;) Man vet ju aldrig!
På tal om NANA igen, kan NANA verkligen vara bättre än Paradise Kiss? Enligt "statistik"(eller va man ska kalla det) på Anime News Network så är NANA ratad "Exellent" och Paradise Kiss är endast "Very Good", kan det verkligen stämma?! Isåfall är NANA omänsklig.
SWEEET <3
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

:)

HEJSAN!.
Jag är ensam hemma, mama, papa, bror ska va ute båten några dagar. Så har chillat med Rayman Gold idag (a), och just nu gör jag mat :) Tänkte jag skulle se på film, äta potatisgratäng + korv med bröd (och sallad och sånt såklart men..) Sen senare har jag massa jordgubbar att äta, och chips. Äter kanske chips 2 gånger om året, men liksom, man ska ju njuta när man är ensam hemma :)
En underbar älskling som alltid funkar!
Pusshej!
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Äntligen helg!

Jag är supertrött, men idag har det gått fint på jobbet, tyvärr inte så fint igår. Men skitsamma. Har handlat en MASSA underkläder, har fan aldrig köpt såhär mycket underkläder. Jag är ju inte speciellt intresserad av att köpa kläder, men underkläder behövs alltid! Lite dyrt blev det, men värt som tusan, sitter just nu provar massa (jag provar i princip aldrig annat än BHhar, när jag handlar haha!), sååå himla fint allting. Hittade världens snyggaste trosor, eller finns ju många fina men! Åhh! JHar även solat lite idag, TYVÄRR råkade jag trycka på OFF knappen efter 15 minuter :<... Menmen, Det är ju bara för att bevara den lila färgen jag har, eftersom jag inte hinner sola på "lovet", och skulle inte orka heller ändå men haha!
Har inte kollat posten än men hoppas att jag har fått mitt Rayman Gold spel, JAG ÄLSKAR Rayman, asså speciellt första speöet, hade det för mycket mycket länge sen, men sen försvann Cd:n..
Men ändå, nu ska jag njuta av att FÅ SOVA!!! Eller inte än men :) Måste äta något snart..

För dom som inte vet, jag älskar Amy :)
//JOHANNA
Postad i: Musik inlägg Kommentarer (0)

Måste bara säga att..

...JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU :D Allt blir så bra :), nu kan jag bara inte sitta deppa! :)
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ett kort inlägg! (ELECTROLUX<33)

Ända sen jag började jobba har jag knappt ork eller tid att skriva ett inlägg eller så. Men jag har väl lite att berätta nu, kanske, tihi. Slutade ju på Fredslund i fredags, SÅ JÄVLA skönt. För mycket psykisk påfrestning. Don't get me wrong (många fattar fel när jag säger det..), jag har inga problem med att torka bajs och göra skitjobb. Men jag trivdes inte speciellt bra, var bara näst sista dagen som var bra. Men det var ju för att det va en kul kille på min avdelning.
Men ja, har vart på Elux nu i 3 dagar, och jag känner mig verkligen hemma. Alla är så trevliga och allting. Man får till och med beröm ibland. Och Äpple och Greven är mina typ, dom skulle lära upp mig, som är så himla snälla :D Jag känner mig riktigt lycklig på Elux faktiskt, lite slit ibland, men jag skulle gärna jobba där!
Ahja nog om det, jag funderar på att snart gå och försöka sova, har bara "sovit ut"(vakna utan väckarklocka och såå..) en enda jävla dag de senaste 3 veckorna.. Det blir skönt sen med helg, och på fredag tänkte jag gå handla massa underkläder, sånt där kännas så himla "onödigt" (iaf, BHar.. både tråkigt och dyrt) men nu när man har så mycket pengar känns det helt okej att köpa massa BHar och så.. Min bästa har byglarna börjat komma ut, suck. Och ja, JAG TYCKER INTE OM ATT HANDLA KLÄDER :')! För dom som vill veta..
JUSTE, imorgon ska jag äta hareyoghurt som lunch, hur gott som helst!

//JOHANNA
Postad i: Skola & jobb Kommentarer (0)

Första lediga dagen!

Har varit helt busy ända sen jag började jobba, och igår var jag på Residensrally också. Så inte "ledig" då heller.. Men ja, det var första gången på 3 år som jag åkt med :D Och det har nog aldrig vart så trevligt. Dock blev jag supertrött efteråt, så jag la mig i bilen och sov lite..

Bild på bilen måste såklart med! Jag har faktiskt kört den (aaa) BRED som satan!

Imorses fick jag äntligen sova ut! Sov 11-12 timmar skönt :) Men imorgon börjar jag jobba på Elux, så det känns mindre skönt, men det blir säkert bra! Idag var jag inte speciellt sugen på nån frukost, allt är ju så äckligt.. Men kom på att jag skulle gå ut och plocka jordgubbar + smultron, och till det åt jag piggelin, tihi :D 
Men nu har jag gjort mat, så den + en Wallander film väntar! Men jag är inte hungrig, :<
//JOHANNA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bästa dagen på jobbet, so far!

Det har vart så stressigt på sistone, och jag har inte hunnit med någonting. Men kan ju gotta mig åt att imorgon är sista dagen. Idag har allting vart riktigt trevligt :) Har vart mysigt folk att jobba med. Och en kille :D Han va skitskoj :) Och rätt snygg :D
Menmen, har nyss vart och hämtat ut ID-kort, och ett paket ;D Som jag sa när jag märkte att all Ranma var borta "Jag har lite planer.. ;D"
Här är en av planerna!

div> <font size="5″>SÅ JÄVLA FIN!</font></div>
<div>Min största box hittills, har bara boxar med 3 fodral i :z (och boxar med 5 fodral, men det är smala fodral så..)<br />Men nu när jag ÄNTLIGEN har tid att vara hemma, så mååååste jag göra rent Potatis bur, den luktar blä! Haha, sen ska jag äta nåt, MUMS! Kanske vattenmelon &lt;3?<br />//JOHANNA</div>
SÅ JÄVLA FIN!
Min största box hittills, har bara boxar med 3 fodral i :z (och boxar med 5 fodral, men det är smala fodral så..)
Men nu när jag ÄNTLIGEN har tid att vara hemma, så mååååste jag göra rent Potatis bur, den luktar blä! Haha, sen ska jag äta nåt, MUMS! Kanske vattenmelon <3?
//JOHANNA
Postad i: Shopping Kommentarer (0)